MLS Playoffs: Sporting Kansas City - Minnesota United 04.12.2020, Robin Lod vie Minnesotan jatkoon?

MLS-kausi on menossa kohti loppuhuipennusta ja finaaleita. Jatkuuko Huuhkaja-pelaaja Robin Lodin loistava kausi vai onko Kansas vahvempi?
Kansas City - Minnesota United
Joulukuu 04,2020
03:30

Lähtökohdat otteluun Kansas City – Minnesota United

Yhdysvaltojen jalkapallon pääsarja MLS eli Major League Soccer on edennyt lähes ratkaisuvaiheeseen. Sarjan neljästä välieräjoukkueesta on selvillä jo kolme, kun toisessa otteluparissa kohtaavat New England Revolution sekä Columbus Crew, toisessa otteluparissa Seattle Sounders odottelee vielä vastustajaa. Seattlen jalkapalloylpeys tulee kohtaamaan välierissä joko Sporting Kansas Cityn tai Huuhkaja-tähti Robin Lodin edustaman Minnesota Unitedin. Jääkiekkokaupunki Minnesotan futisjoukkue lähtee Suomen aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä pelattavaan otteluun vedonlyöntikertoimien valossa melko isona altavastaajana.

Kansas City voitti läntisen konferenssin

Sporting Kansas City on jo pitkät perinteet omaava MLS-joukkue joka oli tällä kaudella läntisen konferenssin ykkönen. Joukkueella on kaapissa reilusti pokaaleita kuten kaksi MLS Cupia sekä neljä U.S. Open Cup voittoa. Kansas City on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan kahdeksan ja neljännesvälierissä joukkue kaatoi San Jose Earthquakesin rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 4-3. Rankkareita ei tarvinnut ampua kuin kolme kierrosta sillä Kansasin maalivahti Tim Melia tunnetaan rankkarispesialistina ja tässä syy:

Minnesota United ja Robin Lod hyvässä vireessä!

Minnesota United lähtee tulevaan otteluun ehkä seurahistorian parhaassa vireessä. Joukkue on yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa ja sen neljännesvälierässä nappaama 3-0 voitto Colorado Rapids joukkueesta oli joukkueen seurahistorian ensimmäinen pudotuspelivoitto. Samaan hengen vetoon on todettava että joukkueen hyökkääjä Robin Lod on tällä hetkellä melko maagisessa vireessä. 27 – vuotias pelaaja on kaikki kilpailut huomioiden osunut neljässä ottelussa edellisessä kuudessa. Kaksi ottelua missä Lod on jäänyt maaleitta on Wales – Suomi kamppailu missä mies tarjoili Teemu Pukin ainokaisen sekä Minnesota – FC Dallas peli jossa Lod on merkattu syöttäjäksi jokaiseen Minnesotan kolmeen osumaan! Ei suomalaisissa futisjulkaisussa olekaan turhaan kyselty, että pitäisikö Robin Lodin pelata astetta kovemmassa sarjassa?

Tässä miehen taidonnäyte ja selostajien kehut neljännesvälieristä:

Veikkaus Kansas City – Minnesota United

Kansas City voitti läntisen konferenssin ja nappasi viiden pisteen eron neljätenä olleeseen Minnesotaan. Edellisestä kymmenestä keskinäisestä MLS-ottelusta Kansas on voittanut kuusi, Minnesota kaksi ja kahdesti on pelattu tasan. Kansas City odottaa saavansa tähän peliin takaisin meksikolaisen talismaaninsa Alain Pulidon. Viimeksi lokakuun lopussa pelannut Pulido on pelannut tällä kaudella vain 962 minuuttia mutta ehtinyt silti tehdä peräti 6 maalia ja antaa 5 maaliin johtanutta syöttöä. Näistä lähtökohdista ja kotiedun vuoksi Kansas on ottelussa iso suosikki mutta me soudamme hieman vasta virtaan.

Kansas menetti, nipin napin pudotuspeleihin selvinnyttä, San Josea vastaan johtoasemansa kaksi kertaa ja päästi ottelussa kolme takaiskumaalia. Minnesota vastaavasti on juuri nyt loistavassa vireessä sekä täynnä itseluottamusta. Minnesotan kärkikolmikko Lod, Emanuel Reynoso ja kahteen edelliseen peliin neljä häkkiä iskenyt Kevin Molino ovat juuri pahinta myrkkyä mitä Kansas-puolustus voi ottaa vastaan.

Me uskomme lähdemme veikkaamaan tähän otteluun Minnesotan voittoa. Minnesota on pelannut kaksi peräkkäistä nollapeliä ja vaikka Kansas saisi Pulidon kentälle niin uskomme Minnesotan saavan puolustettua toppari Bakaye Dibassyn johdolla yli kuukauden sivussa olleen hyökkääjän pois tehoilta.

Nappaa kiinni komea 4.50 kerroin Minnesotan voitolle. Voit betsata ottelua vaikka Casino Winnerin 10€ ilmaisvedolla!

Aloita veikkaus 10 € ilmaisvedolla!
Tutustu

Lyö vetoa MLS-puolivälieristä!

Jatkuuko Minnesota Unitedin hyvät otteet ja Robin Lodin henkilökohtaisesti loistava kausi? Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä