Mestarien Liiga: Bayern Leverkusen - Juventus keskiviikkona 11.12.2019 kello 21.45

Lukas Hradeckyn edustama Bayern Leverkusen isännöi keskiviikkona Torinon Vanhaa rouvaa Juventusta. Mitä laitetaan vedonlyöntikupongille? Kotivoitto? Leverkusen tarvitsee voiton mikäli haluaa pitää langat omissa käsissään...
Mestarien Liiga: Leverkusen - 'Juventus
Joulukuu 11,2019
21:45

Mestarien Liiga: Bayern Leverkusen vs. Juventus, nappaavatko Hradecky ja kumppanit voiton?

Keskiviikkoillan Mestarien liigan kamppailussa Bayern Leverkusen – Juventus on pitkävetokertoimien valossa erikoinen tilanne. Torinon Vanha Rouva taitaa olla ensimmäisen kerran koko kaudella kertoimien perusteella ottelun altavastaaja. Esimerkiksi peliyhtiö Mobilebet tarjoaa otteluun seuraavat 1X2 kertoimet – 2.11 – 3.70 -3.60. Nappaako Lukas Hradeckyn Leverkusen tästä arvokkaan voiton ja jopa jatkopaikan Atletico Madridin nenän edestä vai onko Juventus jälleen kerran Juventus… 

Leverkusen hyvässä formissa

Leverkusen on tällä hetkellä hyvässä iskussa. Kymmenen edellistä ottelua kaikissa kilpailuissa ovat tuottaneet vain kaksi tappiota. Otantaan mahtuu muun muassa hieno 1 – 2 voitto Bayern Münchenistä sekä 2 – 1 voitto Schalkesta. Muun muassa näiden päänahkojen turvin Leverkusen on tehnyt nousun Bundesliigan kuudenneksi vain pisteen päähän kolmannesta sijasta. Bayern Leverkusenilla on tällä hetkellä itseluottamus kohdillaan ja joukkue tietää että sen tarvitsee voittaa oma ottelunsa mikäli se mielii jatkopeleihin, samaan aikaan Atletico Madridin pitäisi jäädä vähintään tasapeliin kotonaan Lokomotiv Moskovaa vastaan. Juventus voitti joukkueiden edellisen keskinäisen kamppailun 3 – 0 ja tästä saksalaiset saavat myös hyvää revanssihenkeä kotiotteluun.  

Hradecky pysäytti Münchenin tähdet, jääkö Juve-starat nyt nuolemaan näppejään?  

Juventus ei vakuuta tällä hetkellä

Vaikka Juventus on aloittanut kautensa Maurizio Sarrin alaisuudessa pisteiden valossa parhaiten vuosikymmeniin niin silti sen peli ei ole missään vaiheessa vakuuttanut kunnolla. Tämä on outoa kun ottaa huomioon että joukkue hävisi vasta viime lauantaita ensimmäisen kerran koko kaudella ollen siihen asti ainoa voittamaton joukkue TOP 5 sarjoissa.  Torinossa ei ole vielä päästy sisään niin sanottuun Sarri Balliin eikä hyökkäyspeli ole varsinaisesti kovin luovaa. Joukkue on kuitenkin täynnä rautaisia ammattilaisia jotka ovat hoitaneet voitot viimeistään lisäajalla. Nyt tämä taika on kuitenkin murtumassa ja Juventuksen kaksi edellistä ottelua ovat tuottaneet tasurin sekä tappion. 

Yhteenveto ja vedonlyöntikertoimet

Juventus on Juventus mutta mustavalkoisten sairasosasto on mittava kun ainakin Sami Khedira, Diego Costa, Aaron Ramsey ja todennäköisesti Rodrigo Bentacur ovat sivussa. Lisäksi kun ottaa huomioon Ronaldon vaisun vireen ja Juventuksen jo varman jatkopaikan niin tämä haiskahtaa saksalaisten voitolta Hradeckyn hienojen torjuntojen siivittämänä.  

KUUMIMMAT FUTISEXTRAT

Leverkusen voittoon

Mobilebet tarjoaa Leverkusen voitolle tasan 2.00 kertoimen. Sille että saksalaiset vievät 1. puoliajan saa kertoimeksi kovan 2.45. Mitä sinä betsaat?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä