Mestarien liiga: Molde - KuPS 19.8.2020 klo 19.00, Yli 2.5 maalia

Veikkausliigajoukkue KuPS tavoittelee kohtaa norjalaisen Molden Mestarien liigan karsintojen avauskierroksella. Suomalaiset altavastaajina!
Molde - KuPS
Elokuu 19,2020
19:00

Mestarien liiga: Molde – KuPS

Aker Stadion, Molde, Norja

Kertoimet (Unibet) 1.33 – 5.30 – 8.25

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat keskiviikkona 19. elokuuta. Illan kierroksella on tulessa myös UCL-karsintojen ainoa suomalaisjoukkue, Veikkausliigan viime kauden mestari, KuPS. Kuopiolaiset kohtaavat omassa yksiosaisessa karsintaottelussa Norjan pääsarjaseura Molden. Molde lähtee otteluun todella suurena ennakkosuosikkina.

Moldelle maistuu maalit

Illan kotijoukkue Molde on tällä hetkellä Norjan Elitserienin kakkonen. Joukkue on pelannut 15 ottelua ja hävinnyt niistä vain yhden. Mikä huolestuttavinta KuPS:n kannalta niin Molde on aivan jäätävässä maalintekovireessä. Norjalaiset ovat paukuttaneet 15 otteluun 41 maalia mikä tarkoittaa noin 2.7 tehtyä maalia per ottelu. Molde hävisi hieman yllättäen edellisen kotiottelunsa 1-2 Brannille mutta ennen sitä ottelua ruusujen kaupungin seura niittasi kotona kolmessa ottelussa tauluun 5-0, 4-1 ja 5-0 tulokset.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

KuPS puolustus vuotaa juuri kun ei pitäisi

KuPS on pelannut tällä kaudella kotimaan sarjassa 10 ottelua tilastoin 5-4-1. Tehtyjä maaleja kuopiolaisilla on 17 eli 1.7 per peli. Kelpo lukema mutta kalpenee pahasti norjalaisille. KuPS on päästänyt koko kaudella vain 10 maalia mutta mikä huolestuttavinta niin edelliseen kahteen kierrokseen on soinut omissa viidesti. Tässä ottelussa puolustuksen pitäisi olla nimenomaan tiivis! KuPS ei ole pystynyt pitämään nollapeliä kertaakaan edelliseen viiteen otteluun ja viidesti edellisessä kuudessa ottelussa on nähty yli 2.5 maalia.

Valioliigasijoitukset 2020/21

Maalijuhlaa 1. puolikkaalla?

Mielenkiintoisena tilastofaktana on pakko nostaa otteluun vielä molempien joukkueiden varsin hanakat otteluiden alut. Molde on aloittanut 8/10 maalinteon ja 6/9 kertaa maali on tehty 1. puoliajalla. KuPS on niin ikään ollut usein aloitteellinen osapuoli ja kuopiolaiset ovat osuneet 5/6 kertaa ensimmäisenä otteluissaan. Osuvatko molemmat tärkeässä ottelussa heti avauspuolikkaalla?

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Mestareiden liigaa William Hillillä

Legendaarinen William Hill tarjoaa hyvät kertoimet illan otteluun. Lyö vetoa KuPS:n ottelusta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä