Mestarien Liiga: Manchester City - Lyon, Lyon o0.5 maalia? 15.08.2020

Mestarien Liiga ja todelliset runsaudensarvet tarjolla vedonlyöjille. Saisikohan Lyon maalin aikaiseksi Cityä vastaan? Napataan herkkukerroin o0.5 maalille Unibetiltä, 1.94 kiinni. City mennee tästä jatkoon, katso kertoimet illan peliin!
Mestarien Liiga: Manchester City - Lyon
Elokuu 15,2020
22:00

  • Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.24 – 6.60 – 12.00
    TV:  CMore Livestream

Manchester City – Lyon

Manchester Cityllä on isot paineet hoidella tämä ottelu ja matkata neljän parhaan joukkoon. Menestystä ei ole tällä kaudella tullut ihan niin kuin sitä oli toivottu, jatkaako Mestarien Liigan meininki tätä samaa? Onko Pep Guardiolan palli jopa vaarassa jos ranskalaiset tästä ampuvat voittoon ja jatkoon?

Vaikka City on merkitty kotijoukkueeksi, tämäkin ottelu pelataan Portugalin Lissabonissa.

Markkinoilta löytyy mukavia kertoimia otteluun ja kierrokselle:

Tähänkin peliin on tarjolla mainiosti erilaisia vedonlyöntikohteita, single-kohteiden lisäksi voimme suositella useampia komboja ja muita tehostettuja kertoimia pelattavaksi. Maistuisikö esimerkiksi nämä betsiehdotukset?

Lyö vetoa tästä kohteesta!

Joukkueet kohtasivat siis Mestarien Liigan pudotuspelien ensimmäisessä osaottelussa ja tuon ottelun City vei vieraissa tärkeillä maaleilla 1-2. Molemmilta joukkueilta voi olla hieman se paras otteluterä olla nyt kateissa, mutta kyllähän me luotamme siihen että maaleja tulee, nyt on ne kauden tärkeimmät pelit kyseessä.

Perjantain peliin huima kerroinkorotus!

Manchester City – Lyon aikaisemmat pelit

Joukkueet kohtasivat vuoden 2018 Mestarien Liigan lohkovaiheessa, tuolloin pelit päättyivät 2-1 Lyonille ja 2-2. Manchester City ei ole siis voittanut Lyonia aikaisemmin, nyt on tietty vieläkin isommat panokset.

City on tällä kaudella hävinnyt hieman kummallisissa paikoissa ja voittoa siltä odotetaan toki nytkin. Mutta miten mahtaa mennä nämä odotukset ristiin pitkävetokertoimien kanssa? Laitetaan tähän muutamia mukavia matsikomboja vetämään!

Unibet Wincast kertoimia otteluun

Manchester City – Lyon kokoonpanot

Sergio Agüero on ilmeisesti edelleen poissa kokoonpanosta ja nähtäväksi jää pelaako Sergio mahdollisissa jatkopeleissä. Kova on nivaska jota Cityltä odotetaan kentälle.

Ederson – Zinchenko, Laporte, Fernandinho, Walker – Gündogan, Rodrigo, De Bruyne – Sterling, Jesus, Mahrez

Lyonin kokoonpano ei ole niin nimivahva, mutta tämä joukkue pelaakin isolla sydämellä ja joukkuehengellä. Avauskokoonpano voisi olla tässä muodossa.

Lopes – Marcal, Marcelo, Denayer – Cornet, Aouar, Guimares, Caqueret, Dubois – Depay, Dembele

Niin, mitä tahansa voi tosiaan tapahtua… se on nähty.

Viimeinen välieräjoukkue hakusessa!

Kolme joukkuetta Mestarien Liigan välierissä on jo selvillä tämän ottelun alkaessa, kumpi tästä laitetaan siihen joukkoon? City on huima suosikki, mutta toivotaan että Lyon antaa kovan vastuksen ja tekee vaikka pari yllätystä!

Aseta vetosi