MM-Karsinnat: Ecuador - Kolumbia 17.11.2020 - Yli 2.5 maalia?

Etelä-Amerikan MM-karsinnnoissa hieno pelipäivä 17. marraskuuta! Miten käy kun Kolumbia vierailee naapurimaassa Ecuadorissa? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
MM-karsinnat: Ecuador - Kolumbia
Marraskuu 17,2020
23:00

Lähtökohdat otteluun Ecuador – Kolumbia

Kun Euroopassa tahkotaan UEFA Nations League otteluita ja Afrikassa African Cup Of Nations karsintoja niin Etelä-Amerikassa pelataan vuoden 2022 MM-karsintaotteluita. Tiistaina 17. marraskuuta pelataan kello 23.00 alkaen varsin mielenkiintoinen karsintaottelu Ecuadorin ja Kolumbian välillä Estadio Rodrigo Paz Delgadolla. Illan isännät ovat varsin vahvassa vireessä, kun taas Kolumbia hävisi viikonloppuna Uruguaylle peräti 0-3 lukemin ja vieraat ovat juuri nyt jäämässä ulos MM-kisoista.

Ecuador pelannut pirteästi

Ecuador on pelannut MM-karsinoissa kolme ottelua ja joukkue on tällä hetkellä karsintojen kolmas, kun neljä joukkuetta kymmenestä halukkaasta etenee suoraan kisoihin. Karsintojen avauksessa Ecuador hävisi Argentiinalle 1-0 Lionel Messin pilkkumaalilla mutta sen jälkeen Ecuador on rymistellyt 4-2 ja 2-3 voittoihin Uruguaysta ja Boliviasta.

Juuri nyt hyvällä itseluottamuksella pelaavalla La Tri joukkueella on tässä pelissä hyvät saumat isoon pistepottiin. Manageri Gustavo Alfaron ennestään harmaakuontalo on kuitenkin saanut ottelun alla pari harmaata lisää, kun maan paras maalintekijä Enner Valencia on todettu koronapositiiviseksi yhdessä kahden muun todennäköisen avauspelaajan Diego Palaciosin sekä Alan Francon kanssa. Francon piti korvata tässä ottelussa edellisessä pelissä maalin tehneen Carlos Gruezon joka on sivussa korttitilin täytyttyä.

Kolumbian peli ei kulje

Kolumbia on ollut mukana kaksissa edellisissä MM-kisoissa. Vuonna 2014 joukkue oli sensaatiomaisesti viides ja neljä vuotta sitten joukkue oli jälleen TOP 10:ssä sijalla 9. Nyt MM-kisalippu on kuitenkin karkaamassa käsistä, jos otteet eivät ala parantua. Kolumbia voitti karsintojen avauksessa pisteautomaatiksi luetun Venezulen mutta sen jälkeen joukkue pelasi 2-2 tasan Chilen kanssa ja Uruguayta vastaan tuli kuokkaan surkean esityksen päätteeksi.

Kolumbian maajoukkuetta valmentaa tällä hetkellä portugalilainen Carlos Queiroz. Mies teki ennen tätä pestiä pitkät kahdeksan vuotta hyvää työtä Iranin maajoukkueessa. Toisin kuin Kolumbia, Iranin joukkue ei ollut täynnä taitavia yksilöitä vaan joukkue oli yhdessä taisteleva ryhmä. Quiroz ei ole saanut parasta ulos Kolumbiasta, josta osoituksena vain kolme voittoa edelliseen kymmeneen otteluun.

Veikkaus Ecuador – Kolumbia

Ecuador on päästänyt voitoista huolimatta kahteen edelliseen peliin viisi maalia ja tästä pelistä sillä on sivussa koronan takia laitapakki Palacios ja keskikentällä nimenomaan puolustavassa roolissa pelaava Franco. Kun taas Kolumbia sen sijaan marssittaa kentällä sellaisia nimiä kuin Luis Muriel, Duvan Zapata sekä James Rodriguez niin se tietää hikistä iltapuhdetta kotijoukkueelle.

Kolumbia on niin ikään päästänyt viisi maalia edelliseen kahteen kamppailuun ja joukkueen tähtitoppari Yerry Mina on tästä sivussa punaisen kortin takia, niin myös vierailla on iso reikä maalinedessä. Vaikka näiden kahden naapurimaan viidessä edellisessä kohtaamisessa on vain kerran tehty yli 2.5 maalia niin me näemme, että nyt on saumat vähintään kolmen maalin otteluun!

Alla parhaat kerroinpoiminnot maali-iloitteluun: 

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Molemmat maalaavat?

Luvassa kuuma ottelu kahden naapurimaan välillä! Osuuko molemmat jengit ja toinen vähintään kahdesti? Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä