MLS Välierä: Seattle Sounders - Minnesota United 08.12.2020, Robin Lod MLS-finaaliin?

Ensi yönä pelataan varsin merkittävä jalkapallo-ottelu suomalaisittain, kun Huuhkajat-tähti Robin Lod tavoittelee MLS:n finaalipaikkaa sarjan välierissä Seattle Soundersia vastan.
Seattle Sounders - Minnesota United
Joulukuu 08,2020
04:30

Lähtökohdat otteluun Kansas City – Minnesota United

Luvassa mielenkiintoinen MLS-välieriä! Meneekö viime kauden hallitseva mestari Seattle Sounders finaaliin neljännen kerran viiden edellisen kauden aikana vai järjestääkö vasta neljä vuotta sarjassa mukana ollut Minnesota United ison yllätyksen?  Vedonlyöntikertoimet ovat hyvin yksimielisiä siitä kumpi joukkue on ennakkosuosikki mutta Minnesota on viitannut kintaalla kertoimille jo kahdessa aiemmassa pudotuspeliottelussa.

Seattle Sounders hallitseva mestari

Seattle Sounders on MLS-sarjan suurseura. Joukkue on voittanut MLS Cupin kaudella 2016 ja 2019, vuonna 2017 joukkue hävisi finaalin Toronto FC:lle. U.S Open Cupin Seattle on voittanut 2009, 2010, 2011 ja 2014. Sounders organisaatiosta löytyy sitä kuuluisaa voittamisen kulttuuria niin lähihistoriasta kuin vuosien takaa. Seattle sijoittui tällä kaudella runkosarjan kakkoseksi ja pudotuspeleissä joukkue on kaatanut Los Angeles FC:n sekä FC Fallasin. Voitot ovat irronneet maalierolla 4-1. Jatkuuko Seattlen meno vielä piirun verran kovempaa vastusta, Minnesotaa, vastaan?

Minnesota United ja Kevin Molina hyvässä vireessä!

Minnesota sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja ansaitsi näin helposti yhtenä kahdeksasta parhaasta joukkueesta läntisessä konferenssissa pudotuspelipaikan. Joukkueen pudotuspelit ovat olleet maagiset sillä takana on kaksi ottelua ja kaksi 3-0 voittoa. Edellisessä ottelussa Minnesotan paremmuuden sai tuta konferenssi voittaja Sporting Kansas City. Mikä hienointa voitoista ensimmäinen oli joukkueen seurahistorian ensimmäinen pudotuspelivoitto. Isommassa kuvassa Minnesota on jo kymmenen ottelun tappiottomassa putkessa ja kolmen ottelun voittoputkessa, jotka ovat kaikki päättyneet 3-0 tuloksin. Minnesota on yltänyt jo upeisiin urotekoihin ja voitto tästä nostaisi jalkapallohypeä entisestään jääkiekkokaupungissa, jossa NHL-pelit ovat tauolla.

Edellisen pelit tähtihetket, katselu suositus!

Veikkaus Seattle Sounders – Minnesota United

Lähdimme vihjaamaan Minnesotan edelliseen peliin Sporting Kansas Cityä vastaan Minnesotan voittoa. Kansas ei ollut vakuuttanut ja Minnesota on pelannut hyvin. Tässä ottelussa Minnesotan lento saattaa kuitenkin katketa, kun rutinoitunut Seattle asettuu vastaan.

Vaikka Minnesota on pelannut nyt kolme nollapeliä putkeen niin me uskomme, että tuo saldo nollautuu nyt. Seattle on jäänyt viiteentoista edelliseen otteluun vain kahdesti maaleitta ja joukkueen riveistä löytyy runkosarjan 22 peliin 22 maalia yhteensä tehneet Raul Ruidiaz sekä Jordan Morris. Minnesotan kärjestä vastaavasti löytyy hienoa kautta pelaava Robin Lod, taiturimaisia syöttäjä antava Alfonso Reynoso sekä pudotuspelissä kahteen peliin neljä maalia tehnyt Kevin Molino. Laitetaan tässä pelissä peliehdotuksiksi molempien joukkueiden maali sekä yli 2.5 maalin peli. MLS:n läntisessä konferenssissa 11/12 joukkuetta pelasi yli 2.5 maalin keskiarvolla koko koko runkosarjan.

  • Kevin Molino tekee maalin @4.10
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.62
  • Otelussa yli 2.5 maalia @1.60
Aloita veikkaus 10 € ilmaisvedolla!
Tutustu

Lyö vetoa MLS-välieristä!

Jatkuuko Minnesota Unitedin hyvät otteet ja Robin Lodin henkilökohtaisesti loistava kausi? Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä