Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo tekee?

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

Mestarien liiga Real Madrid – Juventus klo 21:45 ke 11.4.2018

Joukkueparin jatkajasta ei taida olla epäselvyyksiä, sen verran dominoiva oli Real Madridin 3-0 esitys. Juventus-faneilla ja pelaajilla taitaa olla vieläkin suu auki Ronaldon tekemän saksipotkumaalin jälkeen ja tästä ei enää mustavalkoiset nouse millään. 3-0 takkiin avauksessa ja vielä vierasmatsi. Tähän päälle vielä Paolo Dybalan tyhmät keltaiset kortit ja pelikielto tähän matsiin, samoin Rodrigo Betancurin pelikielto ja Federico Bernardeschin ja Andrea Barzaglin pelikunto niin voidaan keskittyä taas vaikka siihen omaan liigaan ja tuleviin futiksen MM-kisoihin, taistelu Mestarien liigan jatkopaikasta on ohi.

Ja joku sanoi että tämä mies ei ole tällä kaudella enää samassa kunnossa… jep, taitaa olla jopa paremmassa kuin ennen?

Mutta pelata pitää tämäkin ottelu ja onhan sieltä sentään Realilta Sergio Ramos pelikiellossa ja Nacho todennäköisesti myös ei niin pelikuntoinen. Real Madridille on helppo laittaa vaikkapa ainakin paria maalia tekosille, se on tehnyt 18 kertaa vähintään pari maalia viimeisissä 22 Champparimatsissa ja voi sen tehdä myös tässäkin vaikka ei edes tarvitsisi. Kotiyleisön edessä se ei suostu Juvelle häviämään.

Real Madrid – Juventus vedonlyönti ja kertoimet

Juventuksen peruskerroin vieraissa on monella vedonlyöntiyhtiöllä yli 5.00, joten sen voittoon ei pahemmin uskota. Onhan tässä Mestarien liigassa nähty huimia yllätyksiä, mutta nyt on jotenkin vaikea uskoa Juven ihmeeseen, sen verran on porukkaa poissa ja niin hyvin on Real esiintynyt jopa vieraskentällä. Kokemus painaa ja tässä voi olla kevään toinen finalisti Mestarien liigan finaaliin.

Betsikohteita tästä ottelusta on tarjolla todella paljon niin pre-match vetoina kuin livevedonlyönnissä. Nordicbetiltä kannattaa hakea ilmainen 10 euron arvoinen liveveto Mestarien Liigaan ja laittaa raha poikimaan betsiyhtiölle. Ronaldo varmaan tekee maalin tai pari, olisiko siinä kiva kohde tälle illalle?

Tässä oletetut avauskokoonpanot:

Real Madrid 4-3-1-2

Navas – Marcelo, Vallejo, Varane, Carvajal – Kroos, Casemiro, Modric – Isco – Ronaldo, Benzema

Juventus 4-2-3-1

Buffon – Sandro, Chiellini, Benatia, Sciglio – Matuidi, Khedira, Pjanic – Costa, Higuain, Mandzukic

Nähtäisiinkö saksipotkuja tai bicycle kickejä tässä matsissa?

Juventuksen peruskerroin vieraissa on monella vedonlyöntiyhtiöllä yli 5.00,

Aseta vetosi