Tiistai 6.3. Miten mahtaa ilman Neymaria pelaava PSG kääntää tämän otteluparin? Betsaa tulosvetoa!

PSG:llä melkoinen vuori kiivettävänä, miten mahtaa kiipeily sujua?

Paris SG on pahassa, mutta ei suinkaan tekemättömässä paikassa Real Madridia vastaan. PSG:ltä odotettiin vierasvoittoa Madridista, mutta kuinkas kävikään? Real rökitti itselleen kahden maalin etulyöntiaseman tähän peliin, mutta viime kaudesta muistamme että sehän ei ole juurikaan mitään. Miten isoon asemaan nousee PSG:n tekemä vierasmaali tai Neymarin poissaolo? Jännittävä tiistai-ilta tulossa!

Niin, kaipaako sota yhtä miestä tai PSG Neymaria? Ikävä loukkaantuminen jonka myötä jopa kesän MM-kisat ovat Brasilian paidassa vaarassa. Onhan PSG:llä huima rosteri muutenkin, mutta kyllä jokaisen täytyy onnistua täydellisesti jos Real aiotaan peitota siten että PSG tästä vielä jatkoon menee. Mahdotonta se ei ole, mutta isosti se teettää työtä. Toki kahden maalin voitto riittää, mutta silloin ei Real saa tehdä maaliakaan. Ronaldoa, Balea ja Benzemaa vastaan aika mahdoton ajatus.

Eipä kohtaa nämä kaksi vesseliä tiistaina:

Ottelun kokoonpanot voisivat ennakoidusti olla jotain tätä luokkaa:

PSG 4-3-3

Areola – Kurzawa, Kimpembe, Silva, Alves – Rabiot, Motta, Verratti – Maria, Cavani, Mbabbe.

Real Madrid 4-3-3

Navas – Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal – Kroos, Casemiro, Modric – Ronaldo, Benzema, Bale

Real hakee ensisijaisesti vierasmaalia

Real hakee pelistä ensisijaisesti sitä vierasmaalia, jolla se takaisi ainakin sen että PSG:n pitäisi tehdä se kolme maalia. Se ei suinkaan ole mikään mahdottomuus, onnistuihan se Realiltakin hurmioituneen kotiyleisön edessä. Miksei siis PSG:ltäkin? PSG oli tämän peliparin suosikki jatkoonmenijä, joten paljon pitää tapahtua tässä matsissa mikäli näin tulee todella tapahtumaan.

Jännittävään tiistai-iltaan löytyy erinomaisen paljon betsikohteita eri vedonlyöntisivustoilta ja kannattaa muistaa myös mainio livevedonlyönti, jossa tarjolla paljon kertoimia tähän tiistain huipentumaan. Vaikka onkin kansainvälinen naistenpäivä, niin toivottavasti päivän velvollisuudet on hoidettu ennen tätä matsia, sillä eihän tätä peliä vaan voi missata. Maalintekijäosastolle paljon eri vaihtoehtoja, kotijoukkueelle nyt ainakin Cavani ja Mbabbe kupongille, vierailta helppo heittää Ronaldo Benzema -kaksikkoa, Bale mukaan kylkeen jos mies pääsee kentälle heti avauksesta.

PSG 4-3-3 Areola – Kurzawa, Kimpembe, Silva, Alves – Rabiot, Motta, Verratti – Maria, Cavani, Mbabbe. Real Madrid 4-3-3 Navas – Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal – Kroos, Casemiro, Modric – Ronaldo, Benzema, Bale

Aseta vetosi