Tiistai 13.2. Mestarien liigan pudotuspelit käyntiin huippumatsilla Juventus - Tottenham!

Pysyykö Juven maali edelleen puhtaana vai tekeekö Harry "Potter" Kane taikojaan?

Mestarien liigan pudotuspelit päräytetään käyntiin komeasti tiistaina kun vastakkain illan toisessa pelissä ovat Juventus ja Tottenham. Juventus ei ole tänä vuonna peliä vielä hävinnyt ja oma verkko on soinut harvinaisen vähän. Tottenham ei sekään ole tämän vuoden puolella suostunut vielä häviämään, joten miten mahtaa käydä tässä pelissä? Pudotuspelitaistelun ensimmäinen osa nähdään nyt.

Juventus ei tosiaan hirveesti ole viime peleissä maaleja päästänyt, tosin ihan Tottenhamin kaltaista vastusta ei ole ollut vastassa viime peleihin. Nyt on Juventuksella ja miksei myös Tottenhamilla näytön paikka. Juventus pyrkii pitämään maalin tietenkin puhtaana, jottei Tottenham sitä tärkeää vierasmaalia saisi ja siinä samalla sitten hakee yhtä tai kahta maalia.

Mahtava futisviikko käynnissä:

Jännittäväksi pelin tekee se, että kumpikaan ei ole suostunut moneen peliin häviämään. Tulosvetoon tähän peliin voisi uumoilla varsin tiukkoja lukemia, tuskin tämä ottelupari tässä ensimmäisessä pelissä nyt vielä ratkeaa. Tottenham voitti edellisessä ottelussa hienosti paikallisvastustaja Arsenalin, Juventus hoiteli Fiorentiinan 0-2. Sitä ennen Sassulo sai kyytiä 7-0. Nähdäänkö siis tiukka puolustustaisto vai maalirikas mässäily?

Tulosveto – vähämaalinen peli tulossa?

Tulosvedossa pienimmät kertoimet ovat lukemille 1-0 (Unibet 6.50) ja 1-1 (Unibet 6.10). Näistä tuloksista on hyvä lähteä liikkeelle, 0-0 tuloksen 8.50 -kerroin on varsin potentiaalinen sekin. Pienin Tottenhamin kerroin on 10.50.

Kokoonpanossa nähdään kuitenkin melkoinen määrä pelureita jotka kykenevät maalintekoon, mutta sen lisäksi täytyy todeta samaan hengenvetoon että Buffon  – Lloris on sellainen maalivahtikaksikko, joka pitää maalin puhtaana vaikka puolustuksella ei ole se ihan vahvin päivä. Näillä oletuskokoonpanoilla liikkeelle?

Buffon – Sandro, Chiellini, Benatia, Lichtsteiner – Marchisio, Pjanic, Khedira – Mandzukic, Higuain, Bernardeschi.

Lloris – Davies, Verthongen, Sanchez, trippier – Dembele, Dier – Heung-Min, Alli, Eriksen – Kane

Lyö vetoa tuloksesta ja jännitä pelejä livevedon avulla livenä! Jatkajaa ei ratkaista vielä tässä ottelussa, mutta antaa suuntaa lopulliselle tulokselle. Juventus vai Tottenham?

Näitä videoita on kelattu varmasti ennen ottelua:

Tulosvedossa pienimmät kertoimet ovat lukemille 1-0 (Unibet 6.50) ja 1-1 (Unibet 6.10). Näistä tuloksista on hyvä lähteä liikkeelle, 0-0 tuloksen 8.50 -kerroin on varsin potentiaalinen sekin. Pienin Tottenhamin kerroin on 10.50.

Aseta vetosi