Keskiviikko 21.2. Manchester United matkaa Sevillan vieraaksi. Betsaa tulosta!

Tasainen ensimmäinen ottelu ja toisessa United hoitaa homman? Montako Lukaku tekee Alexisin syötöstä?

Keskiviikon Mestareiden liigan huippumatsissa kohtaavat Sevilla ja Manchester United. Ennakkosuosikki tähän peliin ja koko ottelusarjan voittoon on Manchester United, mutta tässä pelissä Sevillalla voisi olla vielä jotain palaa? Vai miten betsit siellä laitetaan tähän matsiin? Muista Unibetin 100 euron riskitön veto uusille pelaajille, sillä voi heittää vähän isompikertoimista kohdetta kupongille.

Molemmilla on enemmän ja vähemmän merkittäviä poissaoloja, mutta varmasti tämä on se matsi johon kursitaan kasaan kaikki mahdolliset pelaajat. Sevillalla on parantumassa koko joukko pelaajia jotka ovat normaalisti ykköskokoonpanossa, joten sen puolesta keskiviikkona ennen ottelua julkistettava kokoonpano on hieman hankala arvattava.

Tunnelma tulee olemaan Sevillan kotistadionilla tapissa:

[tweet shortcode=”tweet”]

Manchester Unitedilla on myös poissaoloja ja toipilaita, mutta ainoastaan Marouane Fellainin poissaolo on vahvistettu, eli mm. Bailly, Pogba ja Ibrahimovic voivat olla kokoonpanossa. Kokoonpanot voisivat näyttää tältä:

Sevilla, 4-2-3-1

Rico – Escudero, Lenglet, Mercado, Navas – Pizarro, N’Zonzi – Nolito, Vazquez, Sarabia – Muriel

Manchester United, 4-2-3-1

Gea – Young, Smalling, Bailly, Valencia – Pogba, Matic – Sanchez, Lingard, Mata – Lukaku

Yllättääkö Sevilla?

Jose Mourinhon Manchester United sai arvonnassa kovan luun vastaansa, tosin Sevilla on viime vuosina pärjännyt lähinnä Eurooppaliigassa, mutta on siis tottunut voittamaan kovia pelejä ja kovassa paikassa. Vaikka kertoimet ovat Manchester Unitedille, tämä ottelu on se jonka Sevilla voi ottaa nimiinsä. Se on pelannut ihan kohtuullisesti viime aikoina, joten ei tästä Unitedille ilmaista voittoa tule. United pyrkii taatusti saamaan aikaiseksi ainakin yhden vierasmaalin, sen turvin olisi helpompi lähteä sitten kotiotteluun hakemaan paikka jo kahdeksan parhaan joukkoon. Unitedille Mestarien Liiga on tällä kaudella se päätavoite, joten tähän matsiin se tulee taatusti 100 lasissa.

Tulosvedossa pienin lukema on 1-1 tulokselle, 0-1 (7.50) ja 1-0 (8.50) ovat saaneet myös aika alahaiset kertoimet. Alle 10 kertoimeen pääsee myös 0-0 (8.50) ja 1-2 (9.50), Mitä siellä laitetaan kupongille? 2-2 tasurilla saa rahat takaisin kertoimella 14.00.

Muista Unibetin upea ensitallettajan bonus, voit halutessasi betsata ensimmäisen vetosi riskittömänä peräti 100 euroon saakka. Tästä ottelusta löytyy myös isoja kertoimia jotka kannattaa tähän hyödyntää.

 

Muista Unibetin upea ensitallettajan bonus, voit halutessasi betsata ensimmäisen vetosi riskittömänä peräti 100 euroon saakka. Tästä ottelusta löytyy myös isoja kertoimia jotka kannattaa tähän hyödyntää.

Aseta vetosi