Mitkä joukkueet menevät jatkoon Stanley Cup säälipleijareissa? Katso Kertoimet!

NHL-kausi 2019/20 pelataan loppuun tällä kaudella poikkeuksellisella formaatilla, kun peräti 24 joukkuetta aloittaa Stanley Cup pudotuspelit lauantaina 01.08.2020.

NHL – 24 joukkueen pudotuspelit

Ennen varsinaisten pudotuspelien 1. kierroksen alkua pelataan niin sanotusti ”säälipleijarit”. Molempien konferenssien neljä parasta joukkuetta ovat varmistaneet runkosarjasijoituksillaan paikan varsinaisissa pudotuspeleissä mutta jäljelle jäävät 16 joukkuetta ratkaisevat loput jatkopaikat karsintakierroksella. Näissä otteluissa paremmuus ratkaistaan paras viidestä menetelmällä eli kolmella voitolla irtoaa jatkopaikka.

Vedonlyöntisivusto Unibet on avannut mielenkiintoisa NHL-vedonlyönti mahdollisuuksia karsintakierroksen otteluihin. Pääse veikkamaan Pääset veikkamaan Unibetilla otteluparien jatkoon menijät sekä lukuisia muita erikoiskohteita. Kohteisiin kannattaa tarttua jo nyt sillä kertoimet laskevat välittömästi pelien alettua!

Idän pudotuspelien karsintakierros – paras viidestä

  • #5 Pittsburgh Penguins ➡ 1.52 vs. #12 Montreal Canadiens ➡ 2.55
  • #6 Carolina Hurricanes ➡ 1.74 vs. #11 New York Rangers ➡ 2.10
  • #7 New York Islanders ➡ 1.82 vs. #10 Florida Panthers ➡ 2.00
  • #8 Toronto Maple Leafs ➡ 1.57 vs. #9 Columbus Blue Jackets ➡ 2.42

Carolina Hurricanes – New York Rangers

Idän pudotuspelijoukkueista me nostamme jatkoon menijä suosikiksi Carolina Hurricanesin. Joukkue nousi viime kaudella nimenomaan loistavan runkosarjan lopun ja kevään myötä taistelemaan Stanley Cupista. Joukkueen suunta näytti hyvin samalta myös ennen koronaviruksen aiheuttamaa taukoa, kun joukkue voitti kolme viimeistä otteluaan. Me uskomme, että nuori ja viime vuodesta nälkäinen joukkue peittoaa karsintasarjassa koko kauden aneemisen olleen New York Rangersin.

Carolina Hurricanes – New York Rangers ottelupariin on tarjolla myös pari kiinnostavaa vedonlyöntimahdollisuutta H2H pelaajavetojen parissa. Pesevätkö suomalaispelurit kilpakumppaninsa?

Tekee eniten maaleja sarjassa? 

Teuvo Teräväinen ➡ 2.15 vs. Chris Kreider ➡ 1.65

Sebastian Aho ➡ 2.15 vs. Mika Zibanejad 1.65

Tekee eniten pisteitä sarjassa? 

Teuvo Teräväinen ➡ 1.95 vs. Mika Zibanejad ➡ 1.80

Sebastian Aho ➡ 2.45 vs. Artemi Panarin ➡ 1.50

 

Lännen pudotuspelien karsintakierros – paras viidestä

  • #5 Edmonton Oilers ➡ 1.60 vs. #12 Chicago Blackhawks ➡ 2.25
  • #6 Nashville Predators ➡ 1.72 vs. #11 Arizona Coyotes ➡ 2.15
  • #7 Vancouver Canucks ➡ 1.82 vs. #10 Minnesota Wild ➡ 2.00
  • #8 Calgary Flames 1.74  vs. #9 Winnipeg Jets ➡ 2.10

Vancouver Canucks – Minnesota Wild

Läntisestä konferenssista voisi lähteä hakemaan yllätystä Minnesota Wildin kelkassa. Kokenut joukkue saa uuden mahdollisuuden, kun joukkue pääsee pudotuspeleihin konferenssin sarjataulukon kymmenenneltä sijalta. Myös Wildin loppukevät meni mukavasti kun joukkue voitti kymmenestä viimeisestä ottelusta seitsemän. Joukkueessa on paljon veteraanipelaajia kuten Devan Dubnyk, Mikko Koivu, Ryan Suter, Eric Staal ja Zach Parise. Nämä herrat tietävät varmasti nyt, jos koskaan on tilaisuus menestyä.

Tähän ottelupariin on mahdollista lyödä vetoa myös sarjan kokonaiskestosta yli/alle vetoina.

Sarjassa pelattavien pelien yhteismäärä:

Yli 3.5 ottelua ➡ 1.25

Alle 3.5 ottelua ➡ 4.00

Yli 4.5 ottelua ➡ 2.75

Alle 4.5 ottelua ➡ 1.46

Lyö vetoa jatkoon menijöistä!

Nyt mielenkiintoinen tilaisuus betsata poikkeuksellisen NHL Stanley Cup pudotuspelien karsintakierroksen voittajia. Miten pitkä tauko vaikuttaa joukkueiden voimasuhteisiin? Jatkavatko suosikit vai nähdäänkö yllätyksiä? Me povaamme ainakin Minnesotan yllättävän!

Aseta vetosi