Floyd Mayweather Jr. – Tenshin Nasukawa ma 31.12.2018

Floyd Mayweather vastaan Tenshin Nasukawa 31.12.2018. Miten käy uudenvuoden aattona oteltavassa ottelussa ja mitkä mahtavat olla tämän ottelun viralliset säännöt? Katso kertoimet otteluun Mayweather - Nasukawa ja lyö vetoa!
Floyd Mayweather vs Tenshin Nasukawa Saitama Super Arena 31.12.2018
Floyd Mayweather Jr. – Tenshin Nasukawa
Joulukuu 31,2018
00:00

Floyd Mayweather – Tenshin Nasukawa ma 31.12.2018

Floyd Mayweather – Tenshin Nasukawa vedonlyöntivihje ja kertoimet

Floyd Mayweather tekee jälleen comebackin! Ties monettako kertaa vuoden 2019 helmikuussa 42 vuotta täyttävä Floyd kipuaa jälleen kehään antamaan näyttöjä nykykunnosta. Nyt tilanne on kuitenkin ehkä erilaisin mitä se on ikinä ollut – vielä ei edes tiedetä mikä on laji ja tarkat säännöt. Mutta ottelun ajankohta on jo sovittu – se on uuden vuoden aattona, 31.12.2018.

Hypetys on alkanut, pitäkää kiinni!

Shokkiuutinen oli se, että Floyd Mayweather jr. tulee ottelemaan ottelunsa Japanissa ja japanilaista huippulahjakasta potkunyrkkeilijää Tenshin Nasukawaa vastaan, jolla on jo hieman kokemusta myös vapaaottelustakin ja on kovasti suuntautumassa tuohon taistelulajiin viimeisimpien otteluiden myötä. Nyrkkeilijää tämä 20 vuotias Tenshin ei ole vielä urallaan kohdannut.

Massimies Floyd ”The Money” Mayweather on tunnettu melkoisen laveasta elämäntyylistä. Ne piirtää kel on liituu?

Floyd Mayweather – Tenshin Nasukawa -ottelu otellaan 31.12.2018 Japanissa Saitama Super Arenalla. Ottelun edustajat ovat kertoneet julkisuuteen ottelusta sen verran että siinä tullaan käyttämään erityissääntöjä. Moni on uumoillut että Mayweather vs Nasukawa ottelussa tullaan yhdistelemään sääntöjä niin nyrkkeilystä, vapaaottelusta kuin potkunyrkkeilystä. Nähtäväksi jää mitä tästä mahtaa seurata. Painoluokasta, hanskojen tyypistä, erien määrästä tai muistakaan asioista ei toistaiseksi puhuttu lehdistötilaisuudessa mitään. Mayweather kertoi mystisesti että he tulevat tarjoamaan ihmisille jotain mitä ei ole ennen nähty…

Tsekkaa tarjoavatko nämä parhaat vedonlyöntisivustot jo kertoimet otteluun Mayweather – Nasukawa:

Mayweather vs Nasukawa

Tämä tarkoittaa sitä, että tiedämme tasan tarkkaan mikä loppuvuoden ottelu tulee olemaan melkein päivittäin otsikoissa ja sosiaalisen median käsiteltävänä. Mayweather on vihjaillut jo pidempään kokeilevansa MMA-kaukaloita, mutta onko tästä ensi vuoden alussa 42 vuotta täyttävästä miehestä siihen? Mitä jos Mayweather joutuukin luovuttamaan kuristusotteessa mattopainin jälkeen – joidenkin mielestä miehen uskottavuus menee viimeistään tämän ottelun myötä.

Niin, voihan olla että erää otetaankin Pleikkarilla tai Xboxilla? No tuskin sentään?

Varmaa on myös se, että ottelu tulee herättämään vedonlyöntisivustojen ja vedonlyöjien ison kiinnostuksen. Kunhan ottelun speksit saadaan selville, tullaan samalla hetkellä saamaan valtavasti kertoimia ja vedonlyöntikohteita tästä ottelusta. Kumpi voittaa, monennessako erässä ja niin poispäin. Tiedätte varmasti mitä kohteita ja minkälaiset kertoimet tässä tulee tarjolle.

Varmaa on tietenkin myös se, että Floyd Mayweather vs Tenshin Nasukawa ottelun ensiksi mainittu tappelija ei tule ottelussa jäämään taloudellisesti tappiolle. Aikamoinen rahatukko poikineen on varmasti laitettu Mayweatherin nenän eteen jotta ottelu on ylipäänsä voitu järjestää. Kyseessä tulee olemaan koko maailman huomion jälleen saava ottelu, se on saletti. Saletti ei kuitenkaan ole se, miten ottelussa tulee lopulta käymään.

Nasukawan työnäytteitä viime ajoilta:

Mayweather - Nasukawa

Show tästä ainakin saadaan aikaiseksi, mutta miten on vedonlyönnin laita. Onko nuorella japanilaisella mitään palaa Mayweatheria vastaan? Onko tämä vain sparrausottelu tulevia isompia otteluita varten. Laita joka tapauksessa vedot vetämään, voittorahoilla sitten katsomaan Mayweatherin seuraavaa ottelua vuoden 2019 puolella jos sellainen on tullakseen?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt