Meksiko - Ruotsi ke 27.6.2018, Juhlivatko ruotsalaiset täyttä pistepottia?

Meksiko ja Ruotsi taistelevat paremmuudestaan, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon MM-kisoissa. F-lohkossa käytävään otteluun ei liene saatavilla edes pientä ennakkosuosikkia, sillä lähtökohdat ovat kaiken kaikkiaan äärimmäisen tasaiset. Todennäköisesti Meksiko tai Ruotsi menee Saksan kanssa seuraavaksi jatkopeleihin, joten ennusmerkeiltään juuri tässä ottelussa on todennäköisesti valtavasti panoksia. Miehistöt ovat kohdanneet toisensa kolmesti, mutta edellisestäkin taistosta on aikaa jo lähes kymmenen vuotta. Silloin ruotsalaiset nappasivat niukan voiton.
Meksiko - Ruotsi Jalkapallon MM-kisat 27.6.2018
Meksiko - Ruotsi
Kesäkuu 27,2018
17:00

Meksiko – Ruotsi – kertoimet otteluun

Kuinka paha maku mahtoi jäädä Ruotsin viime hetken tappiosta Saksalle? Kääntääkö joukkue tuon voimavaraksi vai menikö isoimmat paukut siinä viemäriin? Meksiko olisi nyt voitettava jos Ruotsi aikoo vielä näissä kisoissa pelata. Harmi vaan että Meksikolla lienee oma ajatuksensa ottelun kulusta sillä se on pelannut tähän saakka varsin vahvaa ja pirteää peliä. Miten Ruotsi saa nämä veijarit kuriin?

Matsista voi taas lyödä vetoa niin tietokoneen selaimella kuin mobiililaitteillakin, pelaajalle on tarjolla valtava määrä vedonlyöntiä jolla voi kasvattaa jo ennestään isoa jännitysmomenttia otteluun. Livevedonlyönnin puolella pelaaja pääsee lisäämään entisestään tätä jännitystä ja vielä kun lohkon pelit pelataan samaan aikaan, niin vedonlyöjällä on oikeat kissan päivät!

Ottelun pitkävetokertoimet Unibetillä ovat 2.44 – 3.30 – 3.20, joten Meksiko lähtee peliin lievänä ennakkosuosikkina. Ruotsi ei ole maalipaikoilla ja maaleilla mässäillyt näissä karkeloissa, Meksiko on kyllä omissa otteluissaan onnistunut tuhrimaan hyviäkin maalipaikkoja. Meksiko on onnistunut voittamaan molemmat pelinsä joten maalintekijävetoon tässä voi taas laittaa Meksikon kärkinimiä.

Meksiko – Ruotsi ennakoidut kokoonpanot

Alustavien tietojen mukaan kummaltakaan joukkueelta ei olisi poissa tärkeimpiä pelaajia, joten tässä voisivat olla hyvin pitkälti kokoonpanot tulevaan otteluun.

Meksiko (4-2-3-1)

Ochoa – Gallardo, Moreno, Salcedo, Alvarez – Guardado, Herrera – Lozano, Vela, Layun – Chicharito

Ruotsi (4-2-3-1)

Olsen – Augustinsson, Granqvist, Lindelöf, Lustig – Forsberg, Ekdal, Larsson, Claesson – Berg, Toivonen

Meksiko, ”Los Tricolores”

Meksiko selvitti tiensä MM-kisoihin menestymällä viime syksyn viimeiseksi jääneissä karsintaotteluissaan erinomaisesti. Neljästä edellisestä karsintakamppailustaan miehistö saalisti kaksi voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Karsintojen viimeinen kierros tuotti pitkästä aikaa yhden tappion, kun Honduras nappasi voiton maalein 3-2. Lohkon ykköspaikkaan vaadittiin 21 pistettä, ja siinä vihreäpaidat myös onnistuivat ennen toiseksi jäänyttä Costa Ricaa. Maaleja ”Los Tricolores” teki kaikkiaan 16 kappaletta, ja omissa verkot soivat seitsemään otteeseen. Ryhmän hyökkäyspäässään suurinta vastuuta kantoivat nuori Hirving Lozan, Chicharito ja Carlos Vela.

Meksiko on pitänyt yllä pelivirettään harjoitusotteluiden parissa. Sieltä vihreäpaidat nappasivat voitot Islannista sekä Bosnia ja Hertsegovinasta, kun taas erittäin laadukasta Kroatiaa vastaan ei ollut enää asiaa menestymiseen. Islantia sekä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan omissa verkot eivät soineet kertaakaan. Kolikon toisena puolena on myös mainittava, että varsinkin Islantia vastaan miehistön hyökkäyspelaamisessa oli paljon hyvää, sillä ryhmä teki kolme maalia.

