Mestarien liiga: Valencia - Atalanta 10.3.2020 klo 22.00

Valencian ja Atalantan ottelupari taitaa jo olla selvä, kun Atalanta vei ensimmäisen osan 4-1. Ottelu pelataan ilman katsojia, ja Valencia on muutenkin ollut heikossa kunnossa.
Valencia - Atalanta
Maaliskuu 10,2020
22:00

Mestarien liiga: Neljännes välierät (2.osa) Valencia – Atalanta
Estadio de Mestalla (Valencia)

Pitkävetokertoimet (Unibet) 2.87 – 3.95 – 2.36

TV: C More Sport 2

4-1, selvä peli?

Atalanta on Mestareiden liigan yllättäjä. Se tulee mitä todennäköisimmin jatkamaan seuraavalle kierrokselle. Avausottelussa Atalanta pieksi Valencian 4-1.

Ottelu Valenciassa on yksi niistä peleistä, jotka pelataan suljettujen ovien takana, että edes joskus päästäisiin eroon korona-viruksesta. Tämä ei ainakaan helpota Valencian hommaa, kotietu ei ole aivan niin iso, kun katsomosta ei kuulu mitään.

Jos Valencia vielä onnistuisi nousemaan jatkoon, niin se olisi hyvin harvinainen temppu. Vain neljä kertaa on joukkue noussut ohi, kun se on ensimmäisen osaottelun jälkeen ollut tappiolla vähintään kolme maalia. Toki kaikki muistavat Liverpoolin ihmetempun viime kaudella Barcelonaa vastaan, mutta ei tässä nyt oikein osaa odottaa vastaavaa. Varsinkin, kun Valencia on vielä heikossa kunnossa. Se on voittanut vain kerran viimeisistä seitsemästä ottelustaan.

Viime viikonloppuna Valencia pelasi La Ligan ottelun Alavesia vastaan vieraissa. Lopputulos oli 1-1, ja nyt Valencia on Espanjan liigassa vasta sijalla seitsemän.

Valencia on viimeksi ollut UCL:ssä 16 parhaan joukossa talvella 2013, mutta aikaisemmin on mennyt paremmin. Vuosituhannen vaihteessa Valencia oli kahdesti Mestareiden liigan finaalissa häviäjänä.

Viimeksi Atalanta löi pesislukemat

Koronavirus on sotkenut Atalantan pelejä enemmänkin kuin vain pitämällä katsojat poissa. Atalanta on viimeksi pelannut maaliskuun ensimmäisenä päivänä, jolloin se pieksi vieraissa Leccen 7-2. Kaiken kaikkiaan Atalantalla on nyt alla viiden voiton putki. Serie A:ssakin se on hyvin mukana nelospaikalla. Viitosena oleva AS Roma on kolmen pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena, eli Atalanta on taas hyvin kiinni ensi kauden UCL -paikasta.

Tämän kauden Mestareiden liigan lohkovaiheessa Atalanta eteni jatkoon hieman kompuroiden. Se sai kuudesta ottelusta kasaan seitsemän pistettä, Shaktar Donetsk jäi vain yhden pisteen päähän. Tämä kausi on seuralle ensimmäinen, kun se on mukana Mestareiden liigassa.

Valencian ja Atalantan kokoonpanot

Valencia joutuu pelaamaan vielä ainakin noin kuukauden ilman keskushyökkääjä Maxi Gomezia, jota vaivaa murtunut jalka. Eliaquim Mangalalla on reisivamma, mutta hänellä voisi olla pienet mahdollisuudet päästä mukaan. Ezequiel Garay on sivussa loppukauden polvivamman vuoksi. Manu Vallejo ja Cristiano Piccini taas ovat vasta hiljattain palannee sairastuvalta treeneihin, mutta tuskin heitä avauksessa nähdään.

Atalantan puolelta Duvan Zapata oli avausottelussa penkillä, mutta nyt tällä kaudella 12 maalia tehnyt Zapata voisi olla avauksessa. Rafael Toloilla on lihasvamma, ja hän saattaa joutua jäämään pois. Muuten Atalanta on hyvissä voimissa

Valencian mahdollinen avaus: Domenech; Wass, Diakhaby, Gabriel, Gaya; Torres, Parejo, Kondogbia, Soler; Rodrigo, Gameiro

Atalantan mahdollinen avaus: Gollini; Palomino, Caldara, Toloi; Gosens, Freuler, De Roon, Hateboer; Pasalic; Zapata, Ilicic

Ei intoa maalijuhlaan

Unibetilla kertoimet ovat 2.87 – 3.95 – 2.36. Tuskin tästä peliä tulee, Valencia ei ole juuri nyt niin hyvässä kunnossa, että se saisi kunnon takaa-ajon aikaan. Alle 3.5 maalia saa kertoimeksi 1.72, ja sitä voisi kokeilla pelilapulle.

Aseta vetosi

Jalkapallo - HP

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 3