Keskiviikko 7.3. Tottenham - Juventus. Kumpi on Wembleyn kunkku?

Täriseekö Juventus Tottenhamin käsittelyssä vai onko vierailla vielä palaa jatkoon?

Juventus ja Tottenham pelasivat ensimmäisessä ottelussa huiman 2-2 tasapelin. Onko nyt luvassa yhtä huimaa vääntöä mitä nähtiin Juventuksen kotikentällä? Kumpikaan joukkue ei ole suostunut häviämään pitkään aikaan ja välttämättä tässä pelissä ei nähdä sitä tappiota varsinaisella peliajalla vieläkään, mutta vain toinen joukkue näistä voi jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon. Mutta kumpi se on?

Tottenham on kotiareenallaan suosikki ja sillä on nyt kahden vierasmaalin etu. Juventus ei siis voi lähteä tähän matsiin pakittelemaan, sillä se on laulukerhossa 0-0 tai 1-1 tasureilla. 2-2 tasapeli toisi peliin huikean jatkoajan, ja mikäli silläkään ei ratkaisua saataisi, olisi seuraava vaihtoehto rankkarit. Kun nämä kaksi joukkuetta ovat vastakkain, ei sekään ole mikään mahdottomuus.

Nähdäänkö Gigi Buffon jopa vielä Liverpoolissa?

Molemmilla on muutamat hankalat poissaolot, ja näitä kokoonpanoja ennustetaan avauskokoonpanoiksi:

Tottenham 4-2-3-1

Lloris – Davies, Verthongen, Sanchez, Trippier – Dembele, Dier – Eriksen, Alli, Heung-Min – Kane

Juventus 4-3-3

Buffon – Sandro, Chiellini, Benatia, Lichtsteiner – Matuidi, Pjanic, Khedira – Mandzukic, Dybala, Costa

Keskiviikon jännitysnäytelmä

Huikea matsi on keskiviikkona luvassa, se on selvä. Isoja kysymysmerkkejä on kuitenkin ilmoilla, miten Tottenhamin puolustus kestää poissaoloja ja miten Juventuksen keskikenttä ja hyökkäys kestää poissaolot? Kaikki ainekset ovat kasassa huimalle trillerille ja lisää jännitystä tähän luonnollisesti saa lyömällä Mestarien liigasta vetoa.

Moni odottaa tästä matsista maalirikasta rallattelua ja olisihan se hienoa jos peli päättyisi 2-2? Ainakin draamaa riittäisi ja kyllähän tämän matsin jälkeen kentällä nähdään joka tapauksessa kyyneliä ja iloa, mutta sitähän jalkapallo pahimmillaan ja parhaimmillaan on. Laita betsit tähän matsiin ajoissa kehiin ja katso kumpi joukkueista etenee todennäköisesti hurjien vaiheiden jälkeen kahdeksan parhaan joukkoon.

Betsaa vaikka kulmapotkujen määrää tai vaikkapa kulmapotkujen ja ottelutuloksen yhteismäärää. Voittaako kotijoukkue ottelun, mutta kulmapotkujen määrä on tasan? Siitä mm. Unibetillä kerroin 16.00.

Tässä Juventus – Tottenham ensimmäisen ottelun parhaat palat, ainakin selostajalle osui ”intopäivä”.

Betsaa vaikka kulmapotkujen määrää tai vaikkapa kulmapotkujen ja ottelutuloksen yhteismäärää. Voittaako kotijoukkue ottelun, mutta kulmapotkujen määrä on tasan? Siitä mm. Unibetillä kerroin 16.00.

Aseta vetosi