Viron Meistriliiga: Tallinna Legion vs. Tallinna Levadia ti 19.05.2020 klo 19:00

Viron jalkapallon Meistriliigaa ehdittiin pelata yksi kierros maaliskuussa ennen Covid-19 pandemiaa. Nyt pelit jatkuvat tyhjille katsomoille. Miten tämä haamufutismatsi päättyy, kotijoukkueen edusta kun yleisön puuttuessa on rapissut se vähäinenkin etu. Levadia on ottelun suursuosikki.
Viron Meistriliiga: Tallinna Legion vs. Tallinna Levadia
May 19,2020
19:00

Viron Meistriliiga: Tallinna Legion vs. Tallinna Levadia ti 19.05.2020 klo 19:00

Wismari staadion, Tallinna, Viro
Pitkävetokertoimet (Coolbet) 11.00 – 6.75 – 1.22
TV: Livestream?

Monellako maalilla Levadia pelin voittaa?

Ottelun pitkävetokertoimet ovat melkoisen isosti vieraille, jotka tosin eivät kovin kaukaa vierailulle tule. Coolbet lupailee kertoimiksi tähän peliin 11.00 – 6.75 – 1.22, joten ei taida olla kyse siitä kumpi ottelun voittaa vaan monellako maalila ja millä lukemilla vieraat tästä pinnat kairaa kotiinviemiseksi. Matsista voi perinteisen pitkäveto-betsien lisäksi lyödä vetoa vaikkapa tuplamahdollisuus kertoimilla: 1X (4.10) – X2 (1.01) – 12 (1.08), mutta tähän vedonlyöntimuotoon ei oikein voi muuta kuin hakea isolla riskillä tasapeliä, muut kertoimet ovat aivan liian alhaiset.

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Montako maalia ja millä tasoituksella mennään?

Kotijoukkuehan on sarjanousija, joka on lähtenyt tälle kaudelle katsomaan mihin rahkeet riittää. Maaliskuussa Legion hävisi toiselle tallinnalaisjoukkueelle, FC Floralle tylyin lumein 3-1 vieraskentällä, tässä voisi olla jotain samanlaista lukemaa tulossa, mutta toisin päin. Levadia otti tuossa kauden avauksessa 1-0 voiton Kuressaaren omasta poppoosta.

Joukkueilla ei siis virallisia kohtaamisia aiemmilta kausilta, joten mielenkiinnolla odotamme millä mielin joukkueet kirmaavat kevätlaitumille tässä pelissä. Miten on korona-ajan harjoittelu sujunut? Sarjoja avautuu nyt vähän joka puolella, fanien ja vedonlyöjien iloksi!

Coolbetillä tasoitusvedossa kertoimet tasoitusvetoon ovat seuraavat:

Legion – Levadia (0-1), 35.00 – 14.00 – 1.01

Legion – Levadia (1-0), 4.10 – 4.30 – 1.63

Legion – Levadia (2-0), 2.11 – 4.25 – 2.60

 

Ennakoidut kokoonpanot Legion – Levadia

Kotijoukkue edellisessä ottelussa

Londak – Kovtunovits, Artjunin, Volodin, Ussov – Mashichev, Vnukov – Nesterov, Tsendei, Lipin – Satov

Edellisessä ottelussa vierasjoukkue pelasi tällä kokoonpanolla, ainakin yksi muutos on tulossa. Puolustaja Safranov hankki heti ensimmäisessä pelissä punaisen kortin kahden keltaisen avulla joten huilailee tässä pelissä. Samainen pelaaja teki muuten myös joukkueensa ainoan maalin.

Lepmets – Elhi, Ochihava, Poldholjuzin, Safronov – Roosnupp, Lepistu, Tkachuk, Jurgeson – Kirss – Kolomoets

Levadia on suosikki, mutta montako maalia?

Ottelun pitkävetokertoimet povaavat voittoa vieraille, mutta montako maalia tässä uskaltaa peliin laittaa ja millä tasoituksella Levadiaa kehtaa pelata? Tunnelma stadionilla tulee olemaan outo, kumpi tästä selviää paremmin? Meidän peliehdotus tähän on Levadian voitto maalilla, siihenhän käy sitten vaikka 0-1 tai 1-2 lukemat. Tasoitusvedon avulla kiva kerroin, 1-0 tasoitus ja X (4.30). Käy laittamassa kupongille! Ja varuiksi voi heittää kahden maalin tasoituksella voiton vieraille. Käy katsomassa paras kerroin tähän!

Aseta vetosi