Keskiviikko 4.4. Mestarien liigan taistossa Liverpool ja Manchester City. Viekö Pool ensimmäisen pelin?

Livepool ei ole hävinnyt 17 peliin kotonaan Manchester Citylle. Jatkuuko putki vai tähänkö se päättyy?

Mestarien liiga Liverpool – Manchester City 4.4.2018

Liverpoolin ja Manchester Cityn välinen ottelusarja tulee olemaan huikea. Manchester City on käytännössä jo voittanut Valioliigan, Liverpool taistelee vielä kakkospaikasta. Mielenkiintoiseksi ottelusarjan tekee se, että City on iso suosikki voittamaan koko Mestarien liigan, mutta Liverpool on kova kanto kaskessa. Se ei ole nimittäin hävinnyt 17:a kotiotteluun Manchester Citylle, eikä aio sitä tehdä nytkään.

Kloppilla tuli 100 täyteen…

Ottelun kertoimet lupailevat kuitenkin Cityn voittoa, joten olisiko tässä se tasapelivedon paikka sittenkin? Se ei taida olla kovin kaukaa haettu, materiaaliedun omaava, Pep Guardiolan Manchester City lähtee tästä ottelusta hakemaan hyviä asetelmia omaan kotiotteluun. Samalla Jürgen Klopp tulee tekemään kaikkensa jotta tässä ottelussa kotijoukkue saisi aikaan useamman maalin ja jättäisi Citylle paljon kirittävää.

Joukkueilla on muutamia poissaoloja ja pelikunnon kanssa on hakemista, mutta näillä oletuskokoonpanoilla voisi lähteä liikkeelle:

Liverpool 4-3-3

Karius – Robertson, Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Milner, Henderson, Chamberlain – Mané, Firmino, Salah

Manchester City 4-3-3

Bravo – Laporte, Otamendi, Kompany, Walker – Silva, Fernandinho, Bruyne – Sané, Agüero, Sterling

Liverpool – Manchester City kertoimet ja vedonlyönti

Mielenkiintoisesti kertoimet ovat Citylle, vaikka Liverpoolilla on juurikin tuo 17 ottelun putki Cityä vastaan kotonaan. Kaikki putket on toki tehty päättyviksi, mutta onko tämä se ottelu, jossa se putki katkeaa? Ei välttämättä. Liverpoolin huikein osasto on tällä kaudella ollut hyökkäyspää ja nimenomaan Mo Salah, joka tuntuu tekevän kentällä mitä tahtoo. Kuka muistaa enää Phillip Coutinhoa?

Ennakkokaavailujen mukaan ottelussa tehdään vähintään pari maalia, joten maalintekijävedosta saa tähänkin kivoja kertoimia. Mo Salah tekee parhaana päivänä oikeastaan mitä tahtoo kentällä, samaa voi toki sanoa Cityn Sergio Agüerosta.  Tulosvetohaarukan kolme piikkiä voisivat olla 1-2, 2-2 ja 2-1, eiköhän tällä olla melko lähellä sitä lähtökohtaa tähän matsiin?

Vaikka materiaalietu Cityllä onkin, luotetaan nyt vedoissa siihen että Poolin komea putki ei katkea. Laitetaan vetoja kotivoitolle (3.00) ja tasapelille (3.65). City laittaa sitten kotiottelussaan tarpeen mukaan hösseliksi, mutta se onkin sitten toinen peli se.

Miltäs tämänlainen tulos maistuisi tähän matsiin?

Laitetaan vetoja kotivoitolle (3.00) ja tasapelille (3.65). City laittaa sitten kotiottelussaan tarpeen mukaan hösseliksi, mutta se onkin sitten toinen peli se.

Aseta vetosi