Mestarien Liiga: Atalanta – Paris Saint-Germain, o2.5 maalia, ke 12.08.2020 klo 22:00 | Erikoisveto

Molemmat joukkueet ovat tunnettuja etenkin aggressiivisesta hyökkäyksestään ja maalinteostaan, nähdäänkö tässä se legendaarinen nollapeli vai koppakaupalla maaleja? Toivomme tätä jälkimmäistä! Betsaa!
Mestarien Liiga: Atalanta – Paris Saint-Germain
Elokuu 12,2020
22:00

  • Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 3.45 – 3.95 – 2.04
    TV:  CMore Livestream

Mestarien Liigan harvinainen turnaus potkaistaan käyntiin keskiviikkona Portugalin Lissabonissa. Pelataan siis puolueettomalla kentällä, joten sitä kotietua ei kummallakaan ole. Kumpikaan joukkue ei myöskään ole se vierasjoukkue ja altavastaaja. Miten käy ensimmäisessä pudotuspeliottelussa?

Atalanta – PSG, maaleja tulossa?

Atalanta on ollut yksi tämän kauden Champparin valopilkuista. Tummeneeko nyt tuo valo PSG:n käsittelyssä? Aikaisempia virallisia pelejä ei ole, joten siltä pohjalta ei ole mitään odotuksia. PSG:n rosteri on poissaoloista huolimatta ihan toiselta planeetalta, tosin eipä tuo Atalantankaan kokoonpano mikään heittopussi ole ja joukkueena tiimi on tähän saakka selvinnyt. Kakkosmaalivahti maalissa on kyllä aika paha tasoitus – nytkö se reppu repeää?

Markkinoilta löytyy mukavia kertoimia otteluun ja kierrokselle:

Herkullisia yhdistelmävetoja Mestarien Liigaan!

PSG on pitänyt nollan heidän kuudessa kahdeksasta viimeisestä Champions League pelissä, mutta toisaalta Atalanta on tehnyt vähintään kolme maalia kolmessa viimeisessä Champpari-pelissä. PSG:lle tästä povataan voittoa, mutta hyökkäävä Atalanta voi pistää PSG:n ihmettelemään.

Joukkueet kohtasivat siis Mestarien Liigan pudotuspelien ensimmäisessä osaottelussa ja tuon ottelun City vei vieraissa tärkeillä maaleilla 1-2. Molemmilta joukkueilta voi olla hieman se paras otteluterä olla nyt kateissa, mutta kyllähän me luotamme siihen että maaleja tulee, nyt on ne kauden tärkeimmät pelit kyseessä.

Lyö vetoa tästä kohteesta!

Atalanta – PSG aikaisemmat pelit

Joukkueet eivät ole tilastojen mukaan kohdanneet aikaisemmin. Alkusarjassa Atalanta sijoittui C-lohkon kakkoseksi kolmella tappiolla Man Cityn jälkeen. PSG puolestaan raivasi tiensä pudotuspeleihin A-lohkosta vain yhdellä tasapeli pistemenetyksellä.

Atalanta selvisi näihin peleihin kaatamalla Valencian yhteistuloksella 8-4, joten maaleja tulossa? PSG hoiteli puolestaan Dortmundin yhteismaalein 3-2.

Atalanta – PSG kokoonpanot

Atalantan kokoonpanosta povataan tähän otteluun seuraavaa, poissa on loukkaantumisten takia ainakin Pierluigi Gollini ja Jose Luis Palomino. Josip Illicicin kerrotaan olevan puolikuntoinen sydänsurujen takia.

Sportiello – Djimsiti, Caldara, Toloi – Gosens, Freuler, Roon, Hateboer – Malinovsky, Gomez – Zapata

PSG:n kokoonpano sen sijaan voisi olla tässä mallissa, poissa ovat punaisen kortin takia Angel Di Maria ja loukkaantumisen takia Marco Verratti. Myös Kylian Mbappen pelaaminen on loukkaantumisen takia hieman epäselvää.

Navas – Bernat, Kimpembe, Silva, Kehrer – Herrera, Marquinhos, Gueye – Neymar, Icardi, Sarabia

Unibet Wincast kertoimia otteluun

Yllättääkö Atalanta PSG:n housut nilkoissa?

Mestarien Liigan loppuhuipennus alkaa tästä!

Nyt se alkaa, Mestarien Liigan lopputurnaus. Ensimmäisenä pelinä puolueettomalla kentällä Atalanta - PSG. Nähdäänkö heti yllätys vai jyrääkö levännyt PSG tästä voittoon?

Aseta vetosi