Mestarien Liiga: Marseille – Man City ti 27.10.2020 klo 22

Tiistaina Manchester City matkaa Marseilleen. Vierasjoukkue on iso suosikki, mutta aukeaako ne maalihanat tässä nyt oikein kunnolla? Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa!
Mestarien Liiga: Marseille - Manchester City
Lokakuu 27,2020
22:00

Mestarien Liiga: Marseille – Manchester City ti 27.10.2020 klo 22:00

Tiistain Mestarien Liigan yksi huippupeleistä on Marseille – Manchester City. Cityn pelit ovat viime aikoina tökkineet, mutta iso suosikki se on tähän otteluun. Katso kertoimet ja betsaa ottelun maalintekijöitä tai vaikkapa maalimääriä!

Pitkävetokertoimet (Unibet) 8.45 – 5.40 – 1.36
TV:  CMore Livestream

888Sport sivustolla voit lyödä myös vetoa siitä että Liverpool, Manchester City ja Atletico Madrid voittavat omat ottelunsa, yhteiskombokerroin 2.75!

Marseille – Manchester City, Pep laittaa rallin päälle?

Molemmille joukkueille tässä on lohkon toinen ottelu kyseessä. Marseille hävisi vieraissa ensimmäisessä ottelussa Olympiakokselle 1-0, Manchester City puolestaan voitti 3-1 oman ottelunsa Mestarien Liigan avauksessa FC Porton lukemin 3-1.

Kaikki viittaa tässä vierasjoukkueen voittoon ja samaa sanoo myös kertoimet. Tätä kohdetta voisi pelata jopa pienellä tasoituksella, mutta tarkkana sen kanssa. City ei ole alkukaudesta vaikuttanut ihan niin dominoivalta joukkueelta kuin aikaisemmilla kausilla, toki loukkaantumiset ovat tässä se iso tekijä.

Kyllä se City tässä sen maalin tekee, mutta mihin se riittää? Voittoon vai vaan tasapeliin? Mikä tahansa kuin voitto olisi tässä vieraille iso pettymys.

Marseille – Manchester City kertoimet

Ottelusta voi lyödä vetoa monella eri tavalla, mielenkiintoiset kertoimet on tarjolla esimerkiksi vierasjoukkueen eli tässä tapauksessa Manchester Cityn voitolle:

  • City voittaa maalilla, 3.80
  • City voittaa kahdella maalilla, 4.15
  • City voittaa kolmella maalilla, 6.00
  • City voittaa neljällä tai useammalla maalilla, 7.80

Maalillinen tasapeli on tarjolla kertoimella 5.90 ja 0-0 peli on samassa vedonlyöntikohteessa tarjolla kertoimella 17.00.

Markkinoilta löytyy mukavia kertoimia otteluun ja kierrokselle:

Marseille – Manchester City aikaisemmat pelit

Marseille pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua, näissä se on ottanut neljä voittoa. Tilillä on myös kaksi tappiota, toinen niistä on Olympiakokselle Mestarien Liigassa ja toinen St. Etiennelle syyskuun puolessä välissä. Yhdeksässä ottelussa maaliero on ollut 11-9, joten ei näissä ole ihan järkyttäviä maalimässäilyjä tehty.

Cityllä on tältä kaudelta alla kahdeksan ottelua, näistä se ei ole hävinnyt kuin yhden ja tasapelejä on myös kaksi. Maaleja näissä on tullut 14 – 12, joten näiden perusteella voisi tähän peliin oletella 0,1 – 1,2,3 lukemia.

Marseille – Manchester City kokoonpanot

Marseille otti edellisessä pelissä 0-1 voiton Lorientista, tuossa ottelussa Marseillen kokonpano oli seuraava:

Mandanda – Amavi, Balerdi, Alvaro, Sakai – Gueye, Kamara, Rongier – Cuisance – Thauvin, Benedetto

Manchester City pelasi 1-1 pelin West Hamia vastaan tällä avauskokoonpanolla, Sergio Agüero ilmeisesti loukkaantui uudelleen tuossa pelissä.

Ederson – Cancelo, Garcia, Dias, Walker – Gündogan, Rodri, Silva – Sterling, Agüero, Mahrez

Tuleeko Ranskasta muutakin tuliaisia kuin viiniä ja patonkia?

Kertoimet isosti vieraille, mitä kotijoukkue tekee?

Marseillella kova paikka. Jollain tavalla pitäisi tästäkin ottelusta niitä pisteitä saada, mutta ei taida onnistua? Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa tuloksesta ja maalimääristä! Ja paljon muusta!

Aseta vetosi