Keskiviikko 2.5.2018 Roma - Liverpool - tekeekö Roma sen taas?

Roman tarvitsee ottaa tänään kolmen maalin voitto Liverpoolista. Nouseeko joukkue jälleen tuhkasta ja lantakasasta?

Mestarien liiga Roma – Liverpool klo 21:45 ke 2.5.2018

Roma lähtee jälleen melkoiselta takamatkalta hakemaan jatkopaikkaa ja tässä tapauksessa finaalipaikkaa Real Madridia vastaan. Homma näyttää jälleen todella epätoivoiselta, mutta kun joukkueella on jo kokemusta moisesta tältä kaudelta, ei tämä matsipari suinkaan ole taputeltu. Liverpool vei ensimmäisen osan lukemin 5-2, mutta nyt Romalle riittäisi sama minkä se teki Barcelonaa vastaan. 3-0 voitto veisi roomalaiset Mestarien liigan finaaliin!

Jürgen Klopp on valmis ottamaan seuraavan askeleen. Onko se askel finaaliin vai se askel jolla kompastutaan?

Roman aloituskokoonpanon on ajateltu olevan tätä luokkaa, neljän puolustajan systeemi toimi Barcaa vastaan ja Liverpool-ottelun lopussa. Miksei siis nytkin?

Alisson – Kolarov, Manolas, Fazio, Florenzi – Nainggolan, Rossi, Strootman – Perotti, Dzeko, Ünder

Jürgen Kloppilla on joukkueessaan muutamia loukkaantumishuolia, mutta tällä joukkue lähtenee kisaan:

Karius – Robertson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Milner, Henderson, Wijnaldum – Mane, Firmino, Salah

Roma – Liverpool kertoimet ja vedonlyönti

Kyllähän tässä pelissä ne vetelät tulee vierailla housuun jos Roma esimerkiksi paukuttaa itsensä 2-0 johtoon ensimmäisen puolen tunnin aikana. Kun ensimmäisessä ottelussa tehtiin se peräti seitsemän maalia, niin mitä mahdetaan saada aikaiseksi tässä ottelussa. Tuskin ihan samoja lukemia, mutta olettaa sopii että jossain vaiheessa voidaan olla lähellä sitä että Roma olisi jopa jatkopaikassa kiinni. Onko Se sitten 3-1 tai 2-0 tulos, ihan ei kuitenkaan jaksa uskoa Roman nousuun toista kertaa putkeen. Toisaalta jos kotijoukkue saa hurjan hengen päälle ja vierailta ei suju oikein mikään, tämä matsi voi olla kotijoukkueen isoa hallintaa.

Mo Salah on tämän hetken kenties kuumin pelaaja, ja jos Liverpool saa vastahyökkäyksistä aikaiseksi potentiaalisen maalipaikan, Mo Salah on viime aikoina ja koko kauden ajan viimeistellyt kovalla prosentilla näitä maaleja. Entinen Roman-pelaaja varmasti kokee kaksijakoisia tunnelmia Roma – Liverpool -pelissä, mutta tässä yksi potentiaalisimmista maalintekijöistä tähän matsiin Edin Dzekon lisäksi.

Kaikki ovat varmasti nähneet edellisen ottelun maalit, mutta mitä tapahtuikaan vuoden 1984 Eurooppacupin finaalissa? Retroa legendasettiä tarjolla:

Liverpool vei ensimmäisen osan lukemin 5-2, mutta nyt Romalle riittäisi sama minkä se teki Barcelonaa vastaan. 3-0 voitto veisi roomalaiset Mestarien liigan finaaliin!

Aseta vetosi