Mestarien liiga: Liverpool - Genk 5.11.2019, Pool voitti viimeksi 4-1

Liverpoolilla on ensi viikonloppuna valtaisa ottelu Valioliigassa Manchester Cityä vastaan. Tämä varmasti on mielessä ainakin yhtä paljon kuin Genkin kohtaaminen Mestareiden liigassa.
Liverpool - Genk
Marraskuu 05,2019
22:00

Hyvät joukkueet kääntävät tiukat ottelut voitoksi vaikka viime sekunnilla. Jurgen Kloppin Liverpool taitaa nyt olla saavuttanut tämän tason. Pool oli viikonloppun Valioliigassa Aston Villan kentällä pahasti sillassa, mutta nousi kuitenkin viimeisen reilun viiden minuutin aikana tappiolta 2-1 -voittoon.

Liverpool on UCL:n lohko E:n kakkonen ja Genk tukevasti jumbona. Edellisellä kierroksella Liverpool päihitti Genkin Belgiassa 4-1. Genk ei muutenkaan ole häävissä kunnossa. Se on Belgian liigassa vasta sijalla kahdeksan.

Liverpool on viime aikoina hoiperrellut muutenkin kuin Villa Parkilla, mutta silti se on onnistunut välttämään häviöitä. Manchester Unitedia vastaan Old Traffordilla Poolin Lallana tasoitti pelin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Kotonaan Anfieldilla Tottenham johti puoliajalla 1-0, mutta Pool puski tauon jälkeen rinnalle ja ohi.

Taannoinen Genk -voitto oli Liverpoolin ainoa enemmän kuin yhdellä maalilla otettu voitto sitten syyskuun.

Unibetin kertoimet: Voittaja Mestarien Liiga 2019/2020

Seuraavana Manchester City

Ensi viikonloppuna Liverpoolilla on todella massiivinen ottelu, kun se kohtaa kotonaan Valioliigassa Manchester Cityn. Manageri Kloppilla on varmasti houkutusta antaa joillekin paljon kuormitetuille avainpelaajille huilivuoron Genkiä vastaan. Mestareiden liigassa Pool ei ole ollenkaan kuivilla, mutta kyllä sen pitäisi hoidella heikossa kunnossa oleva Genk, vaikka sitten Firmino vaihdettaisiin Origiin, Wijnaldum Fabinhoon ja Mane Oxlade-Chamberlainiin.

Anfieldilla Liverpool on ollut hyvä Mestareiden liigassa, vaikka joskus vieraissa olisikin ollut takkuisempaa. Se on voittanut kuusi viimeistä UCL:n kotiottelua ja tehnyt näissä 22 maalia. Kaikki turnaukset mukaan lukien Pool on voittanut kotonaan kaikki seitsemän otteluaan, ja viimeksi se on hävinnyt Anfieldilla syyskuussa 2018.

Jurgen Klopp varmasti tyytyy Genkiä vastaan rutiinivoittoon.Fläppitaululla ovat jo Manchester City -ottelun kuviot. Pool pelannee puolustuksen kautta. Sen takalinja on aivan liian kova Genkille.

Liverpoolin ja Genkin kokoonpanot

Genk teki kotikentällään Liverpoolia vastaan lohdutusmaalin ottelun lopussa. Genkillä ei oikein ole hävittävää, ilman pisteitä se voi unohtaa Eurooppa-liigankin. Joukkueen suurin ongelma on ollut vieraskentillä puolustaminen, Salzburgissakin Genk päästi kuusi palloa omaan maaliin.

Genkin päävalmentaja Mazzun on pakko laittaa joukkue pelaamaan varovaisesti. Maalintekokilvassa se ei pärjää, ainoa mahdollisuus taitaa olla pitää nollat ja iskeä maali vastaiskuilla tai erikoistilanteista.

Liverpoolin Joel Matip on sivussa ainakin seuraavaan maaottelutaukoon asti. Samaten Shaqiri ja pitkäaikaisloukkaantunut Clyne ovat sairastupalaisia. Fabinho oli Villa -ottelussa pelikiellossa, ja varmasti nyt avauksessa.

Genkiltä puuttuu ykkösveskari Vukovic, muuten ryhmä taitaa olla terveenä.

Liverpoolin mahdollinen avaus: Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Milner, Fabinho, Oxlade-Chamberlain; Salah, Origi, Mane

Genkin mahdollinen avaus: Coucke; Maehle, Cuesta, Lucumi, Uronen; Ito, Heynen, Berge, Bongonda; Samatta; Onuachu

 

Liverpoolin rutiinivoitto lienee se todennäköisin tulos. Alle 3.5 maalia saa Unibetilla mukavan kertoimen 2.20.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä