Miami Dolphins - New England Patriots 12.12.2017, Patriots taas liigan kärjessä

Patriots on taas komeasti menossa pudotuspeleihin, nyt se pelaa kotiedusta. Dolphinsilla on vielä pienet mahdollisuudet play offseihin.

New England Patriots on edelleen ja odotetusti yksi NFL:n parhaista joukkueista, ja myöskin odotetusti Miami Dolphins ei ole menossa pudotuspeleihin. Patriors on nyt AFC -konferessin itälohkon ykkönen kymmenellä voitolla ja Dolphins kolmonen viidellä voitolla. Miamilla on vielä pienen pienet mahdollisuudet päästä villin kortin paikalta play offseihin, mutta kyllä se hyvin epätodennäköistä on.

Miamin veteraani-QB Jay Cutler ei ole koskaan voittanut New Englandia yhdessäkään ottelussa, eikä se kyllä ole odotettavissa nytkään. Cutler on pelannut Patriotsia vastaan kerran Denverin pelinrakentajana ja kahdesti Chicagon paidassa, ja neniin on tullut 34, 29 ja 28 pisteellä.

Miami voitti viimeksi Broncosit

Viime viikolla Miami voitti komeasti Denverin 35-9, kyllä se pelaa loppuun saakka pudotuspelipaikasta. Dolphinsin joukkue on vielä terveessä kunnossa. Kovatasoinen sentteri Mike Pouncey loukkasi itsensä Denver -ottelussa, mutta hän on pelikunnossa. Samaten laitapuolustaja Cordrea Tankersley on kunnossa, vaikka on kärsinyt nilkka- ja olkapäävaivoista.

Patriotsillakin on vielä pelattavaa. Se on nyt Pittsburghin kanssa tasoissa AFC:n kärkipaikalla, eli se pelaa kotiedusta. Patriots joutuu pelaamaan ilman Rob Gronkowskia. Liigan ehkä paras sisempi laitahyökkääjä Gronk on pelikiellossa sikailtuaan viime viikolla Buffalo -ottelussa. Gronkowski on tällä kaudella tehnyt viisi maalia ja edennyt 849 jaardia.

Patriotsilla on kyllä hyvä korvaaja Gronkowskille. Dwayne Allen on entinen yliopistotähti, ja kyllä hän on Tom Bradyn kanssa varmasti vaarallinen ottamaan palloa kiinni. Allen on tehnyt tällä kaudella yhden maalin.

Laitureita sivussa

New England on pelannut hyvin vaikka sillä on ongelmia loukkaantumisten kanssa. Pelkästään laitahyökkäjien paikalla Patriotsila puuttuu viisi pelimiestä. Gronkowskin lisäksi sivussa ovat ainakin Bennett, Edelmann, Hogan ja Mitchell. Kyllä Patriots -QB Tom Bradyllä edelleen on laitureita käytössään, Brandin Cooks ja Danny Amendola ovat tehneet yhteensä viisi maalia. Myös joukkueen keskushyökkääjät ovat olleet paljon mukana heittopeleissä.

Patriotsin pelin sielu ja aivot on edelleen QB Brady. Jo 40-vuotias Brady on heittänyt jo 26 maalia. Pats on koko NFL:n tehtyjen pisteiden tilastossa neljäntenä. Miami taas on sijalla 26.

Ennakkoasetelma on hyvin selvästi Patriotsin puolella, sillä on alla jo kahdeksan voiton putki. Miami taas oli hävinnyt viisi putkeen ennen Denver -voittoa.

Vetomarkkinoilla kotijoukkue Miami on paha altavastaaja. Unibetilla sen kerroin on peräti 5.30, ottelun tasoitus on 12.5 pistettä. Tähän voisi pienen panoksen laittaa, tasoitus on melkoisen paljon. Miami on tällä kaudella pelannut viisi kertaa kotona, ja voittanut niistä kolme. Kahdessa tappio-ottelussa piste-ero on ollut kolme ja kymmenen pistettä. Oaklandille Miami hävisi tuon kolme pistettä, eikä Patriots aivan niin paljon parempi ole, että tasoitus olisi aivan kohdallaan.

Kupongille siis Miami +12.5 Unibertin kertoimella 1.79.

Patriotsin ja Buffalo Billsin parhaat palat viime viikolta:

Vetomarkkinoilla kotijoukkue Miami on paha altavastaaja. Unibetilla sen kerroin on peräti 5.30, ottelun tasoitus on 12.5 pistettä. Tähän voisi pienen panoksen laittaa, tasoitus on melkoisen paljon. Miami on tällä kaudella pelannut viisi kertaa kotona, ja voittanut niistä kolme. Kahdessa tappio-ottelussa piste-ero on ollut kolme ja kymmenen pistettä. Oaklandille Miami hävisi tuon kolme pistettä, eikä Patriots aivan niin paljon parempi ole, että tasoitus olisi aivan kohdallaan. Kupongille siis Miami +12.5 Unibertin kertoimella 1.79.

Aseta vetosi