Mestarien liiga: Ferencvaros - Juventus 4.11.2020, Ronaldo hoitaa homman?

Mestarien liigan jatkuu jälleen 4. marraskuuta! Miten käy kun Juventus vierailee Unkarissa Ferencvarosin vieraana? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
UCL: Ferencvaros - Juventus
Marraskuu 04,2020
22:00

Lähtökohdat otteluun Ferencvaros – Juventus

Mestarien liiga jatkuu keskiviikkona ja yksi kierroksen ennakkoon selvimpiä otteluita on unkarilaisen Ferencvarosin sekä Juventuksen kohtaaminen. G-lohkon kolmannen kierroksen kamppailussa ei pitäisi olla epäselvää voittajasta vaan pisteiden tulisi kaiken järjen mukaan matkata Torinoon.

Ferencvaros osunut isompiaan vastaan

Ferencvaros on tällä kaudella mukana Mestarien liigassa ensimmäisen kerran sitten kauden 1995/96. Unkarilaiset selvittivät tiensä lohkovaiheeseen tiputtamalla karsinnoissa Molden sekä Celticin, joten joukkueen voi sanoa jo nyt yltäneen hyviin suorituksiin syksyllä 2020. UCL alkoi joukkueella selvällä 5-1 tappiolla FC Barcelonalle Camp Noulla mutta edellisessä ottelussa Ferencvaros taisteli kotonaan 2-2 tasapelin Kiovan Dynamoa vastaan. Isännät olivat tuota ottelua jo 2-0 tappiolla 1. puoliajan jälkeen mutta norsunluurannikkolaisen Franck Bolin tasoitumaali 90. minuutin kohdalla laittoi pisteet jakoon.

Ferencvarosi ei ole hävinnyt yhtään edellisestä 15 kotiottelustaan ja unkarilaiset ovat onnistuneet kuudesti putkeen maalinteossa. Edellisen kahden kuukauden aikana joukkue on osunut muun muassa Barcan, Celticin ja Dinamo Zagrebin verkkoihin, joten kotijoukkueen osuma repaleista Juventus-puolustusta vastaan ei yllättäisi.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Juventus sai Ronaldon ja maalit takaisin

Juventuksen ja Andrea Pirlon aikakausi on alkanut kaksijakoisesti. Joukkueen peli on näyttänyt toisinaan oikein hyvältä mutta tulokset ovat olleet vaisuja. Juventus on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan vain kaksi. Tuloksena voisi olla myös viisi voittoa, ellei joukkueen kärkipelaaja Alvaro Moratalta olisi hylätty kahdessa tasapeliin ja yhteen tappioon päätyneessä ottelussa peräti viisi maalia VAR-tuomion (paitsio) jälkeen. Paluun Torinoon tehnyt espanjalainen on iskenyt yhtä kaikki jo neljä maalia Juventukselle ja Morata muodostaa vaarallisen duon parin viikon tauon jälkeen paluun peleille tekevän Cristiano Ronaldon kanssa.

Ilmainen live stream serie a

Veikkaus Ferencvaros – Juventus

Juventus hävisi edellisen ottelun Barcelonalle eikä vieraille ole varaa hävitä tätä tai tuloksena voi olla vaikea tilanne jatkoon pääsyn kannalta. Juventus on tuskaillut hieman maalinteon kanssa ilman Ronaldoa mutta lusitaani tuli edellisellä ottelussa koronan jälkeen penkiltä peliin sekä maalasi kahdesti. Cristiano ”Mr. Mestarien Liiga” Ronaldo lähtee varmaan todella maalinnälkäisenä tähän peliin ja me otamme miehen maalin veikkaukseen matalista kertoimista huolimatta. Toisena maalintekijä huomioidaan AlVARo Morata.

Valioliigasijoitukset 2020/21

Molemmat osuu mutta vieraat vahvempia?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu, minkä pitäisi päättyä mustavalkoisten voittoon!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä