Mestarien Liiga: Barcelona - Napoli 08.08.2020 klo 22:00- Vinkkivyyhti | Erikoisveto

Myös lauantaina saadaan nauttia Mestarien Liigan huimista pudotuspeleistä. Mestarien Liiga ja Barcelona – Napoli peli – ennakkosuosikista ei ole epäselvyyksiä. Napolin pettymysten kausi tulee päättymään tähän iltaan, se on sitten siinä. Vai onko sittenkään? 1-1 päättynyt ensimmäinen peli jätti kyllä tämän pari aikamoisen avoimeksi.
Mestarien Liiga: Barcelona - Napoli
Elokuu 08,2020
22:00

Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 1.67 – 4.25 – 5.00
TV:  CMore Livestream

Barcelona – Napoli

Molemmat joutuivat pettymään tämän kauden omassa sarjassaan. Barcelona hävisi oman sarjansa pahimmalle vastustajalle Real Madridille ja Napoli syöksähti omassa Serie A:ssa peräti seitsemänneksi. Tässä on nyt molemmille isoa oljenkortta tarjolla, kausi olisi jollain tavalla pelastettava? Saako molemmat maalit ja kulmapotkujakin vihelletään?

Betsiehdotukset tähän otteluun

Kun edellinen ottelu päättyi 1-1, on tässä pelissä lievä etu Barcelonalla. Vierasmaaliin ei voi kuitenkaan liikaa nojata, sillä jos Napoli onnistuu sen yhden maalin tekemään ottelun alussa, tuolloin etu tavallaan jo kääntyy. Napolin tehdessä toisen maalin Barcan on pakko tehdä kolme maalia mennäkseen Portugalin Mestarien Liigan lopputurnaukseen.

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Mikä on esimerkiksi jatkoon menemisen tapa? Oletus tietenkin on että se tulee tapahtumaan kotijoukkueen osalta varsinaisella peliajalla, mutta voisiko se olla vierasjoukkue? Vai mennäänkö vähän pidemmälle? Herkkukerrointa on tarjolla, kuvitteleppa tilanne kun peli on varsinaisen peliajan jälkeen 1-1…

 • Kotijoukkue varsinaisella peliajalla – 1.54
 • Vierasjoukkue varsinaisella peliajalla – 3.35
 • Kotijoukkue jatkoajalla – 17.50
 • Vierasjoukkue jatkoajalla – 23.00
 • Kotijoukkue rankkareilla – 35.00
 • Vierasjoukkue rankkareilla – 35.00

Maalimäärävetoja iltaan!

 • ⭐ Montako maalia peleissä tehdään? ⭐
  Salah tekee maalin, kerroin 1.66
  Salah tekee kaksi maalia, kerroin 4.60
  Salah tekee kolme maalia, kerroin 15.00
  Salah tekee neljä maalia, kerroin 56.00

  Mané tekee maalin, kerroin 1.88
  Mané tekee kaksi maalia, kerroin 6.00
  Mané tekee kolme maalia, kerroin 21.00
  Mané tekee neljä maalia, kerroin 91.00
  Pelaa
  Mitä siellä laitetaan lapulle näistä?

Barcelona – Napoli aikaisemmat ottelut

Joukkueet ovat kumma kyllä kohdanneet toisiaan lähinnä ystävyysotteluissa, mutta toki siellä tilastoissa on yksi ottelu helmikuun lopulta. Tuo tosiaan päättyi lopulta 1-1 ja se antaa ottelun alkuun pienen edun Barcelonalle.

Barcelonan 10 viimeistä peliä on mennyt tilastoin 6-3-1 maalierolla 19-7, Napolin saldo on 5-2-3 ja 15-13. Tästä voisi päätellä että peli tulee päättymään tulosvedon osalta 1,2 – 1,2 ja otetaan me tuolta tuo 1-1 kopiksi tähän ja ratkaisu tapahtuu vasta jatkoilla.

ILMAISVETO UNIBETILTÄ MESTARIEN LIIGAN MATSEIHIN

Barcelona – Napoli kokoonpanot

Barcelonalta puuttuu tästä ottelusta varmuudella Vidal, joka nappasi pari keltaista korttia edellisessä kohtaamisessa. Kokoonpano ensimmäisessä pelissä oli tämänmoinen, mitä muutoksia tulee?

ter Stegen – Junior, Pique, Umtiti, Semedo – Rakitic, Busquets, de Jong – Vidal, Griezmann, Messi

Napolin avaus puolestaan oli tässä mallissa:

Ospina – Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Rui – Zielinski, Demme, Ruiz – Insigne, Mertens, Callejon

Mielenkiintoinen ottelu tulossa, toivotaan tästä 1-1 tasapeliä ihan jo tulosvedon ja muiden vetojen kannalta. Barcelona on kyllä kotonaan suosikki, mutta nyt kun yleisöä ei ole, kaikki on mahdollista.

 

Mestarien Liigan loppuhuipennus alkaa tästä!

Nyt se alkaa, Mestarien Liigan lopputurnaus. Tai ei ihan vielä, mutta kohta. Nyt haetaan vielä paikkaa auringossa eli kahdeksan parhaan joukossa. Onko se Barcelona vai Napoli? Betsit sisään ja jännittämään!

Aseta vetosi