Mestarien liiga: Lyon - Manchester City 19.8.2020 klo 22.00 Lyon +2 asian handicap

Vetomarkkina on reagoinut lujaa Bayernin murskavoittoon Barcelonasta. Lyon puolustaa selvästi paremmin kuin Barcelona. Semifinaalista tuskin tulee maalijuhlaa.
Lyon - Bayern Munchen
Elokuu 19,2020
22:00

Mestarien liiga: Lyon – Manchester City

Estádio José Alvalade, Lissabon, Portugali

Kertoimet (Unibet) 12.50 – 7.15 – 1.22

Lyon yllätti neljännesfinaaleissa selvän ennakkosuosikin Manchester Cityn 3-1. Lyon oli ottelussa joukkue, ja Man City hajosi tyystin. Voisiko Lyon vielä yllättää, kun vastassa on jättiseura Barcelonan 8-2 murskannut Bayern Munchen?

Lyon on Mestareiden liigan loppusuoran todellinen yllättäjä. Se oli viime kauden Ranskan liigassa vasta sijalla seitsemän.

Bayern Munchen on alkukauden kompastelujen jälkeen taas ollut oma, ylivoimainen itsensä. Se voitti Bundesliigan kahdeksannen kerran peräkkäin ja samalla tuli myös Saksan cupin voitto.

Viime kierroksella Bayernista tuli ensimmäinen joukkkue, joka tekee Mestareiden liigan pudotuspelissä kahdeksan maalia. Niin ja vielä Barcelonaa vastaan.

Bayern on ollut huippuiskussa jo pitempään. Se on voittanut 24 matsia viimeisistä 25 ottelusta, joukossa tasapeli Leipzigia vastaan.

Barcan murskaaminen osoitti vielä Bayernin joukkueen laajuuden. Kuusi pelaajaa kävi tekemässä maalin, ja jokaisella maalilla oli eri syöttäjä.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Lyonilla harvinainen menestys

Lyonin maalit Man Cityä vastaan tekivät Cornet sekä Dembele kahdesti. Ranskalaisilla on varmasti itseluottamus kohdallaan, kun Cityn pudottamista ennen se lähetti Italian jättiläisen Juventuksen kotiin.

Lyonin menestys on harvinaista. Se ei ole voittanut Mestareiden liigassa kahta matsia peräkkäin sitten kauden 2011-12.

Tämä kausi on ollut merkillinen, ja ehkä nyt loppusuoralla ne, jotka ovat yhtenäisiä ja kovaa taistelevia joukkueita, menestyvät. Lyon taitaa olla näissä ominaisuuksissa nyt ykkönen.

Bayernin puolustuksesta Pavard on loukkaantumisensa jälkeen palannut treeneihin, mutta tuskin hän vielä kentällä käy.

Bayernin päävalmentaja Hansi Flick tuskin tekee muutoksia avaukseensa, sen verran vakuuttava joukkue Barcaa vastaan oli.

Lyonin puolella Dembele saattaisi nyt olla avauksessa mukana, sen verran vakuuttavat kaksi kassia hän teki Cityä vastaan. Toisaalta, kun Lyonin avauksessa ovat pelanneet Depay ja Ekambi, niin joukkueen vastaiskut ovat toimineet, ja niitä varmaan tarvitaan tänäänkin. Ehkä Lyonkin jatkaa samoilla, ja Dembele tulee sitten lopussa iskemään tuoreilla jaloilla maaleja.

Lyonin mahdollinen avaus: Lopes; Marcelo, Denayer, Marcal; Dubois, Caqueret, Guimaraes, Aouar, Cornet; Ekambi, Memphis

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Neuer; Kimmich, Boateng, Alaba, Davies; Goretzka, Thiago; Gnabry, Muller, Coman; Lewandowski

Lyon ei hajoa kuten Barca

Bayern on selvä suosikki. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 12.50 – 7.15 – 1.22. Ja tietenkin lukemat ovat liikaa Bayernille kallellaan. Barcan murskaamiseen on reagoitu vahvasti. Lyon puolustaa paremmin kuin täysin sekaisin ollut Barcelona. Lyon +2 asian handicapkin saa vielä kertoimeksi 1.91, ja sehän kelpaa hienosti. Bayernin kahden maalin voitolla panos palautetaan.

Ottelun erikoisveto tulee siitä, että tuomari nostaa useammankin kortin. Lyon otti kaksi keltaista Man Cityä vastaan, mutta kun peli oli tiukempi Juventusta vastaan, niin Lyon otti seitsemän keltaista korttia.

Bayern ei ole ollut kovilla omissa matseissaan. Silti se otti kolme keltaista Barcaa vastaan ja edellisellä kierroksella Chelseaa vastaan se ei ottanut ainuttakaan keltaista.

Nyt Unibet antaa otteluun yli 5.5 kortista kertoimeksi 2.38. Siihenkin voi pienen betsin laittaa.

Mestareiden liigaa Unibetille

Lyon +2 asian handicap kertoimella 1.91. Yli 5.5 korttia kertoimella 2.38.

Aseta vetosi