Mestarien liiga: Dinamo Zagreb - Manchester City 11.12.2019, Zagreb tekemässä historiaa?

Pep Guardiola tuo varmasti kakkosketjun pelaajia kentälle. City on jo varmistanut lohkovoiton ja edessä on hyvin raskaat peliviikot.
Dinamo Zagreb - Manchester City
Joulukuu 11,2019
19:55

Vinkkicast JaksoSisältöFiidi
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena

Manchester City on putoamassa pois Valioliigan mestaruustaistosta. Se ei ole enää edes Liverpoolin ykköshaastaja Valioliigassa, eroa kakkosena olevaan Leicesteriin on jo kuusi pistettä.

Valioliigan voittaminen on Citylle jo tuttua, mutta Mestareiden liigaa se ei ole voittanut koskaan. Se on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Keväällä ollaan varmasti tilanteessa, että manageri Pep Guardiola katsoo otteluohjelmasta ensin Mestareiden liigan pelit, ja vasta myöhemmin pohtii Valioliigan matseja.

Tähän otteluun City tulee kuitenkin varmasti hyvin varamiehisellä avauksella. Pelillä ei ole juurikaa merkitystä, Guardiolalla ei ole mitään järkeä riskeerata ainuttakaan avainpelaajaa, jos näillä on pienintäkään loukkaantumisongelmaa.

Cityltä sivussa ovat varmasti topparit Stones ja Laporte sekä laituri Sane. Tuskin Aguerokaan tulee kentälle, hänellä on lihasvaivoja.

Dinamo Zagrebilla on hyvät mahdollisuudet nousta pudotuspeleihin. Se on nyt lohkokolmonen pisteen päässä Shaktar Donetskista. Kauden alla lohkon kakkossuosikiksi kaavailtu Atalanta on pelannut huonon UCL -kauden, ja se on pisteen Zagrebia perässä.

Zagrebin aika päästä play offseihin

Dinamo Zagreb on ollut usein mukana UEFA:n ykkösturnauksessa, mutta pudotuspeleihin se ei ole päässyt sitten vuoden 1992. Joukkue on alisuorittanut rankasti. Kroatia on kova futismaa, ja Zagreb on voittanut Kroatian mestaruuden 13 kertaa viimeisen 14 kauden aikana.

Viime ottelukierroksella Zagrebilla oli jo hyvät mahdollisuudet nousta lohkokakkoseksi, mutta Atalanta heräsi pelaamaan ja voitti kotikentällään zagrebilaiset 2-0. Zagreb oli ottelussa kaikin puolin heikko, mutta ei sillä muuten ole mennyt ollenkaan huonosti. Atalanta -ottelua ennen Zagreb oli hävinnyt viimeksi lokakuussa, ja silloinkin Manchester Cityn Etihad -stadionilla 0-2. Dinamo Zagreb on taas Kroatian liigassa ylivoimainen, sen sarjajohto on jo yhdeksän pistettä.

Manchester City hävisi viime ottelussaan Valioliiga-pelin paikallisvastus Unitedille omalla kotikentällään Etihadilla 1-2. Paha pettymys Citylle, se toki hallitsi ottelua selvästi, mutta kun ei mene pallo maaliin niin ei mene. City voitti Unitedia vastaan pallonhallinnan 72-28. Laukaukset Cty voitti 22-11, mutta maalia kohti menneet se hävisi 5-7. Joka tapauksessa United -otteluun taisi Cityn liigamestaruuden jahtaaminen loppua.

Uutiset ovat Englannissa jo uumoilleet, että Pep Guardiola jättää Cityn tämän kauden jälkeen. Joukkue ei tunnu enää kehittyvän. Nyt olisi Guardiolalle viimeinen mahdollisuus tuoda Manchesterin sinisille Mestareiden liigan pokaali.

Vetopuolella City on selvä suosikki, vaikka se tulleekin otteluun varamiehisenä. Unibetilla kertoimet peliin ovat edellisenä päivänä 4.00 – 4.45 – 1.82.

Dinamo Zagrebin mahdollinen avaus: Livakovic; Theophile-Catherine, Dilaver, Peric; Leovac, Stojanovic, Ivanusec, Ademi, Olmo; Petkovic, Orsic,

Manchester Cityn mahdollinen avaus: Ederson; Cancelo, Otamendi, Fernandinho, Zinchenko; Gundogan, Rodri, Foden; Bernardo, Jesus, Mahrez

 

Manchester Cityllä ei ole ottelussa mitään panosta, se on jo varmistanut lohkovoiton. Zagreb +0.5 on varmasti hyvä betsi, kun Unibet vielä maksaa siitä kertoimeksi 2.08.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä