Mestarien Liiga Finaali: PSG – Bayern München su 23.08.2020 klo 22:00

Mestarien Liiga ja koko futiskausi huipentuu sunnuntaina 23.8.2020 kello 22:00 kun PSG kohtaa Bayern Münchenin finaalissa. Poikkeuksellinen kausi, poikkeuksellinen lopputurnaus, saadaanko sille poikkeuksellinen lopetus? Ei, mikäli Bayern München vie tässä sen pidemmän korren – se on iso suosikki tähän otteluun. Tuleeko se kruunu?
Mestarien Liiga Finaali: PSG – Bayern München
Elokuu 23,2020
22:00

PSG – Bayern München su 23.08.2020 klo 22:00

Pitkävetokertoimet (Unibet) 3.30 – 3.95 – 2.07
TV:  CMore Livestream ja MTV3 ilmaiskanava!

PSG – Bayern München finaalissa!

Molempien joukkueiden viimeaikaiset pelit ovat olleet melkoista ylivoimaa. Kummankin 10 viimeistä peliä ovat sujuneet paremmin kuin hyvin, oikeastaan isompia vaikeuksia ei kummallakaan ole ollut. Ainoa kauneusvirhe tilastoissa on PSG:n tasuri cupin pelissä, mutta senkin se hoiti lopulta rankkareilla.

Maaleja on nähty molemmilta yli 3 per matsi, muta toisaalta sitten ei niitä kauheesti ole päästetty. Tekevätkö molemmat maalin ja miten paljon kulmapotkuja? Unibetin Match Comboissa on siroteltu kivasti valmiiksi tämänlaisia:

Markkinoilta löytyy mukavia kertoimia otteluun ja kierrokselle:

Robert Lewandowski on tehnyt jokaisessa pelaamassaan Mestarien liigan ottelussa tällä kaudella maalin. Yhdeksässä ottelussa on syntynyt 15 maalia, joten todennäköistä että se maali tulee myös PSG:tä vastaan. Mikä olisikaan sen makeampaa kuin tehdä maali Mestarien Liigan finaalissa?

PSG – Bayern München aikaisemmat pelit

Joukkueet ovat 2000-luvulla kohdanneet kahdesti Mestarien Liigan lohkovaiheessa, tuolloin voitot menivät aina kotijoukkueille. Nyt pelataan puolueettomalla maaperällä, joten jännittävä nähdä miten käy. Bayern München on tässä kyllä kova suosikki, sen verran kovaa tuolla saksalaisella veturilla nyt menee. Toteutuisiko näistä… kaikki?

PSG – Bayern München kokoonpanot

Molemmat voittivat edelliset pelinsä 3-0, joten siinä mielessä lähdetään tasatilanteessa liikkeelle. PSG antaa hieman tasoitusta, sillä Kaylor Navas on mitä ilmeisimmin sivussa edelleen jalkavammansa takia. No, hyvinhän Ricokin pelaa, ei siinä. Mutta miten tässä paikassa?

Rico – Bernat, Silva, Kimpembe, Kehrer – Paredes, Marquinhos, Herrera – Neymar, Mbappe, Di Maria

Bayern München pelasi tällä kokoonpanolla Lyonia vastaan. Kova on nippu molemmilla.

Neuer – Davies, Alaba, Boateng, Kimmich – Goretzka, Alcantara – Gnabry, Müller, Perisic – Lewandowski

Laitetaanko tästä jotain vai kaikki yhteen pussiin?

Lyö vetoa tästä kohteesta!

Juhlat Münchenissa... vai sittenkin Pariisissa?

Sunnuntain ja maanantain välinen yö tullaan jommassa kummassa juhlimaan. Mellakoita on todennäköisesti odotettavissa, sen verran riehakkaalta näytti Pariisin voitonjuhlat välierän voiton jälkeen. Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi