MLS: New York City - Philadelphia Union 09.07.2020 Klo 16.00 - Vihje ja Kertoimet

Pohjois-Amerikan suurin jalkapallosarja Major League Soccer (MLS) palaa koronavirustauolta torstaina 09.07.2020. Kautta 2020 ehdittiin pelata jenkkilässä vain yhdestä kahteen ottelua per joukkue ennen kuin pelit keskeytetiin maaliskuussa. Kausi ei ala uudelleen ihan perinteisellä formaatilla vaan joukkueet aloittavat pelit turnausmuotoisesti neutraalilla maaperällä (Disney World) MLS is Back Tournamentilla.
Valioliiga: Tottenham - Everton
Heinäkuu 06,2020
22:00

MLS: New York City – Philadelphia Union

World of Sports Complex, Florida, USA

Pitkävetokertoimet (Unibet) 2.25 – 3.50 – 3.00

TV/Stream: Unibet TV 

MLS is Back Tournament

MLS is Back turnaus on tietynlainen välivaihe ennen kauden todellista jatkumista. Tässä turnauksessa kaikki 25 joukkuetta on jaettu kuuteen lohkoon, josta parhaat etenevät jatkoon ja aina pudotuspelien kautta finaaliin. Lohkopelien sarjapisteet lasketaan mukaan myöhemmin alkavaan varsinaiseen kauteen. Turnauksen voittaja sen sijaa saa pääsylipun Pohkois- ja Keski-Amerikan sekä Karibian alueen Mestarien liigaan. Jokainen turnauksen ottelu on siis merkityksellinen jatkon kannalta.

Audi tarjoaa pelaajille lisäporkkanan comebackin kunniaksi!

MLS: New York City – Philadelphia Union 09.07.2020 Klo 16:00

MLS-sarjassa on mukana jonkun verran myös suomalaispelaajia ja yksi heistä on Ison Omenan joukkuetta New York Cityä edustava Alexander Ring. NY City kohtaa turnauksen avausottelussa Philadelphia Unionin ja Ringin odotetaan olevan heti kentällä tulessa.

City parempi kahdesta kovasta?

Näiden kahden joukkueen odotetaan olevan turnauksen A-lohkon kovimmat joukkueet eikä muut vedä vertoja tälle kaksikolle ainakaan paperilla. Jenkit ennakoivatkin, että tämä joukkueiden avausottelu saattaa olla hyvin myös ratkaiseva ottelu lohkovoiton kannalta.

Vedonlyöntikertoimet nostavat tämän ottelun suosikiksi kotijoukkueeksi merkatun NY Cityn. City voitti kaudella 2019 Itäisen konferenssin reippaalla kuuden pisteen erolla Atlantaan ja yhdeksän pisteen erolla Philadelphiaan. Tässä otteluparissa New York on vienyt Philadelphiaa neljässä edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa ja isommassa kuvassa City on voittanut Unioin seitsemän kertaa edellisessä kahdeksassa keskinäisessä. Philadelphialla on ollut New Yorkia vastaan aina myös vaikeaa kotikentän ulkopuolella, sillä Ronny Deilan valmentama miehistö ei ole voittanut New Yorkilaisia kertakaan vieraissa.

Kerroinpoiminnot New York City – Philadelphia Union

Puhtaat tilastofaktat ja viime kaudelta nähdyt New York Cityn ottelut puhuvat sen puolesta, että ennakkosuosikki voittaa tämän. Cityn voitolle olisi tarjolla vielä hyvä kerroinkin mutta… Joukkueet eivät ole pelanneet neljään kuukauteen sarjapelejä, ottelu pelataan molemmille vieraassa ympäristössä ja tämä peli on heti molemmille iso panoksinen. Me emme lähde veikkamaan voittajaa vaan keskitymme sen sijaan maaleihin.

Philadelphia lähtee taistelemaan!

Paljon maaleja?

MLS-pelit ovat parhaimmillaan viihdyttäviä ja niissä tehdään runsaasti maaleja. Uskomme että pelaajat ovat kentälle päästyään kiimassa kuin orivarsat kevätlaitumilla ja puolustuspeli saattaa unohtua maalien nälässä. New York on tehnyt vähintään kolme maalia kolmessa ottelussa edellisestä neljästä keskinäisestä. Tämän lisäksi ”molemmat tekevät maalin + yli 2.5 maalia” yhdistelmä on ylittynyt neljässä H2H kamppailussa putkeen. Näillä puheilla poimitaan vetoihin alla olevat kohde vaihtoehdot:

Kerroinpoiminnat Unibet: 

  • New York City yli 1.5 maalia – 1.87
  • Molemmat tekevät maalin + Yli 2.5 maalia – 1.74

Mitä luvassa?

MLS tulee tarjomaa monta mielenkiintoista ja varmasti viihdyttävää ottelua seuraavien viikkojen aikana. Maalikarkelot käyntiin heti avauskierroksella? Lyö vetoa MLS-otteluista!

Aseta vetosi