Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaan jatkopaikan Liverpoolilta?

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?

Mestarien liiga Manchester City – Liverpool klo 21:45 ti 10.4.2018

Manchester Citylle on kaadettu parissa viime matsissa nyt saavista oikein kylmää vettä niskaan. Ensin Mestarien liigan ensimmäisessä pudotuspelimatsissa Liverpool laittoi kolme kertaa pallon maaliin ja voitti kotonaan 3-0.  Ja viikonloppuna City sitten tuhri Manchesterin Derbyn 2-0 johdon kotonaan 2-3 tappioksi. Sakkaako Pep Guardiolan kone nyt aivan väärällä hetkellä?

Liverpoolin ei ole tätä peliä pakko voittaa, tosin jos se saa yhdenkin maalin aikaiseksi, Cityn pitää tehdä viisi maalia edetäkseen jatkoon. Tämän takia Liverpoolin pitämä nolla oli todella tärkeä ensimmäisessä matsissa, nyt City ei voi todellakaan liikaa rynniä Poolin maalille, sillä molemmat joukkueet osaavat vastahyökkäyspelaamisen. Jürgen Klopp on erikoistunut voittamaan Pepiä vastaan pelaamiaan otteluaan, mutta tätä matsia ei ole edes pakko voittaa. Voi olla että yksi maali Liverpoolille riittää, sen jälkeen ei Citylle riitä vierasmaalisäännön ansiosta edes se neljä maalia. Tosin City on se jengi, joka parhaana päivänä tekee sen viisi maalia vastustajan verkkoon jos kaikki osuu kohdilleen. No, samaa voidaan sanoa Liverpoolista. Saa nähdä minkälaisen yleisön tuen City saa tiistaina kotiyleisöltään, jännittävä matsi tulossa.

Manchester City – Liverpool vedonlyönti ja kertoimet

Liverpool lähtee siipirikkona matsiin, joten ei sen osakkeet kaikkein korkeimmalla ole. City pelin todennäköisesti voittaa, eri asia onkin sitten että millä lukemin. Cityltä ei ole kuin todennäköisesti Benjamin Mendy pois kunto-ongelmien takia, Liverpool ei saa kokoonpanoonsa ainakaan Joe Gomezia, Adam Lallanaa, Joel Matipia, Emre Cania tai Jordan Hendersonia, joka kärsii pelikiellosta. Myös Andy Robertsonin, Mo Salahin ja Alberto Morenon pelaaminen on epävarmaa.

City lepuutti Manua vastaan Kevin De Bruyneä ja Kyle Walkeria, kaksikko todennäköisesti on kehissä Poolia vastaan. Liverpool puolestaan lepuutti Evertonia vastaan Mo Salahia. Pool ei ole hävinnyt nyt 13 otteluun Mestarien liigassa. Tässä matsissa se on lähellä, mutta tappion tullessa voidaan kysyä että riittääkö se sitten mihin asti.

Viime ottelun kaikki maalit ja parhaat tilanteet:

Liverpool lähtee siipirikkona matsiin, joten ei sen osakkeet kaikkein korkeimmalla ole.

Aseta vetosi