Tiistaina 5.12. luvassa huippumatsi Bayern - PSG! Voittaako kotijoukkue?

Jatkopaikka varma, mutta lohkovoitto vielä jaossa. PSG pitänee pintansa?

Mestarien liigassa on edetty jo viimeisiin alkusarjan otteluihin. Tässä ottelussa panoksena toki on lohkovoitto, mutta Bayernin pitäisi voittaa PSG yli kolmella maalilla, sillä viime kohtaaminen alkusarjassa päättyi PSG:n 3-0 kotivoittoon. Ottelussa taitaakin olla enemmän kyse maineesta ja kunniasta.

Molemmat joukkueet ovat siis jo menossa reippaasti tästä lohkosta jatkoon, joten sen puolesta ei ole enää jännitettävää. Toki jokainen ottelu on sellainen mihin lähdetään voittamaan ja Bayernin kaudelle tekisi pelkkää hyvää napata PSG:n päänahka. Se voi olla helpommin sanottu kuin tehty, joten nähtäväksi jää miten Bayern meinaa kääntää alkusarjan 3-0 tappion nyt voitolliseksi tai edes tasaiseksi peliksi. On selvää että PSG on tämän hetken yksi parhaimmista ellei paras.

Säilyykö PSG:n tappioton putki?

Vedonlyöjälle harmaita hiuksia tuo taatusti se, että PSG:n ei ole pakko voittaa, mutta se voi tämänkin ottelun viedä nimiinsä. Olisiko se sitten tasapeli?

Bayern München – PSG kokoonpanoja

Bayerniltä on ollut pitkään poissa ykkösmaalivahti Manuel Neuer ja se on näkynyt koko joukkueen pelistä. Ei voida sanoa että se olisi ollut nykyisen maalivahdin vika, mutta saksalaisjoukkue ei ole enää siinä vedossa jossa se oli, sanotaanko muutama vuosi sitten. Kokoonpano tähän otteluun voisi olla kuitenkin tämä:

Ulreich – Alaba, Hummels, Boateng, Kimmich – Vidal, Tolisso – Coman, Rodriquez, Müller – Lewandowski.

PSG:n kokoonpano on yksi tämän hetken kalleimpia. Hyökkäyskolmikko taitaa olla jopa tämän hetken paras. Mukana on kokemusta, taitoa ja tulevaisuuden tähtisäkenöintiä isolla kädellä.

Areola – Kurzawa, Silva, Marquinhos, Alves – Draxler, Verratti, Rabiot – Neymar, Cavani, Mbappe

Bayernin upea areena on todistanut upeita juttuja, yksi sellainen olisi varmasti voitto PSG:Stä.

Bayernin upea areena on todistanut upeita juttuja, yksi sellainen olisi varmasti voitto PSG:Stä.

Aseta vetosi