Mestarien Liiga: Juventus - Atletico Madrid, kova taistelu voitosta!

Atletico Madrid matkustaa Juventuksen vieraaksi Torinoon. Mitä laitetaan vedonlyöntikupongille? Nähdäänkö maaleja molemmissa päissä kenttää?
Mestarien Liiga: Juventus - Atletico Madrid
Marraskuu 26,2019
21:45

Mestarien Liiga: Juventus – Atletico Madrid, isot pisteet jaossa

Tiistain Mestarien liiga kierroksen yksi ehdottomista herkkupaloista on Torinossa pelattavat ottelu Juventus vs. Atletico Madrid. Torinon jättiläinen Juventus on jo varmistanut jatkopaikkansa lohko D:stä pudotuspelivaiheeseen mutta seura haluaa varmasti pitää huolen siitä, että jatkoon mennään lohkoykkösenä, joka tarkoittaisi että ottelu pitää voittaa. Atletico sen sijaan on jo melko varma jatkoon menijä, voitolla joukkue varmistaisi jatkopaikan pudotuspelivaiheessa ennen viimeistä ottelukierrosta. Asetelmat huippukamppailuun ovat siis ehdottomasti kohdillaan. Vedonlyöntisivustojen tarjoamat kertoimet otteluun ovat hienoisesti kotijoukkueen puolella, kun esimerkiksi peliyhtiö Nopeampi tarjoaa otteluun pitkävetokertoimet 2.10 – 3.10 – 3.95

juventus
X
Atletico
Kotijoukkue voittaa 2.10Tasapeli 3.10 Vierasjoukkue voittaa 3..95
VEIKKAA

 

Voittamaton Juventus

Juventus lähtee tiistai-illan kamppailuun tämän kauden kaikki kilpailut huomioon ottaen voittamattomana. Joukkue on hävinnyt viimeksi viime kauden päätteeksi Serie A:n päätöskierroksella. Maurizio Sarrilla onkin tilastojen valossa hyvä startti Juventuksen peräsimessä mutta peliesitykset eivät ole aina olleet niin vakuuttavia ja voittojen takana on ollut paljon onneakin. Juventus on kotikentällään erityisen vahva eikä se ole hävinnyt kuin yhden kilpailullisen kamppailun vuonna 2019 kotonaan, Ajaxin hakiessa 1 – 2 vierasvoiton viime kauden UCL-pudotuspeleissä. Juventus on voittanut kuudesta edellisestä espanjalaistaeuraa vastaan pelaamastaan ottelusta neljä ja edellinen Juventus – Atletico ottelu Torinossa päättyi mustavalkoisten 3 – 0 voittoon viime kaudella.

Näin Sarri välttelee tappiota!

Atletico Madrid suvantovaiheessa

Atletico Madrid on Espanjan pääsarjassa hyvissä asetelmissa vain kolmen pisteen päässä kärkipaikasta. Joukkueen viimeaikaiset esitykset ovat kuitenkin jättäneet parantamisen varaa ja Diego Simeonen miehistö on voittanut vain yhden ottelun edellisestä viidestä. Erityisen tuskaista madridilaisilla on tällä hetkellä maalinteon kanssa, sillä joukkue on onnistunut edellisestä yhdeksästä ottelusta tekemään vain kahdesti enemmän kuin yhden maalin. Tähän kun lisätään vielä Diego Costan pitkäpoissaolo ja Joao Felixin todennäköinen penkkistartti nilkkavaivojen vuoksi niin Atleticolla on hyvät neuvot kalliit sen suhteen, miten tehdä maaleja ohi Juventuksen kuuman puolalaisvahdin Wojciech Szczesnyn.

Yhteenveto ja vedonlyöntikertoimet

Vaikka Atletico tuskailee maalinteon kanssa niin me uskomme, että joukkue onnistuu toimittamaan pallon vähintään kerran Juventuksen maaliin tiistai-iltana. Ennakkotietojen perusteella Juventus saattaa joutua lähtemään otteluun ilman Matthijs de Ligtia jonka olkapää meni sijoiltaan viikonloppuna, lisäksi laitapakki Alex Sandron pelaaminen on epävarmaan. Kahden edellä mainitun poissaolo tarkoittaisi, että kentällä nähdään Daniel Rugani sekä Mattia De Sciglio jotka ovat selvästi heikommat vaihtoehdot avaukseen.

Uskomme myös, että Juventus tekee kotikentällään maalin kuten aina viimeiset sata vuotta. Nopeampi tarjoaa kohteelle molemmat joukkueet tekevät maalin kertoimen 1.95 joka on hyvä valinta. Maalintekijäveikkaukseen hyvä ”villi kortti” voisi olla Paolo Dybala joka on tällä hetkellä uskottomalla pelipäällä. Miehen maalille saa kertoimen 3.30 ja tämä on meistä parempi vaihtoehto kuin esimerkiksi polvivaivojen kanssa tuskaileva Ronaldo.

Juventus ei suostu häviämään

Juventus ei vain suostu häviämään, Vanha Rouva voittaa viimeistään lisäajalla mutta Atletico laittaa torinolaiset ahtaalle.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä