Millwall - Norwich 2.3.2019, Teemu Pukki jälleen maalinteossa?

Norwich on nousemassa Valioliigaan ja Millwall pelaa putoamista vastaan. Teemu Pukki taitaa olla seuraava suomalainen Valioliigan pelaaja.
Millwall - Norwich
Maaliskuu 02,2019
17:00

Teemu Pukki ja Norwich ovat edelleen kuskin paikalla Champonshipissa. Sillä on peli vähemmän pelattuna kuin Leedsillä, joka on pisteen edellä sarjakärjessä. Kolmantena oleva Sheffield United on kahden pisteen päässä Norwichista. Kaksi parasta jatkaa suoraan ensi kaudella Valioliigassa ja neljä seuraavaa pelaavat karsintamatsit.

Teemu Pukilla on iso osa siinä, että Norwich on Championshipin paras maalintekijäjoukkue. Se on tehny 34 ottelussa 68 maalia. Toiseksi paras on maalin vähemmän tehnyt West Bromwich.

Nowich on viidestä viime ottelusta voittanut neljä ja hävinnyt kerran. Viime kierroksella se kukisti kotonaan Bristol Cityn 3-2, Pukki jäi tässä pelissä ilman maaleja. Edellisessä vierasmatsissa Norwich voiti Boltonin selvästi 4-0, ja tässä pelissä Pukki osui kahdesti.

Norwichin tämän vuoden ainoa tappio Championshipissa tuli Prestonin kentältä, lopputulos 1-3. Pukki teki ottelussa Norwichin lohdutusmaalin yliajalla.

Millwall lähellä putoamista

Norwichin tämän viikonlopun vastus Millwall on viidenneksi viimeinen. Se on neljä pistettä putoamisrajan alla olevaa Rotherhamia edellä. Millwall on hävinnyt kaksi viimeistään, viimeksi vieraissa 1-2 Hullille ja sitä ennen kotonaan 1-3 Prestonille. Kahdeksasta viime Championshipin ottelusta Millwall on voittanut vain yhden, vieraissa Derby meni nurin 1-0.

Millwall on edelleen mukana FA Cupissa. Norwich taas ei ole.

Norwichin keskikentän Alex Tettey loukkasi nilkkansa ottelussa Prestonia vastaan, mutta hän on palannut treeneihin tällä viikolla. Tetteyllä on ollut tämän vuoden puolella muutenkin loukkaantumisongelmaa, hän palasi Preston -otteluun parin viikon tauolta ja heti joutui uudestaan sairastuvalle. Tettey on kokenut pelaaja, ja saattaa olla jo nyt kokoonpanossa mukana.

Timm Klose ja Moritz Leitnerillakin on ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta he kumpainenkin ovat olleet treeneissä mukana jo toista viikkoa.

Kaiken kaikkiaan Norwich on melko terveenä. Ainoastaan viikolla harjoituksissa pienet kolhut saaneet Cantwell sekä Pinto ovat sivussa.

Millwallilta sivussa ovat puolustuksen Murray Wallace, Mahlon Romeo ja Conor McLaughlin sekä kärkimies Tom Bradshaw. Vasen pakki James Meredith saattaisi olla taas pelikunnossa.

Syksyllä hurja toinen jakso

Kauden aikaisemmassa ottelussa Norwichin Carrow Roadilla joukkueet paukuttelivat seitsemän maalia, kun Norwich voitti 4-3. Ottelun toinen jakso oli melkoinen. Vierailija Millwall johti puoliajalla 1-0. Teemu Pukki tasoitti pelin aivan toisen jakson alussa. Leitner sitten vei Norwichin johtoon, kun reilu kymmenen minuuttia ottelua oli jäljellä, mutta tästä parin minuutin päästä Millwall teki nopeasti kaksi maalia. Nowich tuli yliajan toisella minuutilla tasoihin, ja sitten vielä yliajan seitsemännellä minuutilla Teemu Pukki teki voittomaalin.

Millwallin mahdollinen avaus: Archer, Leonard, Hutchinson, Cooper, Wallace, Ferguson, Thompson, Tunnicliffe, Marshall, Wallace, Gregory

Norwichin mahdollinen avaus: Krul, Lewis. Godfrey, Zimmermann, Aarons, McLean, Trybull, Hernandez, Stiepermann, Buendia, Pukki

Norwichin voittokerroin on Unibetilla 2.20, ja kyllä siihen voi pienen panoksen laittaa. Millwall ei oikein ole Championshipin tasoinen ryhmä, kun taas Norwich on selvästi sarjan kärkiporukka. Ja kyllähän Teemu Pukkiin voi luottaa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä