Mestarien liiga: Juventus - FC Barcelona 28.10.2020, Juventus ei häviä!

Mestarien liigan jatkuu jälleen 28. lokakuuta! Miten käy kun Juventus isännöi FC Barcelonaa? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
UCL: Juventus - FC Barcelona
Lokakuu 28,2020
22:00

Lähtökohdat otteluun Juventus – FC Barcelona

Keskiviikon Mestarien liiga kierroksen ehdottomasti suurin kamppailu on G-lohkon jättiläisten kohtaaminen Juventus – FC Barcelona. Ottelua on odotettu ympäri Eurooppa vesikielellä siitä asti, kun lohkoarvonnat suoritettiin.  Pelistä on odotettu kahden suurseuran kohtaamisen lisäksi kahden suuren pelaajan, Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin yhteenottoa. Ronaldo on kuitenkin kärvistellyt koronaviruksen kourissa lokakuun puolivälistä asti ja portugalialisen pelaaminen on hyvin epätodennäköistä.

Tilastofaktaa otteluun Juventus – FC Barcelona

  • Juventus on neljän kotiottelun voittoputkessa
  • Juventus on hävinnyt vuonna 2020 vain yhden kotiottelun
  • Juventus on tehnyt vähintään yhden maalin kahdeksassa edellisessä ottelussa
  • FC Barcelona on ilman tappiota neljässä edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa
  • FC Barcelona ei ole pitänyt nollapeliä neljään edelliseen oteluun
  • FC Barcelona on ottanut neljästi edellisessä viidessä ottelussa yli 4.5 korttia

Molemmilla huolia kokoonpanon kanssa

Tässä ottelussa ei ole selkeää ennakkosuosikkia eikä kumpikaan joukkue ole luvalla sanoan vakuuttanut edellisillä otteluissaan. Molemmat suurseurat kärsivät myös hyvin tärkeistä poissaoloista kuin Juventuksella on Ronaldon todennäköisen poissaolon lisäksi sivussa neljä puolustuksen tukipilaria: Alex Sandrdo, Chiellini, Bonucci sekä de Ligt. Kaksi viimeksi mainittua saattavat esiintyä kentällä mutta se on hyvin epätodennäköistä.

Näitä nuorisokaartilaisia kannattaa seurata keskiviikkona: 

Vierasjoukkue FC Barcelonalta sen sijaan ovat sivussa maalivahti ter Stegen ja puolustajat Umtiti sekä Pique. Näin ollen katalaanit antavat myös tasoitusta puolustuspäähän Juventuksen tavoin. Sergio Busquets sekä Antoine Griezmann sen sijaan ovat mitään sanomattomassa pelivireessä, joten kaikki katseet kääntyvät jälleen Lionel Messiin.

Veikkaus Juventus – FC Barcelona

Vuoden 2015 Mestarien liigan finaalin toisinnosta on lupa odottaa mielenkiintoista ottelua. Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi marraskuussa 2017 UCL-lohkovaiheessa, jolloin ottelussa päädyttiin Torinossa maalittomaan tasapeliin. Molempien joukkueiden kauden alku on ollut vaikea mutta Juventus on tunnetusti kova kotijoukkue. Andrea Pirlo saa varmasti joukkueen pistämään parastaan Barcaa vastan, Ronald Koeman ei vastaavasti taida saada sytytettyä katalaaneja mihinkään peliin…

Uskomme että torinolaiset eivät häviä vaan ottelu päättyy joko kotivoittoon tai tasapeliin. Tuplamahdollisuudelle 1X on tarjolla varsin maltilliset alle 1.60 kertoimet. Vastaavan korkeamman kertoimen vetokohteen antaa Juventus voittaa – tasapelissä panos takaisin!

Tästä vielä viimeinen mauste peliin tiistai-illalta!

Valioliigasijoitukset 2020/21

Juventus kairaa pisteen vaikka väkisin?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu, lopputulos 1-1 tai 2-1 Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä