Mestarien liiga: FC Barcelona - Juventus 08.12.2020 - Messi vs. CR7!

Mestarien liigan jatkuu jälleen joulukuun 8.päivä. Tiistain isoin ottelu on ehdottomasti FC Barcelonan ja Juventuksen kohtaaminen. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
UCL: FC Barcelona - Juventus
Joulukuu 08,2020
22:00

Lähtökohdat otteluun FC Barcelona – Juventus

Kataloniassa tarjolla todella mielenkiintoinen tiistai-ilta, kun FC Barcelona isännöi Juventusta Camp Noulla.  Suurseurat ovat olleet alkulohkossa juuri niin kovia kuin saattoi olettaa sillä molemmat joukkueet ovat jo varmasti pudotuspeleissä, kävi ottelussa, miten tahansa.

Barcelona on pelannut alkulohkon viisi ensimmäistä ottelua tappiotta, kun taas Juventus on hävinnyt vain illan isännille Torinossa. Juventus omaa iso numeroisella voitolla vielä mahdollisuudet lohkovoittoon mutta se tuskin vierailla edes varsinaisena tavoitteena. Tämä ottelu on molemmille joukkueille erityisesti oman itsetunnon kohotuksen ja henkisen päänahan skalpeerauksen kannalta iso peli mikä antaa panoksettomuudesta huolimatta luvan odottaa hyvää peliä.

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

FC Barcelona pelannut UCL:ssä hyvin mutta La Ligassa takkuaa

Kuten todettua niin Barca on voittanut tässä kilpailussa kaikki viisi ensimmäistä lohkopeliään. Voitot ovat irronneet mukavalla maalierolla 16-2. Oman maan pääsarjassa La Ligassa homma kuitenkin sakkaa pahasti. Barcelona on sarjassa juuri nyt vasta sijalla 9. ja matkaa sarjakärki Atletico Madridiin on matkaa jo peräti 12 pistettä. Katalonialaisten peli ei ole kulkenut Ronald Koeman alaisuudessa toivotunlaisesti ja viimeisimpänä tahrana tilastoihin joukkue merkkautti lauantaina 2-1 tappion sarjanousija Cadizille.

Barca piti ottelussa peräti 80% pelistä mutta huolimattomuus omassa päässä ja tehottomuus hyökkäyksessä olivat jälleen joukkueen kompastuskiviä. Barcelona on jäänyt syyskaudella nollille sekä Getafea että Atletico Madridia vastaan ja osunut vain kertaalleen Sevillan, Alavesin ja Real Madridin verkkoon. Juventusta vastaan joukkue osui ensimmäisessä kohtaamisessa kahdesti, toisen kerran pilkulta lisäajalla… Onko maalinteko vaikeaa jälleen tulevassa ottelussa?

Juventus on hävinnyt koko kaudella vain kerran, FC Barcelonalle

Jos espanjalaisilla on ollut vähän vaikeaa niin sitä samaa voi sanoa Torinon jättiläisistä. Juventus oli edellisessä UCL-ottelussa Ferencvarosia vastaan jäämässä jo tasapeliin ennen kuin Alvaro Morata osui pelikellon tikittäessä 90+2. Juventus ei ole tällä kaudella hävinnyt (kaikki kilpailut huomioiden) kuin yhden ottelun mutta otteet eivät ole silti häikäisseet. Serie A:ssa viisi voittoa ja viisi tasapeliä oikeuttavat vasta sijaan 4.

Viikonloppuna pelatussa Torinon derbyssä joukkue kuitenkin osoitti pitkästä aikaa sitä ”vanhaa Juventusta” joka painaa tiukassa tilanteessa niin kauan päälle, kunnes tulos on suotuisa. Torino johti Derby della Molea aina 77. minuutille asti, kunnes Juventus iski 12. minuuttiin kaksi maalia Weston McKennien ja Leo Bonuccin toimesta. Molemmat maali syötti Juan Cuadrado jolta hylättiin aiemmin maali paitsiona. Ottelu oli koko kaudella vasta toinen, jossa Cristiano Ronaldo tai Alvaro Morata ei ollut Juventuksen maalitekijä

Veikkaus FC Barcelona – Juventus

Tätä ottelua hehkutaan tietysti Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon ensimmäisenä kohtaamisena sen jälkeen, kun CR7 lähti pois La Ligasta. Tämä match up piti nähdä jo lokakuun lopussa Torinossa mutta Ronaldo oli tuolloin koronaviruksen vuoksi poissa pelistä. Tämä kaksikko on tietysti potentiaalinen duo iskemään ottelussa maaleja mutta Alvaro Morata jos joku on tällä hetkellä tulikuuma. Espanjalainen on tehnyt UCL:ssä jo kuusi maalia, edellisessä Barcelona pelissä Morata rokotti katalaaneja kolme kertaa mutta kaikki maalit hylättiin VAR-tarkastusten jälkeen. Mies huilasi punaisen kortin takia Torinon derbyn ja se varmasti vain lisäää Moratan menohaluja.

Otetaan peleihin Moratan maali ja korttivetoihin yli 4.5 korttia. Tuo raja on ylittynyt kolmessa edellisessä keskinäisessä ja kun kentällä on yhtä aikaa Messi ja Ronaldo niin näitä pelaajia rikotaan paljon.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Morata osuu mutta tällä kertaa VAR ei vie maalia?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu. Voittaja saa boostia loppu vuoteen, häviäjän valmentajan palli alkaa heilua. Betsaa!

Aseta vetosi