Ruotsi

Ruotsi pelasi karsinnoissa napaten lohkonsa kakkospaikan heti Ranskan jälkeen, joka eteni odotetusti suoraan Venäjän suurtapahtumaan. Sinikeltaiset pääsivät pelaamaan nousukarsinnoissa Italiaa vastaan, ja siellä ruotsalaiset venyivät yllättäen aina jatkopaikkaan saakka. Ennen nousukarsintoja Ruotsi saalisti otteluistaan kuusi voittoa, yhden tasapelin ja kolme tappiota, kun taas maalinteossa miehistö onnistui 26 kertaa. Heidän parhaana maalintekijänä kunnostautui myös MM-kisoissa paljon vastuuta kantava Marcus Berg, joka onnistui maalinteossa kahdeksaan otteeseen. Hänen merkitys maansa menestymiselle on erittäin keskeinen.

Muiden maiden tavoin Ruotsikin on ollut karsintojen jälkeen tositoimissa harjoitusotteluiden muodossa. Neljästä kamppailuistaan sinikeltaiset saalistivat toisaalta vain yhden voiton, joten valmistautuminen niiden perusteella ei mennyt ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Miehistö ei tehnyt yhdessäkään harjoitusottelussaan yhtä maalia enempää, joten esillä ollut tehottomuus saattaa nousta vielä isoksikin murheeksi.

Ruotsin joukkue videolla:

Näin pelataan

Meksiko ja Ruotsi tarjoavat koko kolmannen ottelukierroksen yhden tasaisimman kamppailun, mikäli ennusmerkkejä on uskominen. Joukkueilla ei ole minkäänlaista merkittävää tasoeroa suuntaan tai toiseen, mutta meksikolaisilla on kylläkin todennäköisesti hieman enemmän maalintekovoimaa. Ruotsalaisten puolustuspelaaminen kestää vertailua moneen muuhun vastustajaan, mutta hyökkäystehojensa puolesta sinikeltaisten lähtökohdat eivät ole lainkaan parhaimmasta päästä. Tasapelin todennäköisyys vaikuttaa näiden tietojen valossa korostuvan.

Ottelukaupunki ja ajankohta

Meksikon ja Ruotsin kamppailu käydään Jekaterinburgin stadionilla. Ottelu lähtee käyntiin kello 17.00 Suomen aikaa. Stadion vetää 35 699 silmäparia.

F-LOHKON OTTELUT:

OTTELUENNAKKO

PÄIVÄMÄÄRÄ

STADION

VEIKKAAMAAN
Germany vs Mexico World Cup 2018

Saksa vs Meksiko otteluennakko

17/06
18:00

Luzhniki Stadion, Moskova

Veikkaa Unibetilla »
Sweden vs South Korea World Cup 2018

Ruotsi vs Etelä-Korea ennakko

18/06
15:00

Nizhny Novgorod Stadion, Nizhny Novgorod

Veikkaa Unibetilla »
South Korea vs Mexico World Cup 2018

Etelä-Korea vs Meksiko ennakko

23/06
18:00

Rostov Arena, Rostov-on-Don

Veikkaa Unibetilla »
Germany vs Sweden World Cup 2018

Saksa vs Ruotsi ennakko

23/06
21:00

Fisht Olympic Stadium, Sotshi

Veikkaa Unibetilla »
South Korea vs Germany World Cup 2018

Etelä-Korea vs Saksa ennakko

27/06
17:00

Kazan Arena, Kazan

Veikkaa Unibetilla »
Mexico vs Sweden World Cup 2018

Meksiko vs Ruotsi ennakko

27/06
17:00 am

Central Stadium, Jekaterinburg

Veikkaa Unibetilla »

Ottelun katsominen

Meksikon ja Ruotsin kohtaamista pääsee jännittämään suorana lähetyksenä Ylen kanavilla. Yle välittää ottelun alusta loppuun saakka joko televisiossa tai Yle Areenan puolella. Taistoa voi seurata myös esimerkiksi tulosseurannan välityksellä. Vielä ei ole tietoa siitä, että kuuluuko Meksikon ja Ruotsin otteluun studio-osuus, mutta se ratkeaa hieman myöhemmin.

Näin pelataan

Meksiko ja Ruotsi tarjoavat koko kolmannen ottelukierroksen yhden tasaisimman kamppailun, mikäli ennusmerkkejä on uskominen. Joukkueilla ei ole minkäänlaista merkittävää tasoeroa suuntaan tai toiseen, mutta meksikolaisilla on kylläkin todennäköisesti hieman enemmän maalintekovoimaa. Ruotsalaisten puolustuspelaaminen kestää vertailua moneen muuhun vastustajaan, mutta hyökkäystehojensa puolesta sinikeltaisten lähtökohdat eivät ole lainkaan parhaimmasta päästä. Tasapelin todennäköisyys vaikuttaa näiden tietojen valossa korostuvan.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt