Tiistaina 14.11.2017 ratkotaan vielä yksi MM-kisapaikka. Irlanti vai Tanska kisoihin?

Tanska on ennakkosuosikki, mutta laittaako Irlanti hurjat juhlat pystyyn kotikentällä?

Eilinen Italian jääminen laulukuoroon Ruotsia vastaan aiheuttanee värähtelyjä vielä tänäänkin. Illalla Tanskalla on oiva mahdollisuus täräyttää itsensä jalkapallon MM-kisoihin jotka pelataan tulevana kesänä Venäjällä.

Ensimmäinen osaottelu päättyi 0-0 tasapeliin, tämä tuo Tanskalle lievän edun. Mikäli ottelussa päädytään maalilliseen tasapeliin, on Tanska vierasjoukkueena ja vierasmaalin tehneenä jatkossa. Jos ottelu päättyy 0-0 tasapeliin, pelataan jatko-ottelu jossa sitten ratkotaan lopullisesti jatkoon menijä. Mikäli se ei jatko-ottelunkaan aikana selviä, on vuorossa raastava rankkarikisa. Mutta jos maalikin tehdään varsinaisella peliajalla, ratkaisu nähdään varsinaisen ottelun aikana suuntaan tai toiseen.

Paineet ovat molemmilla valtavat, se on selvä. Kumpi pitää hermonsa kurissa tänään, se menee kisoihin. Kärsivällisyys taas palkitaan.

Lordi Bendtner on kulttimaineessa:

Ratkaiseeko Tottenhamin huippupelaaja?

Ehkä nimekkäin pelaaja löytyy Tanskalta, Cristian Eriksen. Tottenhamin huippu keskikenttämies rakenteli paikkoja ensimmäisessäkin ottelussa, olisiko tänään sen vaparimaalin vuoro? Irlanti puolusti hienosti ja sitä se tulee tekemään myös tänään illalla.

Irlannin avaus oli avausottelussa tämänmoinen, runko tähän otteluun löytynee myös tästä:

Randolph – Ward, Clark, Duffy, Christie – Arter, Hendrick – McClean, Brady, O’Dowda – Murphy.

Tanskan avauskokoonpano oli tämänmoinen, tuleeko vaihdosta kenties Lordi Bendtneriä?

Schmeichel – Larsen, Bjelland, Kjaer, Ankersen – Kvist – Eriksen, Delaey – Sisto, Jorgensen, Cornelius

Oletettavissa on että sama puolustustaisto jatkuu, mutta Tanska on ottelussa kertoimien puolesta lievä suosikki. Aikainen maali saisi Irlannin hyökkäämään ja tietenkin myös päinvastoin.

Eilen juhli Ruotsi, kumpi juhlii tänään? Tsekkaa eilisen matsin parhaat ja pahimmat palat.

Matsista on taas mainio määrä erilaista vedonlyöntiä tarjolla. Sitten alkaakin olemaan MM-karsinnat Euroopan osalta taputeltu, seuraavaksi jännitetään joulukuun 1. päivän lohkoarvontoja Venäjän 2018 kisoihin.

Matsista on taas mainio määrä erilaista vedonlyöntiä tarjolla. Sitten alkaakin olemaan MM-karsinnat Euroopan osalta taputeltu, seuraavaksi jännitetään joulukuun 1. päivän lohkoarvontoja Venäjän 2018 kisoihin.

Aseta vetosi