Viron Meistriliiga: Flora – Tallinna Kalev la 30.05.2020 klo 13:00

Viron Meistriliigassa nähdään hieno paikallistaisto kun FC Flora ja Tallinna Kalev kohtaavat. Flora Tallinn on ottelun todella suuri suosikki, joten kyse ei taida olla siitä kumpi ottelun voittaa, vaan se että monellako maalilla Flora tämän pelin vie. Tasoitusveto tarjoaa mainioita kertoimia!
Viron Meistriliiga: Flora – Tallinna Kalev
May 30,2020
19:00

Viron Meistriliiga: Flora – Tallinna Kalev la 30.05.2020 klo 13:00

A Le Coq Arena, Tallinna, Viro
Pitkävetokertoimet (Coolbet) 1.05 – 11.00 – 40.00
TV: 

Flora Tallinn – Tallinn Kalev

Coolbetin kertoimet tähän otteluun ovat suorastaan häkellyttävät, harvoin vieraille annetaan 40.00 kertoimet. Olisiko jopa yllätyksen paikka? Tasoitusvetoon Coolbet on antanut 0-3 vedon, siihen kertoimet ovat 2.00 – 4.75 – 2.55. Eli ykkösvaihtoehdon toteutuminen vaatii käytännössä Floran vähintään neljän maalin voittoa, tasapeli Floran tasan kolmen maalin voittoa ja parin maalin voitto ja sitä heikommat tulokset napsauttaisivat tuon kakkoskertoimen kohdilleen.

Vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Bundesliigasta!

  • Flora voittaa kolmella maalilla – 4.75
  • Ottelun maalit yli 4.5 – 2.30
  • Flora voittaa ottelun enintään kahdella maalilla – 2.55

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Flora Tallinn – Tallinn Kalev

Viron Meistriliigaa on ehditty pelaamaan vasta kolme kierrosta ja koronatauon jälkeen otteluita on joukkueilla ollut kaksi kappaletta. Flora Tallinn pelasi ensimmäisen pelinsä 0-0 tasan Tammekaa vastaan kotona, mutta otti sitten ison voiton vieraissa Narva Transia vastaan 2-3.

Tallinna Kalev pelasi ensimmäisen ottelunsa Narva Transia vastaan 1-1 ja seuraava ottelu Tammekaa vastaan päättyi 0-2 Kaleville. Tilastopommi tulee kuitenkin tässä. Viron Meistriliigassa näiden joukkueiden viimeiset 10 ottelua vieraissa ja kotona eivät ole tuoneet yhtäkään voittoa Kaleville.

Floran isännöidessä se on ottanut 10 voittoa kymmenestä maalierolla 37-4. Vieraissakin Flora on ollut vahvempi, tilastot ovat 0-3-7 maalierolla 8-24. Tilastojen perusteella kotijoukkue vie tämänkin, mutta nyt toki eletään poikkeuksellisia oloja ja Floran kentällä ei kotiyleisöä ole kannustamassa. Tasapeli tai jopa yllättävä vierasvoitto?

Flora Tallinn – Tallinn Kalev kokoonpanot

Floran kokoonpano Narvaa vastaan oli avauksessa tämä:

Paplakis – Jarvelaid, Kuusk, Jaager, Lilander – Ainsalu, Kreida – Miller, Vassiljev, Liivak – Sappinen

Tallinna Kalevin kokoonpano Tammekaa vastaan oli tässä mallissa:

Vallner – Tamberg, Tamberg, Kaldma, Reimaa – Kaljumae, Dzumali – Sotsugov, Vetkal, Teevali – Anier

Molempien kärkimiehet onnistuivat edellisessä pelissä tekemään pari maalia – miten käy tällä kertaa? 

Kotijoukkue iso ennakkosuosikki - liian iso?

Harvoin on vierasjengillä 40.00 kerroin, mutta tässä kohteessa se on Coolbetilla. Mutta onko kotijoukkue näin iso suosikki? Ei kotiyleisöä ja muutenkin eri meininki. Vieraat ovat myös aloittaneet hyvin, joten tasurille ja jopa vierasvoitolle pari yllätysnapsua. Ja miksei vaikka myös kotijoukkueen korkeintaan parin maalin voitolle - sille tasoitusvedossa kiva kerroin!

Aseta vetosi