Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ottelussa?

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?
Liverpool - Roma
huhtikuu 24,2018
21:45

Mestarien liiga Liverpool – Roma klo 21:45 ti 24.4.2018

Kummankaan joukkueen ei pitänyt olla neljän parhaan joukossa, mutta niin vain Liverpool ja Roma taistelevat tässä ottelussa ja tulevassa toisessa ottelussa paikasta Mestarien liigan finaalissa. Vastus siellä tulee olemaan kivikova, sillä Ukrainassa Kiovassa pelattavassa Mestarien liigan finaalissa vastaan asettuu sitten aikanaan joko Bayern München tai Real Madrid.

Mutta mennään ensin tähän otteluun. Liverpool kukisti upeasti Manchester Cityn kotona ja vieraissa ja laittoi yhden suurimmista ennakkosuosikeista tylysti lauluun. Tyly oli myöskin Roman Barcelonan säkitys, tosin 4-1 tappio ensimmäisessä pelissä ei luvannut isoja toiseen otteluun. Niin vain vierasmaalisäännöllä se laittoi Messin ja muut sankarit laulukuoroon ja tässä sitä nyt ollaan.

Kummallakaan joukkueella ei ole pelikieltoja vireillä, onko sitten viikonloppuna tullut loukkaantumisia? Nämä voisivat olla molempien avauskokoonpanot

Liverpooli, 4-3-3.

Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson –  Milner, Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Roma, 3-5-2.

Allison – Fazio, Manolas, Juan Jesus – Florenzi, Strootman, De Rossi, Nainggolan, Kolarov – Schick, Dzeko

Liverpool – Roma kertoimet ja vedonlyönti

Liverpool on ensimmäisen ottelun suuri suosikki, sen näkee jo peruskertoimista. Roma taitaa lähteä peliin kyttäämään sitä vierasmaalia, sillä voi olla isokin merkitys sitten toisessa pelissä. Roma oli kuin kaksi eri joukkuetta Barcelonaa vastaan vieras- ja kotikentällä, näin on todennäköisesti myös tässä pelissä ja otteluparissa.

Esimerkiksi Nordicbet antaa tähän peruskertoimiksi 1.55 – 4.65 – 6.20, joten siinä on Roma-faneille purtavaa. Paljonko tulee ensimmäisessä ottelussa kuokkaan ja millä lopputuloksella se voisi vielä selvitä jatkoon? Selvää on että Liverpool yrittää laittaa kotiottelussaan isoa vaihdetta päälle ja hyödyntää Roman puolustuksen heikkoudet. Tulosvetoon voisimme suositella vaikkapa haarukkaa, joka kattaisi 2,3,4 – 0,1 maalit.

Tasoitusvedolla saa mukavia kertoimia myös Romalle, joten jos uskot että ensimmäinen matsi onkin tasainen vääntö, ei muuta kuin tasoitusvedot kehiin. Maalintekijävedossa betsejä ainakin Salah, Mane, Firmino kolmikolle, samoin betsejä voi laittaa myös Roman Dzekolle, mies on hyvässä maalivireessä.

Hienoa ennakkoa videokuvan muodossa:

Esimerkiksi Nordicbet antaa tähän peruskertoimiksi 1.55 – 4.65 – 6.20, joten siinä on Roma-faneille purtavaa.

Aseta vetosi