Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäteistä vie?

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?
Bayern München - Real Madrid
huhtikuu 25,2018
21:45

Mestarien liiga Bayern München – Real Madrid klo 21:45 ke 25.4.2018

Mestarien liigan pudotuspelien toisessa välierässä kohtaavat kaksi jättiläistä Espanjasta ja Saksasta. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa monen monta kertaa ja viimeisimmän kaksiosaisen taiston vei viime kaudella värikkäiden vaiheiden jälkeen Real Madrid.  Onko Bayern Münchenillä tällä kaudella avaimet mennä Real Madridin kustannuksella Mestarien liigan finaaleihin?

Melkoisesti futisviihdettä luvassa faneille ja vedonlyöjille. Muista pistää betsit kehiin!

Esteeksi voi muodostua huippukautta jälleen kerran pelaava Cristiano Ronaldo. Mikäli Bayern ei saa tätä miestä himmennettyä, voi tuloksena olla jo ensimmäisen ottelun jälkeen sellainen tilanne, että toinen ottelu tulee olemaan Bayernille vaikea. Ottelun peruskertoimet lupailisivat tästä ottelusta kuitenkin Bayernin voittoa. Tämäkin kauden Mestarien liigassa on nähty varsin upeita suorituksia, comebackeja ja nousuja, joten ensimmäinen ottelu ei ole kuin hyvä ponnistuslauta siihen toiseen osaotteluun. Melko varmasti ottelussa nähdään enemmän kuin yksi maali, neljä maalia voi olla hyvinkin mahdollinen. Onko se sitten 3-1, 2-2 vai 1-3, se voi olla tässä matsissa ihan mitä vaan.

Bayern München – Real Madrid vedonlyönti ja kertoimet

Ottelun peruskertoimet ovat yllättävänkin selkeästi Bayernille, Unibet esimerkiksi tarjoaa tähän peliin 2.00 – 3.70 – 3.65 kertoimia. Molempien joukkueiden maali tähän otteluun -kerroin on sekin varsin alhainen, 1.48 kertoimella se kiinni. Bayern saa olla isosti itseensä tyytyväinen jos se pystyy pitämään Real Madridin nollilla omassa kotiottelussaan, se nostaisi sen suosikiksi toiseen osaotteluun.

Matsiin löytyy valtavasti betsattavaa niin pre-match ja livevedonlyönnin osalta. Onhan kyseessä kauden tärkeimmät pelit tähän saakka ja näitä pelejä seuraa suuri osa Euroopan futisfaneista. Mestarien liigan finaalipaikka kiinnostaa varmasti molempia, mutta mitään tuskin ratkeaa vielä nyt keskiviikkona. Ratkaisujen aika on sitten ensi viikolla.

Näillä kokoonpanoilla joukkueet voisivat lähteä liikenteeseen keskiviikkona.

Jupp Heynkesin Bayern München:

Ulreich – Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba – Martinez, Thiago – Robben, Müller, James – Lewandowski

Zinedine Zidanen Real Madrid:

Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Isco – Benzema, Ronaldo

Edellisten otteluiden maaleja, kyllähän nämä jengit maaleja osaavat tehdä. Montako tuutataan tänään verkon perukoille?

Unibet esimerkiksi tarjoaa tähän peliin 2.00 – 3.70 – 3.65 kertoimia.

Aseta vetosi