Mestarien Liiga: Lokomotiv – Juventus ke 6.11, hyytyykö Juventus hyisessä Moskovassa?

Mestarien Liiga, Cristiano Ronaldo ja Juventus matkaavat Moskovan kylmään iltaan. Mitä laitetaan vedonlyöntikupongille? Juventus on tehnyt tällä kaudella nihkeästi maaleja eikä maalinteko tuli taatusti olemaan helppoa hyisessä Moskovassa.
Mestarien Liiga: Lokomotiv Moskova - Juventus
Marraskuu 06,2019
19:55

Mestarien Liiga: Lokomotiv – Juventus, loistaako jalokivi Paulo Dybala jälleen?

Mestarien liigan voittoa tällä kaudella jälleen kuumeisesti jahtaava Serie A seura Juventus vierailee tiistain UCL-kierroksella Moskovassa. Juventus on kaikista Euroopan TOP 5 sarjojen joukkueista ainoa, joka ei ole hävinnyt kaikki kilpailut huomioon ottaen yhtään ottelua kaudella 2019/20. Ei olekaan ihme, että vedonlyöntisivustot pitävät Juvea isona ennakkosuosikkina kamppailussa Lokomotiv Moskovaa vastaan.

Meidän näkemyksien mukaan tasoero ei tule olemaan ottelussa niin suuri kuin kertoimet antavat odottaa. Juventus on tuskaillut tällä kaudella useassa ottelussa maalinteon kanssa ja muutaman viikon takaisessa Torinon kohtaamisessa Lokomotiv johti ottelua lähes 80 minuuttia kunnes Paulo Dybala käänsi ottelun kahdella upealla osumalla, joiden turvin Vanha Rouva lopulta voitti numeroin 2-1. Lokomotivilla on kokoonpanossa potentiaalia ja se osaa myös puolustaa tiiviisti. Tähän kun lisätään venäläinen kotiyleisö ja lähes pakkaskelit niin voidaan todeta, ettei Cristiano Ronaldolle, Gonzalo Higuainille ja kumppaneille ole tulossa helppo iltapuhde. Toivon mukaan katsomosta ei kuuluisi rasistisia huutoja tässä ottelussa, joiden avulla pyrittäisiin vaikuttamaan esimerkiksi Alex Sandron tai Blaise Matuidin pelisuorituksiin…

Mario Balotelli sai rasistisista huudoista tarpeeksi viime viikonloppuna Serie A:ssa:

Lokomotivilla laadukas joukkue

Lokomotiv Moskova on tällä hetkellä Venäjän Valioliigassa jaetulla toisella sijalla. Joukkue on kerännyt kauden 15 ottelussa 30 pistettä. Lokomotivin kokonpanosta löytyy paljon kokemusta ja voittamisen kulttuuria. Jo Torinossa käydässä kamppailussa kentällä nähtiin kaksi Euroopan mestaria Eder ja Joao Mario sekä maailmanmestari toppari Benedikt Höwedes. Saksalainen Höwedes edusti kauden 2017-18 Juventusta ennen siirtoa venäjälle. Loukkaantunut Höwedes ei tosin pelannut kamppailukaan italialaisseurassa.

Yhteenveto

Lokomotiv mursi edellisessä kamppailussa Juventus puolustuksen emmekä näe yhtään syytä, miksei se tapahtuisi uudelleen kotiyleisön edessä. Juventus taas on täynnä rautaisia pelimiehiä ja he varmasti taikovat olosuhteista huolimatta vähintään yhden maalin. Pelivalintamme otteluun on ”molemmat joukkueet tekevät maalin”.  Päättyisikö peli jopa 1-1? Peliyhtiö Mobilebet tarjoaa otteluun pitkävetokertoimet – Lokomotiv Moscow – Juventus, 5.85 – 4.00 – 1.60. Molempien joukkueiden maaleille saa kertoimein 1.86 ja tulosvedolle 1 -1 kertoimen 6.95. Minkä vedon sinä asetat?

 

Paulo Dybala on iskussa

Juventus yritti kesällä kaupata argentiinalaista Paulo Dybalaa seuraan jos toiseen. Mies kuitenkin jäi Torinoon ja on ollut useammassa ottelussa "man of the match". La Joya osui viimeksi kahdesti Lokomotiva vastaan. Keskiviikkona miehen maalille on tarjolla kerroin 2.70.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä