Mestarien liiga: Lyon - Juventus 26.02.2020 Klo 22:00

Keskiviikkona 26.02.2020 Ligue 1 seura Lyon kohtaa kotonaan kovan haasteen Juventuksen muodossa. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Mestarien liiga: Lyon - Juventus
Helmikuu 26,2020
22:00

Mestarien liiga: Lyon – Juventus, Luvassa tiukka ottelu?

Juventus, yksi tämän kauden suurimmista Mestarien liigan voittajasuosikeista matkustaa keskiviikkona Ranskaan, jossa se kohtaa UCL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Olympique Lyonnaisin eli tuttavallisemmin Lyonin. Tämän ottelun pitäisi olla Vanhalle Rouvalle vain yksi suupala matkalla kohti iso korvaisen kannun nostoa mutta Maurizio Sarrin ryhmä saattaa joutua yllättävän koville Ligue 1 seuraa vastaan. Vedonlyöntisivut pitävät Juventusta luonnollisesti ottelun ennakkonsuosikkina kertoimin 4.45 – 3.45 – 1.90.

Lyon vahva kotonaan

Lyonilla on menossa yksi huonoimmista kausista vuosiin Ranskan pääsarjassa. Joukkue on sarjassa vasta sijalla 7 ja matkaa TOP 3:seen on reilusti. Joukkue on vaihtanut tällä kaudella jo manageria ja uusi koutsi Rudi Garcia onkin saanut paremmin tuloksia irti ranskalaisista. Lyon ei ole esimerkiksi hävinnyt yhtään kamppailua edellisestä seitsemästä kotipelistään ja edelliseen kolmeen kamppailuun joukkue on päästänyt vain yhden takaiskumaalin. Kaiken kaikkiaan Lyon on hävinnyt edellisestä kahdeksastatoista kamppailusta (kaikki kilpailut huomioiden) vain kolme ottelua. Joukkue tulee olemaan kotikentällään vaikea lyötävä. Viime kaudella samassa neljännesvälierä vaiheessa Lyon pelasi 0 – 0 tasan kotona FC Barcelonaa vastaan, toisessa ottelussa Camp Noulla kyyti oli kylmää ja Barca meni jatkoon yhteismaalein 5-1. Juventus tulee olemaan tässä otteluparissa isolla todennäköisyydellä vahvempi mutta povaamme ettei keskiviikkona nähdä eritystä italialaista dominointia.

Lyon toivottaa vanhan ystävän takaisin kotiin…

Ensin pelataan  90min ja lopussa Juventus voittaa

Juventus johtaa Serie A:ta, joukkue eteni lohkovaiheesta voittajana jatkoon ja Cristiano Ronaldo on huikeassa 11 ottelun maaliputkessa. Mustavalkoisilla on ollut useaan otteeseen kauden mittaan vaikeaa maalinteon kanssa ja joukkue on kokenut paljon yllättäviä, ellei jopa kiusallisia pistemenetyksiä. Tästä huolimatta Juventus käsittämättömässä 32 ottelun maaliputkessa eikä ilta Ranskassa tule särkemään tätä putkea. Lisäksi Juventuksella on takavuosien Saksan maajoukkueen tapaan loistava kyky kairata voitto tarvittaessa vaikka vasta lisäajalla.

Suosittelemmekin poimimaan otteluun vähintään yhden seuraavista kolmesta vedonlyöntikohteesta:

⭐ Juventus voittaa – 1.98 – CasinoWinner

⭐⭐ Cristiano Ronaldo tekee maalin – 2.18Unibet

⭐⭐⭐ Ottelussa 2 tai 3 maalia  – 2.03 – NordicBet

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita jalkapallo-otteluihin. Tutustu eri sivuihin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta futiksesta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä