Keskiviikko 14.2. Real Madrid - Paris SG - huippuottelu! Lyö vetoa tuloksesta!

Real Madridilla on pienempi kerroin, mutta yllättääkö PSG? Betsaa tulosta ja jännitä matsia!

Mestarien liigaa ystävänpäivänä. Potentiaalinen välirikon paikka mielitietyn kanssa, mutta ystävänpäivä on joka vuosi, Real Madrid – PSG peliä ei edes joka vuosi nähdä. Kummankin päätähtäin on tällä kaudella taatusti tässä liigassa, mutta vain toinen voi jatkaa tästä otteluparista eteenpäin. Real Madrid on suosikki, mutta pystyykö se kääntämään La Ligan vaikeudet vahvuudeksi tässä matsissa?

Real Madrid on mainiosti pelannut Mestarien liigassa, mutta omassa liigassa ja Espanjan Cupissa on tullut jopa häkellyttävän huonoja tuloksia. Tämä peli taatusti sytyttää koko joukkueen pelaamaan ja moni muistaa PSG:n ja Barcelonan väliset pudotuspelit tässä viime aikoina. Onko nyt luvassa samanlaista maalirallia, sen puolesta ainakin puhuvat ottelun kertoimet että ei ihan 0-0 tulosta kannata lähteä hakemaan.

Tämän matsin liput (81,000 kappaletta) myytiin reilussa puolessa tunnissa loppuun:

Molemmilla on toki erinomaisia maalintekijöitä riveissään, mutta ei se puolustuskaan mistään heikoimmasta päästä ole. Molemmat toki pelaavat varsin hyökkäysvoittoista peliä, joten nähdäänkö tässä sitten se kuuluisa vähämaalinen peli vai runtataanko Hawaji-meiningillä maaleja molempiin katiskoihin kiihtyvällä tahdilla? Pienimmät vedonlyöntikertoimet ovat toki turvallisten lukemien kohdalla, mutta joku 3-3 tässä pelissä ei ole niin kaukaa haettua kuin moni luulisi.

Ronaldo, Neymar, Cavani, Bale…

Kyllähän kentällä tullaan näkemään taas sellaista tähtiloistoa että voi jo miettiä aurinkolasien käyttöä kun tämän ottelun kokoonpanoja selaa. Realilla isoin tavoite taitaa olla pitää PSG nollilla tai korkeintaan yhdessä vierasmaalissa, toki vähän omaa tilannetta helpottaisi parit kotimaalit.

Joukkueiden varsinaiset kokoonapanot selvinnevät vasta tunti ennen matsia, mutta tässä valistuneet arvaukset millä nämä jengit voisivat lähteä tähän peliin.

Real Madrid 4-3-3 hyökkäystaktiikka voisi olla tämännäköinen:

Navas – Marcelo, Ramos, Varane, Nacho – Kroos, Casemiro, Modric – Ronaldo, Benzema, Bale

PSG tuskin lähtee pakittelemaan vaan hakemaan niitä vierasmaaleja:

Areola – Kurzawa, Silva, Marquinhos, Alves – Rabiot, Celso, Verratti – Neymar, Cavani, Mbappe

Maalijuhla vai tiukka vähämaalinen taisto? Nyt on tulosvetäjällä tiukat paikat, mutta kertoimet peliin houkuttelevat betsaamaan. Millä haarukalla siellä lähdetään vetämään tulosvetoa?

Kokoonpanot voisivat olla myös nämä:

Maalijuhla vai tiukka vähämaalinen taisto? Nyt on tulosvetäjällä tiukat paikat, mutta kertoimet peliin houkuttelevat betsaamaan. Millä haarukalla siellä lähdetään vetämään tulosvetoa?

Aseta vetosi