Tiistai 3.4. Juventus - Real Madrid, ensimmäinen osaottelu. Huima taisto tulossa!

Kumpi vie ensimmäisen osaottelun ja montako maalia Cristiano Ronaldo laittaa Buffonin taakse? Lyö vetoa ja ole voittaja!

Mestarien liiga Juventus – Real Madrid klo 21:45 ti 3.4.2018

Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat ja vaude vou mitä karkkia onkaan luvassa. Tiistaina ja keskiviikkona pelataan kaksi kivikovaa matsia ja näiden otteluparien voittajat etenevät jo neljän parhaan joukkoon. Mestarien liigan ja huippufutiksen faneilla on melkoiset karkkipäivät edessä ja eihän tässä ole kuin reilu pari kuukautta enää jäljellä Jalkapallon MM-kisoihin. Siellä nähdään aika moni tämän illan pelaajista, tarjolla kun on huimaa tähtisikermää.

Juventus on tosissaan:

Juventus lähtee haastajana Real Madridia vastaan, mutta kotiottelussa sen pitäisi kyllä takoa nyt isot lukemat taululle. Madridin matsista tulee taatusti todella paha matsi Juventukselle ja siinä ei taida yhdet Buffonit parhaimmillaankaan auttaa. Pelistä tekee mielenkiintoisen se, että Juventuksella on nyt kaksi pelaajaa sivussa (Pjanic ja Benatia) pelikieltojen takia ja Chiellini, Sandro ja Betancour ovat yhden varoituksen päässä pelikiellosta seuraavaan matsiin. Real tietää tämän ja tulee taatusti haastamaan juuri näitä pelaajia. Samoin kuin Juventus tulee haastamaan Ramosia, hän on vaarassa olla yhdellä keltaisella sivussa seuraavasta pelistä.

Juventus – Real Madrid vedonlyönti ja kertoimet

Tiistain toisesta koitoksesta on jälleen huima määrä erilaista vedonlyöntiä tarjolla. Nämä ottelut kiinnostavat ihan kaikkia futisfaneja ja kohteita eri vedonlyöntisivujen kohdelistoilla riittää. Kertoimet paljastavat sen, että Juventus on kotonaan lievä altavastaaja, Unibetillä pitkävetokertoimet ovat 3.00 – 3.30 – 2.57. Aika lämpöinen kerroin on kyllä Juventuksen voitolle tarjolla, ehkä tuolla voitaisiin mennä?

Molemmilla on melkoisen kokenut joukkue ja se on iso asia näissä peleissä. Joukkueiden välillä on aikaisemmin nähty varsin maalirikkaita pelejä, joten ei se 0-0 ole tässä matsissa todellakaan se odotetuin tulos. Jotenkin voisi kuvitella että 2-1, 2-2 ja 1-2 olisivat ne lähtökohdat tähän matsiin. Vaikka molemmilla on ne hyvät maalivahdit, on pelaajisto sen verran kovaa laatua, että yli 2.5 maalia tähän matsiin on ihan pelattava kohde.

Tässä oletetut avauskokoonpanot:

Juventus 4-2-3-1

Buffon – Sandro, Chiellini, Barzagli, Sciglio – Matuidi, Khedira – Costa, Dybala, Cuadrado – Higuain

Real Madrid 4-3-1-2

Navas – Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal – Kroos, Casemiro, Modric – Isco – Ronaldo, Benzema

Tästä hieman motivaatiota matsiin?

Unibetillä pitkävetokertoimet ovat 3.00 – 3.30 – 2.57. Aika lämpöinen kerroin on kyllä Juventuksen voitolle tarjolla, ehkä tuolla voitaisiin mennä?

Aseta vetosi