Tiistai 1.5.2018 Real Madrid - Bayern München, titaanien taisto jatkuu!

Jyrääkö Real kotikentällään toiseen voittoon Bayernistä? Lyö vetoa!
Real Madrid - Bayern München
May 01,2018
21:45

Mestarien liiga Real Madrid – Bayern München klo 21:45 ti 1.5.2018

Real värkkäsi äärimmäisen tärkeät kaksi maalia Münchenissä. Bayern on nyt todellisen vuoren äärellä, jollain tavalla pitäisi nyt onnistua Madridissa tekemään kaksi maalia, joka välttämättä sekään ei riitä mihinkään. Yhdellä maalilla vieraat eivät voi mennä jatkoon, se on jo selvä, joten miten hyökkäävä saksalaisporukka sieltä oikein nähdäänkään?

James Rodriques ei tuuleta jos tekee tänään maalin…

Samaan aikaan pitäisi tietenkin sitten olla tarkkana oman maalin kanssa, joten mielenkiintoinen ottelu tulossa. Omat sanansa on tähän sanottavissa sitten luonnollisesti myös Real Madridilla, joka jahtaa tosissaan paikkaa finaaliin. Ei Real Madrid välttämättä se suurin suosikki ollut tälle kaudelle mestariksi tai etenemään finaaliin, mutta näin vain on sitten käymässä.

Real Madrid – Bayern München vedonlyönti ja kertoimet

Ottelun pitkävetokertoimet ovat selvästi kotijoukkueelle, mutta mielenkiintoisesti tulosvedossa Unibetillä kolmen pienemmän kertoimen joukossa on niin kotivoitto, tasapeli kuin sitten vierasvoiton tulos. Tämä tietää sitä että melkoisen mukava ja ympäripyöreä ottelu on tulossa. Realin ei ole pakko edes ottelua voittaa ja tekemällä yhden maalin vieraiden pitäisi tehdä se kaksi maalia jatkoajalle ja kolmella maalilla jatkoon. Kuulostaa hurjalle tempulle Madridin hornankattilassa.

Tässä kotijoukkueen mahdollinen aloituskokoonpano:

Navas – Marcelo, Ramos, Varane, Vazquez – Kroos, Casemiro, Modric – Asensio – Ronaldo, Bale

Vieraiden kokoonpanosta kaavaillaan sitten puolestaan:

Ulreich – Alaba, Hummels, Süle, Kimmich – Rodriquez, Martinez, Alcantara – Ribery, Lewandowski, Müller

Real Madrid on tästä suosikki menemään ehdottomasti jatkoon, mutta millä lukemilla, se onkin sitten toinen juttu. Molemmilla riittää valtavasti potentiaalia kenttäpelaajien joukossa, mutta vieraiden kokoonpanossa on useita loukkaantumisista johtuvia poissaoloja. Se kääntää peliä entisestään Realin puolelle.

Edellisen ottelun highlightsit:

Ottelun pitkävetokertoimet ovat selvästi kotijoukkueelle, mutta mielenkiintoisesti tulosvedossa Unibetillä kolmen pienemmän kertoimen joukossa on niin kotivoitto, tasapeli kuin sitten vierasvoiton tulos.

Aseta vetosi