Mestarien liigan tupla: Midtjylland - Liverpool sekä Manchester City - Marseille 9.12.2020 klo 19.55

Liverpool ja Manchester City ovat hoitaneet itselleen jo jatkopaikan. Otteluohjelma on juuri nyt rankka, eli kakkosketjun miehiä kentälle tänään.
Midtjylland - Liverpool sekä Manchester City - Marseille
Joulukuu 09,2020
19:55 sekä 22:00

Mestarien liiga: Midtjylland – Liverpool sekä Manchester City – Marseille

MCH Arena, Herning, Tanska / Etihad, Manchester, UK

Valioliigan suurseurat Liverpool ja Manchester City ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa Mestareiden liigassa. Tänään ne pelaavat viimeiset lohkopelit, ja kentällä varmaan nähdään paljon vähemmälle peliajalle jääneitä. Liverpool pelaa matsinsa Tanskassa Midtjyllandia vastaan ja Manchester City kotona Marseillea vastaan.

Liverpoolin loukkaantumisongelmista on kirjoitettu pitkät pätkät, mutta joukkue tuntuu pärjäävän vaikean tilanteensa kanssa. Manageri Jurgen Klopp on ilmeisesti onnistunut rakentamaan joukkueen, jossa vaihtopenkiltä löytyy kelvollisia paikkaajia tähtipelaajillekin. Viikonloppuna Valioliigassa Pool pelasi kotonaan Wolverhamptonia vastaan, ja avauskokoonpanosta puuttuvat loukkaantuneet avainpelaajat Alisson, Van Dijk ja Alexander-Arnold, silti Pool piti Wolvesin nollilla ja teki itse neljä.

Otteluohjelma talven raskaina kuukausina on rankka, ja Klopp saattaa nyt hyvinkin jättää koko avauksen hyökkäyskolmikon Mane-Salah-Firmino sivuun. Penkiltä kyllä löytyy kovia korvaajia, Diego Jota on ollut tällä kaudella jo erinomainen ja kyllä Divock Origikin on edelleen kova kärki.

Liverpoolin ja Midtjyllandin kokoonpanot

Aivan täyttä rotaatiota Kloppkaan ei nyt pysty pyöräyttämään, sen verran paljon porukkaa on sairastuvalla. Puolustus on kovin vähälukuinen ja keskikentälläkin on poissaoloja. Puolustuksen poissaolojen lisäksi sivussa ovat varmasti monipuolinen James Milner, Thiago Alcantara, Xherdan Shaqiri ja Alex Oxlade-Chamberlain. Alexander-Arnold saattaisi kuitenkin olla toipunut, ja voisi nyt ottaa pelituntumaa. Joka tapauksessa Poolin tilanne pelaajien osalta on se, että väkeä pikku hiljaa palailee treeneihin.

Midtjyllandista ei oikein voi sanoa muuta kuin, että se ei ole voittanut lohkopeleistä yhtään, ja kaikki sen pelaajat ovat pelikuntoisia. Tanskan liiga on käynnissä, joten Midtjylland saattaa kuitenkin lepuuttaa ykkösavauksen pelaajia.

FC Midtjyllandin mahdollinen avaus: Hansen; Cools, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Anderson, Sisto, Oneyka; Dreyer, Kaba, Mabil

Liverpoolin mahdollinen avaus: Kelleher; Alexander-Arnold, R Williams, Koumetio, Tsimikas; Jones, Henderson, Keita; Jota, Minamino, Origi

Vetopuolella näkyy se, että Poolin odotetaan lepuuttavan avainpelaajia. Unibetilla Liverpoolin voittokerroin on vain 1.83. Kyllä sitä voi pelata, ei Pool kakkosketjullakaan ole ollenkaan heikko. Kärjessä Jota ja Origi, keskikentällä Henderson ja Keita, kyllä Midtjylland on selvästi heikompi. Liverpoolin voitto tuplabetsin avauskohteeksi.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Cityllä viikonloppuna Manchesterin derby

Manchester Cityn voittokerroin Marseillea vastaan sitten on Unibetilla vain 1.31, ja sitä ei ole syytä betsata.

Pep Guardiola on sanonut lehdille, että hän ottaa Marseille -ottelun tosissaan. Eiköhän Cityn joukkueessa kuitenkin ole paljon kakkosketjun pelaajia. City pelaa tulevana viikonloppuna paikallismatsin Manchester Unitedia vastaan ja sen Guardiola ja koko Cityn leiri todellakin haluaa voittaa. Marseille -ottelun ja Unitedin kohtaamisen välissä on vain kaksi täyttä päivää. Jokunen ykkösryhmän pelaaja lienee avauksessa, mutta voisi melkein veikata, että puoliajalla he tulevat sivuun.

Sergio Aguero on tällä hetkellä Cityn ainoa merkittävä loukkaantumishuoli.

Marseillen joukkueesta Radonjic on sivussa reisivamman vuoksi ja Amavi lihasvamman vuoksi.

Manchester Cityn mahdollinen avaus: Steffen; Walker, Garcia, Ake, Zinchenko; Fernandinho, Gundogan; Silva, Foden, Sterling; Torres

Marseillen mahdollinen avaus: Mandanda; Sakai, Caleta-Car, Balerdi, Nagatomo; Kamara, Rongier, Cuisance; Thauvin, Benedetto, Payet

Vähämaalisempi matsi tulossa?

Manchester City on kompastellut tällä kaudella. Se on nyt Valioliigassa sijalla seitsemän, mutta pikku hiljaa käyrä on osoittamassa ylöspäin. Viime kierroksella City voitti kotonaan Fulhamin, mutta melko vähäisillä lukemilla 2-0.

Mestareiden liigan puolella City on voittanut neljä ja pelannut yhden tasan, mutta lohko C on kyllä helponlainen. Porto on nyt lohkokakkosena, ja sitä vastaan City pelasi viimeksi maalittoman tasurin.

Marseille on nyt lohkon jumbona tasapisteissä Olympiakoksen kanssa, eli hyvin pienet mahdollisuudet sillä vielä olisi Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Viimeisistä viidestä matsistaan Marseille on voittanut neljä. Ranskan liigassa sillä menee melko hyvin, se on Lique 1:n viiden matsin kuntopuntarin ykkönen puhtaalla pelillä.

Unibetin kertoimista houkuttelevin on alle 3.5 maalia kertoimella 1.50. City tulee kakkosketjulla ja Marseille varmasti lähtee puolustuksen kautta. Tasuri antaisi sille mahdollisuudet jatkaa euromatseja. Eikä City muutenkaan ole ollut tällä kaudella sellainen maalintekokone kuin parhaimmillaan.

Mestarien liigan tupla Unibetille

Liverpool sekä Man City vastaan Marseille alle 3.5 maalia, yhteiskerroin on 2.74.

Aseta vetosi