Mestarien Liiga: Napoli - Genk tiistaina 10.12, aukeaako Napolin ketsuppipullo?

Jere Urosen Genk matkustaa Napolin vieraaksi Italiaan. Mitä laitetaan vedonlyöntikupongille? Vähämaalinen kamppailu? Napoli tarvitsee voiton mikäli haluaa pitää langat omissa käsissään.
Mestarien Liiga: Napoli - Genk
Joulukuu 10,2019
19:55

Mestarien Liiga: Napoli vs. Genk, viimeksi nyhjättiin 0 – 0

Mestarien liigan E-lohkossa on alkulohkon päätöskierroksella vielä kaikki niin sanotusti auki.  Tällä hetkellä suorassa jatkopaikassa ovat kiinni Liverpool sekä Napoli, mutta Salzburg voi vielä muuttaa viimeisellä kierroksella asetelmia. Itävaltalaisten mahdollisesti voittaessa Liverpoolin se tarkoittaisi että Napolin on voitettava oma ottelunsa jatkoon edetäkseen.  Napolille viimeinen ottelukierros on ennakkoon helpoin kun Carlos Ancelottin miehistö kohtaa kotonaan belgialaisen Genkin joka ei ole voitattanut Mestarien liigassa tällä kaudella yhtään ottelua. Ei olekaan ihme että pitkävetokertoimet suosivat Napolia. Esimerkiksi peliyhtiö Nopeampi tarjoaa otteluun pitkävetokertoimet 1.16 – 7.50 – 16.50

Napolin maalinteko sakkaa

Napolin kymmenen edellistä ottelua ovat sujuneet tilastojen valossa yllättävänkin huonosti. Joukkue on voittanut kaikki kilpailut huomioiden edellisestä kymmenestä vain yhden. Toisaalta tappiota on tullut vain kaksi joten tilanne ei ole katastrofaalinen mutta tasapelit pitäisi saada käännettyä voitoiksi. Napoli tunnettiin muutama vuosi sitten Maurizio Sarrin alaisuudessa tehokkaasta hyökkäyspelistä ja joukkue teki paljon maaleja. Edellisessä 7 ottelussa joukkue on tehnyt kaikissa korkeintaan yhden maalin joten nyt ollaan maali-ilotteluista kaukana. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Belgiassa pisteet tasan 0 – 0. Olisiko taas luvassa vähämaalinen koitos? 

 

Napolilla viikonlopun pettymyksen jälkeen katseet tiukasti tiistaissa:

Genkillä ei taida olla mahdollisuuksia

Jere Urosen edustama Genk on tällä hetkellä maansa pääsarjassa sijalla 8. Genkillä on matkaa sarjankärkisijoilla reippaasti yli pistettä. Genk on voittanut edellisestä kymmenestä kaksi ja hävinnyt kuusi. Maalierojoukkueella on 26 – 26. Mestarien liigassa Genk on hävinnyt edelliset kuusi vierasotteluaan ja kaiken kaikkiaan Genkiä vastaan on tehty vähintään kaksi maalia 8/9 edelisessä pelissä. Tilastojen valossa Genkin voitto näyttää tiistaina hyvin epätodennäköiseltä.  

Yhteenveto ja vedonlyöntikertoimet

Napolilla ei suju peli tällä hetkellä mutta joukkue on kuitenkin voittamaton tämän kauden europeleissä ja se ei ole hävinnyt kuudesta edellisestä UCL-kotipelistä yhtään. Uskomme Napolin voittoon mutta olemattoman voittokertoimen vuoksi haemme ottelun kertoimia maalimääristä. Nopeampi tarjoaa kertoimen 1.90 alle 3.5 maalin pelille mikä tuntuu todella hyvältä kertoimelta. Alle 2.5 maalin pelille kerroin on huima 3.20. Napolin otteluissa on nähty Mestarien liigassa tällä kaudella keskimäärin vain 2.20 maalia ja Serie A:ssakin vain 2.90…  

KUUMIMMAT FUTISEXTRAT

Napoli voittaneen pakon edessä

Napoli on kova jengi vaikka peli on vähän sakannut. Joukkue on kuitenkin täynnä ammattilaisia jotka varmasti nappaavat voiton pakon edessä.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä