NHL: Minnesota Wild – Winnipeg Jets klo 23:00 pe 23.11.2018

Mielenkiintoinen suomalaisottelu. Mikael Granlund ja Patrik Laine ovat olleet hurjassa vireessä viime peleissä, kumpi tekee enemmän maaleja tai pisteitä? Katso ottelun vedonlyöntikohteet ja lyö vetoa!
nhl-vihjekuva
NHL: Minnesota Wild – Winnipeg Jets
Marraskuu 23,2018
23:00

NHL: Minnesota Wild – Winnipeg Jets klo 23:00 pe 23.11.2018 

Perjantai-iltana NHL tarjoilee suomalaisittain melkoisen herkkupalan. Winnipeg kohtaa vieraissa Minnesotan. Minnesota Wild on aloittanut kauden jopa yllättävän hyvin ja tavoittelee samoja sijoja koko NHL:n sarjataulukossa kuin Winnipeg, joten kiihkeä matsi on tiedossa.

Maalintekijävetoon on melkein pakko pistää tässä matsissa Mikael Granlundin ja Patrik Laineen nimet, molemmat voivat olla tässä ottelussa maalintekijöiden joukossa. Patrik Laineen diesel alkaa lämpenemään Tapparan tavoin ja koossa on nyt jo 13 maalia. Matkaa on toki maalipörssin kärkeen, mutta onhan tässä vielä kauttakin jäljellä. Granlund on puolestaan tätä vauhtia matkalla maaliennätykseensä ja jopa pinnaennätys on vaarassa. Hyvä niin!

16 pistettä tuli keskiviikon ja torstain välisenä yönä, miten nyt?

Mikko Koivun kausi on mennyt myös mainiosti, tosin viime peleissä suomalaiskaksikko Koivu – Granlund on erotettu toisistaan eri kenttiin. Koivu on kuitenkin todella tärkeä heppu Minnesotalle ja peliaikaa tulee. Peliaikaa sen sijaan ei ole tullut viime aikoina pahemmin Winnipegin Kristian Vesalaiselle ja Sami Nikulle, Jetsin peli on sujunut sen verran hyvin. Tällä viikolla kuulimmekin että Jokerit on hankkinut Kristian Vesalaisen KHL-oikeudet. Tulisiko se maitojuna siis vielä kerran Eurooppaan ennen lopullista läpimurtoa?

Lyö vetoa NHL:stä

Perjantaina ja perjantain-lauantain välisenä yönä on jälleen jättimäinen kierros edessä, joten vedonlyöntikohteita riittää. Ainoastaan Los Angeles Kings ei pelaa tänä yönä, joten tarjolla on 15 huimaa änärikamppailua ja niihin toki omat kertoimet ja vedonlyöntikohteet. Tähän peliin voitaisiin lähteä hakemaan tulosvetoa vaikkapa lukemilla 1,3,5 – 2,4, joten aika ympäripyöreästä pelistä on kyse.

10 viime kohtaamisesta nimenomaan Minnesotan kotiareenalla pelit ovat menneet 5-5 ja kertaakaan ei ole haettu ratkaisua jatkoilta. Tuloksiin mahtuu kyllä jos jonkinmoista peliä, Minnesota on kolme kertaa jäänyt nollille ja maaleja on tullut 1-8 kappaletta. Maaliero on näissä peleissä 24-20, voiko tästä vedellä jotain johtopäätöksiä?

Laine ja Granlund maalintekijävetoon kupongille ja jännittämään!

Minnesotan pelureiden mietteitä edellisen pelin jälkeen:

Minnesota - Winnipeg, onko ilta Wildin vai Jetsin?

Herkullinen NHL-iltama tiedossa! Kummalle vedot laitetaan ja mitä kupongille laitetaan tulosvetoon? Entä montako maalia tässä ottelussa laitetaan taululle? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt