Mestarien liiga: PSG - Dortmund 11.03.2020 Klo 22.00 – Vihje ja Kertoimet

Mestarien liigassa pelataan tänään kaksi ottelua: Liverpool – Atletico Madrid sekä PSG – Dortmund. Me lähdemme jälkimmäisessä ottelussa saksalaisten kelkkaan. Lue vihje ja lyö vetoa!
Mestarien liiga: PSG - Dortmund
Maaliskuu 11,2020
22:00

Mestarien liiga: PSG – Dortmund

Parc des Princes (Pariisi)

Pitkävetokertoimet (LeoVegas) 1.87 – 4.35 – 3.85

TV/Stream: C Mores Sports

Mestarien liigassa ratkeaa keskiviikkona jälleen neljän seuran kohtalo pudotuspeleissä. Anfieldillä Liverpool isännöi Atletico Madridia, toisessa kamppailussa Paris Saint-Germain on tiukan paikan edessä tyhjälle katsomolle pelattavassa ottelussa Borussia Dortmundia vastaan.

PSG isohko ennakkosuosikki

PSG hävisi ensimmäisen osaottelun Saksassa lukemin 2 -1. Tulos ei ole katastrofaalinen ja joukkue sai mukavasti iskettyä yhden tärkeän vierasmaalin. PSG on pelannut tappion jälkeen Ligue 1:ssä kolme peliä, joissa se on tehnyt yhteensä 13 maalia, maaleista 6 on viimeistellyt teinitähti Kylian Mbappe. PSG on oikeutetusti ennakkosuosikki, kun vielä huomioon, että Dortmund on hävinnyt tällä ja edellisellä kaudella kaikki vieraspelit isoja joukkueita vastaan (3-1 Barcelona, 2-0 Inter, 2-0 Atl. Madrid, 3-0 Tottenham).

Kerroinpoiminnat

Vedonlyöntisivut kuten LeoVegas uskovat vahvasti tässä ottelussa kotivoittoon. Me uimme kuitenkin vastavirtaan ja lyömme kertoimet pöytään sen puolesta, että PSG ei juhli. Löydät perustelumme tälle kerroinpoimintojen alapuolelta.

  • Dortmund voittaa – 3.95
  • Tasapeli 4.50
  • Jatkoon pääsevä joukkue – Dortmund – 1.73
  • Tuplamahdollisuus Dortmund/tasapeli – 2.08
  • Dortmund voittaa (tasapelissä ei veto) – 3.05
  • Dortmund voittaa, molemmat tekevät maalin – 5.20
  • Erling Braut Haaland tekee maalin – 2.33

Saksalaisilla iso mahdollisuus!

Kuten useaan otteeseen todettua niin pariisilaiset ovat ottelussa ennakkosuosikkeja mutta… PSG joutuu lähtemään otteluun hyvin todennäköisesti ilman kapteeni Thiago Silvaa sekä koronavirustesteihin vastikään joutunutta Kylian Mbappea. Lisäksi kotijoukkueen miehistöstä on varmuudella pois Thomas Meunier ja Marco Verratti joilla molemmilla on korttitili täynnä. Kaikki edellä mainitut pelaajat pelasivat Dortmundissa 90. minuuttia. Yli kolmas osa runkopelaajista on poissa, joten sen on pakko näkyä PSG:n pelaamisessa, lisäksi kun ottelu pelataan tyhjälle katsomolle niin kotietua ei käytännössä ole. Tässä on nuoren saksalaisryhmän mahdollisuus isoon päänahkaan.

Mbappe on sitkeä flunssa, nyt pelätään pahinta

Dortmund yltää urotekoon?

PSG dominoi Ranskan liigaa ja sen ainoa tavoite kausi toisensa jälkeen on UCL-voitto. Jääkö se tälläkin kaudella haaveeksi jo hyvissä ajoin?

Aseta vetosi