Milwaukee Bucks - Toronto Raptors 24.5.2019, kumpikin voittanut kotiottelunsa

Nelosottelussa Milwaukee oli vaisu. Se puolusti kehnosti ja Toronton vaihtopenkki pelasi pudotuspelien ehkäpä parhaan ottelunsa. Tuskin sama toistuu Milwaukeessa, Bucks on pomo kotonaan.
Milwaukee Bucks - Toronto Raptors
May 24,2019
03:35

Golden State Warriors pudotti Lännen finaaleissa Portland Trailblazersin suoraan 4-0. Nyt katsotaan, että saako Lännen mestari koko liigan finaaleissa vastaansa Toronton ja Milwaukeen.

Idän finaaleissa kumpikin on voittanut kotiottelunsa. Tiukin matsi käytiin ensimmäisessä pelissä Torontossa, kun Raptors voitti vasta jatkoajan jälkeen. Viimeksi Toronto sitten voitti jo 18 pisteellä.

Milwaukee yrittää nyt saada momentumia takaisin itselleen. Viitospeli on koko sarjan kannalta tärkeä, häviäjä pelaa tästä eteenpäin veitsi kurkulla.

”Jokainen ottelu on oma kokonaisuutensa. Olemme menossa pelaamaan kovaan ja meluisaan paikkaan. Katsotaan pystyykö meidän joukkue tuomaan saman energian, keskittymisen ja päättäväisyyden vierasmatsiinkin”, Raptorsin päävalmentaja Nick Nurse sanoi joukkueestaan.

Milwaukeen puolustus petti joukkueen viimeksi Torontossa. 120 päästettyä pistettä on paljon, ja tähän Bucks varmasti keskittyy nyt.

”Tiistain ottelu oli mielestäni ensimmäinen, kun puolustuksessa emme olleet lähellekään niin hyviä kuin pitäisi, että olisi mahdollisuudet voittoon”, Bucks -valmentaja Mike Budenholzer sanoi.

Hän antoi tunnustusta Torontolle. Varsinkin Raptorsin vaihtopenkki oli hyvä, ja sitä se ei ole tällä kaudella juurikaan ollut.

Henkinen puoli ratkaisee

Milwaukee aloitti nelospelin aggressiivisesti. ”The Greek Freak” Giannis Antetokounmpo teki ottelun ensimmäiset viisi pistettä, ja Bucks johti alussa 12-5. Ensimmäisen vartin jälkeen Toronto kuitenkin jo johti 32-31, ja hallitsi ottelua siitä eteenpäin. Ehkä alun aggressiivisuus ja johto menivät ihon alle, ja kun selkä kerran nousee pystyyn, niin matsia on hankala saada uudestaan haltuun. Pienet asiat, ja vielä lähinnä mentaalipuolella, ratkaisevat tiukat play offs -kamppailut.

Chicago Bullsissakin Lauri Markkasen kanssa pelannut Nikola Mirotic teki nelosottelussa 11 pistettä. Mirotic sanoi ottelun jälkeen, että rotaatio, ja puolustuksen liike ei ollut kohdallaan.

”Toronto voitti levypallot 44-40 ja sai paljon hyökkäyslevyjä, kymmenen. Meidän pitää nyt Milwaukeessa tehdä se, minkä he tekivät meille”.

Toronton tähtipelaajalla Kawhi Leonardilla oli nelosottelussa ilmeisesti jotain pientä jalkavammaa, johtuen siitä, että edellisessä kahden jatkoajan ottelussa hän oli pelannut 52 minuuttia. Kun Leonard oli vaisumpi, niin muut nousivat esille. Kyle Lowry teki nelosmatsissa 25 pistettä ja vaihtopenkin VanFleet teki 13, Powell 18 ja Ibaka 17 pistettä ja otti 13 levyä. Leonardin saldo oli 19 pistettä, seitsemän levypalloa ja neljä riistoa, minuutteja tuli 34.

Milwaukeen mahdollinen avaus: Middleton, Bledsoe, Mirotic, Antetokounmpo, Lopez

Toronton mahdollinen avaus: Lowry, Green, Siakam, Leonard, Gasol

 

Milwaukee on vetomarkkinoilla selvä suosikki. Unibetilla sen voittokerroin on 1.37, Toronton yllätyksestä saisi kertoimeksi 3.50. Tasoitus on seitsemän pistettä, ja kyllä tällä voi kotijoukkuetta pelata. Bucks -7 saa Unibetilta kertoimeksi 1.98. Milwaukee oli edellisessä ottelussa paljon alle tasonsa, sama ei toistu kotikentällä. Toronton vaihtopenkki taas ylitti itsensä, ja sekään ei tule toistumaan Milwaukeessa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä