Mestarien liiga: HJK sekä F91 Dudelange jatkoon huippukertoimella!

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tiistaina, luvassa suomalaismenestystä!
Mestarien liigan karsinnat
Elokuu 09,2019
21:00

HJK jo lähes varmasti jatkossa

Torshavn – HJK ti 16.7. KLO 21.30 UNIBET LIVE STREAM KANAVA – SUOMISELOSTUKSELLA!

Mestarien liigan karsintaottelut jatkuvat tiistaina 16.7.2019 kun muun muassa HJK sekä viime kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheessa pelannut luxemburgilainen F91 Dudelange tavoittelevat ennakkosuosikin asemissa jatkopaikkaa karsintojen seuraavalla kierroksella.

HJK:lla pitäisi olla homma jo täysin hallussa ja paikka jatkossa plakkarissa. HJK voitti karsintojen avausottelussa färsaarelaisen HB Torshavnin lukemin 3 – 0. HJK suorituksen kovuutta ensimmäisessä ottelussa alleviivaa se fakta, että joukkue pelasi 1 – 0 tilanteesta lähtien miehen vajaalla mutta Klubi pystyi tästä huolimatta iskemään vielä pari upeaa häkkiä. Färsaarelaiset jäivät Helsingissä nollille mikä helpottaa Klubin taivalta huomattavasti. Kerroin HJK:n voitolle ottelussa HB Torshavnia vastaan on melkoisen pieni, peliyhtiö Energybetillä noin 1.68 mutta jatkamalla lukemista esittelemme vaihtoehdon millä korottaa kerrointa mukavasti.

Eurooppa-liigan konkarit tiukassa paikassa

Luxemburgilainen F91 Dudelange oli Mestarien liigan karsintojen ensimmäisessä osaottelussa Maltalaista Vallettaa vastaan yhtä iso ennakkosuosikki kuin Klubi färsaarelaisia vastaan mutta luxemburgilaisten voiton sijaan ottelu päättyi jännittävästi 2 – 2. Dudelange johtikin avauspuoliajan jälkeen ottelua 2-0 mutta eikä Valletta näyttänyt olevan mitään saumaa muutamassa minuutissa kaikki kääntyi päälaelleen. Eurooppa-liigan lohkovaiheessa vuosi sitten pelannut Dudelange on kaikesta huolimatta parempi joukkue ja me uskomme, että Valletta tippuu 90. minuutin jälkeen jatkosta.

HJK sekä Dudelange jatkoon – Energybetiltä huippukerroin

Peliyhtiö EnergyBet on samoilla linjoilla meidän kanssamme siitä, että Mestarien liigan karsinnoissa jatkavat tämän illan jälkeen HJK sekä F91 Dudelange. Kummankaan joukkueelle voitolle ei saa suoraan huippukertoimia mutta EnergyBetin on avannut oman spesiaalikohteen tälle illalle. Peliyhtiö tarjoaa kertoimen 4.60 kohteelle ”HJK ja Dudelange menevät jatkoon”. Tämä betsi kannattaa ehdottomasti ottaa kiinni!

HJK + Dudelange

Kuten yllä jo esittelimme, niin peliyhtiö Energybet tarjoaa illan kierrokselle mukavan tuplakohteen HJK + Dudelange kertoimella 4.60. Käy laittamassa vetosi sisään mahdollisimman pian!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä