Mestarien liigan tripla: Manchester United, Chelsea, Barcelona 4.11.2020 klo 19.55, yhteiskerroin 6,12

Keskiviikko-illan Mestareiden liigaan tripla kolmesta totals -betsistä. Manchester United, Chelsea ja Barcelona - jokaisen matsiin under -veto!
Mestarien liigan tripla: Manchester United, Chelsea, Barcelona
Marraskuu 04,2020
19:55

Mestarien liiga: Basaksehir – Manchester United / Chelsea – Rennes / Barcelona – Kiovan Dynamo

Basaksehir Fatih Terim Stadium, Istanbul, Turkki / Stamford Bridge, Lontoo, UK / Camp Nou, Barcelona, Espanja

Mestareiden liigan ilta, vetotripla rakennetaan Barcelonan ja illan englantilaisten joukkueiden otteluista. Ensin Manchester United matkaa Turkkiin Basaksehirin vieraaksi. Chelsean Stamford Bridgelle tulee Ranskasta Rennes. Barca pelaa kotonaan Camp Noulla Kiovan Dynamoa vastaan.

Basaksehir on lohko H:n heittopussi. Kehno turkkilaisjoukkue on hävinnyt molemmat UCL -matsinsa maalierolla 0-4. Turkin liigassa Basaksehir on kolmen voiton putkessa, mutta heikon kauden aloituksen jälkeen se on sarjassa vasta seitsemäntenä. Viime viikonloppuna Basaksehir voitti vieraissa Konyasporin 2-1.

Manchester United on ailahteleva joukkue. Ensin se murskasi viime UCL -kierroksella kotikentällään Leipzigin 5-0 ja perään Valioliigassa se hävisi kotonaan Arsenalille 0-1.

Mestareiden liigan lohkossa Unitedin kärjessä kahdella voitolla ja maalierolla 7-1. Valioliigassa sitten on hankalampaa, United on vasta sijalla 15.

Istanbulin reissu osuu Unitedille todella tiukkaan väliin. Viime viikonlopun Arsenal -ottelu Old Traffordilla oli iso matsi, ja ensi viikonloppuna United pelaa Evertonia vastaan, tärkeä Valioliigan ottelu sekin. Manageri Solskjaer varmasti hakee tuoreita jalkoja kentälle ja antaa huilivuoron joillekin avainpelaajille. Henderson voisi tulla maalille ja de Gea saisi istua penkillä. Cavanikin voisi olla avauksessa. Keskikentän tuoreemmat pelaajat voisivat olla Matic sekä van de Beek.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Unitedilla tiukka ohjelma

Basaksehirista voi sanoa sen, että joukkueen aloituskokoonpano on koko Mestarien liigan toiseksi vanhin. Mukana on kolme ex-Valioliigan pelaajaa Chadli, Ba sekä Skrtel, Chadli tosin lienee sivussa.

Ottelu on Unitedilla välimatsi kahden kovan Valioliiga-pelin välissä. Sillä menee hyvin UCL -lohkossa, joten aivan ykkösavauksessa joukkue tuskin tulee. Siksi Unitedin voittokerroin 1.44 Unibetilla on kyllä hivenen liian vähän. Alle 3 maalia asian handicap saa kertoimen 1.66, ja sillä lähdetään triplaan. United pelannee tarkkaa peliä ilman riskejä, jos se joukkueelta onnistuisi. Jos kärjestä on ykköspyssyjä sivussa, niin tuskin United pystyy maalijuhlaa. Kotijoukkue lienee vaisu joka tapauksessa.

Chelsean kerroin ei innosta

Chelsean voittokerroin kotikentällä Rennesiä vastaan on vain 1.30, ja aivan liian vähän sekin. Valioliigan suurseurat ovat sen verran nimekkäitä ja varsinkin, jos vastassa on tuntemattomampi ryhmä, niin ne saavat suhteettoman paljon vetolantteja taakseen.

Chelsea on kuuden tappiottoman ottelun putkessa. Kaksi viimeistä se on voittanut yhteismaalein 7-0, vastassa ensin UCL -matsissa Krasnodar ja viikonloppuna kotimaassa Burnley. Unitedin kentällä Chelsea pelasi puolitoista viikkoa sitten 0-0.

Rennes voisi olla Burnleyn tasoinen porukka, mutta silti Chelsean minikerroin on pelikelvoton. Viikonloppuna Rennes voitti kotoaan Brestin 2-1. Sitä ennen se pelasi Mestareiden liigassa Sevillassa ja hävisi 0-1.

Chelsean mainio uusi maalivahti Edouard Mendy on varmasti suurennuslasin alla. Hän lähti Stamford Bridgelle juuri Rennesin joukkueesta.

Timo Werner oli kentällä Chelsean voittaessa Burnleyn ja nyt hänellä voisi olla huilivuoro. Samaten Havertz saattaisi aloittaa penkillä. Pulisic on sivussa takareisivamman vuoksi.

Rennesiltä Rugani ja Camavinga ovat loukkaantuneina sivussa, ja se on paha takaisku joukkueelle.

Jos Werner, Havertz ja Pulisic ovat sivussa, niin Chelsea ei hyökkää aivan parhaimmillaan. Rennes on ollut tiukka ryhmä parempiaan vastaan, yksi maali Sevillassa on siitä hyvä osoitus. Tähän otteluun sama kuin edelliseen. Alle 3 maalia asian handicap Unibetin kertoimella 2.06 on hyvä betsi triplaan.

Kiova koronan kourissa

Kolmen kohteen viimeinen on Barcelona Camp Noulla, vastassa Kiovan Dynamo. Barcan voittokerroin Unibetilla on vain 1.08. Tässä matsissa avaimena on se, että Kiovan joukkueesta kymmenisen pelaajaa on sivussa koronaviruksen vuoksi, ja näiden lisäksi listalla on jokunen pelikielto sekä muu loukkaantuminen.

Ottelussa on kyse siitä, että saako Barca murrettua Dynamon bussipuolustuksen, ja keitä Barcan päävalmentaja Koeman edes peluuttaa.

Tällaisella vastustajan tautitilanteella Barca on toki aivan ylivoimainen paperilla, luultavasti myös kentällä. Barcalla on ollut ongelmansa, mutta 2-0 -voitto edellisellä UCL -kierroksella Juventuksen kentällä hieman näyttää valoa joukkueelle.

Ilmeisesti Koeman tuo kentälle vahvan avauksen. Toppareina pelaisivat Pique sekä Lenglet, kärjessä Messin ja Griezmannin kanssa tuoreina jalkoina Pedri sekä Trincao.

Yli 3.5 maalia on Unibetilla vain 1.66, se on liian vähän. Dynamo tuskin saa paikkoja, eikä Barca ole juurikaan murskannut vastustajiaan. Se ei välttämättä tee neljää, jos vastassa on kymmenen miehen muuripuolustus koko 90 minuuttia.

Alle 4 maalia asian handicap saa kertoimeksi 1.79. Se kelpaa triplan viimeiseksi.

Manchester Unitedin matsiin alle 3 maalia asian handicap kertoimella 1.66, Chelsean matsiin alle 3 maalia asian handicap kertoimella 2.06 ja Barcan matsiin alle 4 maalia asian handicap kertoimella 1.79. Yhteiskerroin 6.12.

Mestareiden liigaa Unibetille

Kolme kohdetta, yhteiskerroin 6.12.

Aseta vetosi